- 29 Şubat 2024
- 90
- -10
- 3
- 36
- Konu Sahibi birevimolsun
-
Ya aynen öyle ama toprak görmeden bir ağaç altında oturmadan hayat gidiyor.ven bu konuyu bu günlerde bayağı takinti yaptim.ruhum eziliyor önceden daha iyiydim nasil normale donecegimApartmanda yaşadığım için çok mutluyum diyen yoktur sanırım. Şartlar bunu gerektirdiği için mecburen katlanıyoruz çoğumuz.
Iste nüfus neden yıkılıyor merkeze Avrupa'daki evlerin çoğu neden mustakil.biz yanlış yapıyoruz nüfusu merkezlere yigiyoruz.Apartman zaten sevilecek bir şey değil.
Ben de müstakil evi tercih ederdim.
Ama hepimiz mecburuz. Bu nüfusla herkes müstakil oturamaz. Yapacak bir şey yok çekiyoruz işte
Yani gelip gitmeyi yolu dert etmeyecekseniz cesaret edin ilçelere bakın. Oralardan bir arsa alır halledebilirsiniz.Iste nüfus neden yıkılıyor merkeze Avrupa'daki evlerin çoğu neden mustakil.biz yanlış yapıyoruz nüfusu merkezlere yigiyoruz.
Iste bana da batıyor psikolojimi bozduBirkaç ay öncesine kadar çok dert etmiyordum ancak iş nedeniyle görece daha küçük bir şehre geldik ve apartmanda yaşamak burada iyice batmaya başladı bana da.
Odak noktanız değil de bir hayaliniz olarak planlama yapmaya çalışın, kenarından köşesinden bir arsa almaya çalışmak gibi. Aksi halde bu mutsuzluktan çıkamazsınız.Iste bana da batıyor psikolojimi bozdu
Var varApartmanda yaşadığım için çok mutluyum diyen yoktur sanırım.
Ben de baş edemem müstakil evle. Mümkünse annemin ya da kayınvalidemin evi müstakil olsun, ben onlara gideyim. Sonra tekrar evime, apartmanıma döneyim.Müstakil ev düşünenler ilçelerden arsa alıp yavaş yavaş ev yaptırıyor mesela. Bizim bir arkadaş zamanında Sapanca taraflarından arsa almış. Yavaş yavaş yaptırmış evini. Bitince de tayinini isteyip gitti. Ben de müstakil ev sevmekle beraber onun işi, temizliği, faresi, böceği, bakımı ne olacak diye dertlenenlerdenimzor da ısınır hem
Benim annemle kv'nin evi müstakil. Memleketlere gidince tadını çıkarıyoruz da oranın işini gördükçe soğuyorum ben. Eşimle bir ara müstakil ev almayı planlasak mı diye konuştuk. Sonra evin içinde sürekli vızır vızır dönen kv geldi gözümün önüne. İşte bahçede odun kıran annem falan. Aman kalsın boşver dedim hiç benlik değilBen de baş edemem müstakil evle. Mümkünse annemin ya da kayınvalidemin evi müstakil olsun, ben onlara gideyim. Sonra tekrar evime, apartmanıma döneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?