Apartman hayatindan benim gibi nefret eden var mi ana mecburen oturnak zorunda kalan?

Aynen!

Ben de apartman seviyorum.

Bahçeyle sürekli ilgilenecek biri,güvenliği tam olarak sağlayacak imkanlar olmadığı sürece ben de istemem müstakil ev.

Apartmanda yaşamayı seviyorum.

Biz apartmanda bahçe katında oturuyoruz o böcüklerden müzdarip biri olarak zamanla alışıyorsun bahçemizde kirpi ailesi çukur açarak oraya yuva kurmuşluğu vardı

Benim oturabileceğim tek müstakil ev tipi güvenlikli, bakımlı villa sitesi. O da imkansız bu devirde bir garip memur için. Ama benim yaşadığım yer de parkın hemen dibi, yeşil görebiliyorum bol bol. Belki de o yüzden o kadar bunalmıyorum.

Biz apartmanda bahçe katında oturuyoruz o böcüklerden müzdarip biri olarak zamanla alışıyorsun bahçemizde kirpi ailesi çukur açarak oraya yuva kurmuşluğu vardı
Bizim ev birinci kat arada böcek giriyor. Bir de bahçe katı daha beter olur. Köylük yerde büyüdüm. Şu romantize edilen köy hayatı. Evin içine yılan mı girmezdi fare mi haftada birkaç kez fare kovalamak rutin olmuştu. Bir kere nasıl yaptıysa fare yatağıma girmiş. Gel köy romantizmi müstakil ev edebiyatı yap şimdi

Aynen ben de düşünürsem ancak öyle bir ev olabilir. Ama yine de işi çok olur ya. Düz ayak apartman dairesi daha iyi boşver

Ya apartmanda oturmayı seviyorum diyenler ne kadar güzel.keske ben de sevebilmek.ama bizim apartmanın bahcesi küçük ondan da bunaliyor olabilirim.genis bir bahçesi olsa cocuklarim rahat oynardı koşardı daha iyi olurdu.

Ya apartmanda oturmayı seviyorum diyenler ne kadar güzel.keske ben de sevebilmek.ama bizim apartmanın bahcesi küçük ondan da bunaliyor olabilirim.genis bir bahçesi olsa cocuklarim rahat oynardı koşardı daha iyi olurdu.
İyi olur tabii de kim temizleyecek çocukların koştuğu bahçeyi?

Ben oturduğumuz evin temizliğini bile yapamıyorum ki.

Ya aynen öyle ama toprak görmeden bir ağaç altında oturmadan hayat gidiyor.ven bu konuyu bu günlerde bayağı takinti yaptim.ruhum eziliyor önceden daha iyiydim nasil normale donecegim
Hayatınıza imkanınız dahilinde yeşil alan katmayı deneyebilirsiniz, balkonunda çiçek besleyenler, domates ekenler, balkonu adeta küçük bir ormana çevirenler çok fazla var. Taşıma gibi bir imkanınız yoksa, site tarzında daha az katlı bir yere gidemeyecekseniz mevcut şartlarınızda ufak ufak değişiklikler yapmanız daha iyi hissettirebilir. Boşluklarınızda parka bahçeye doğa çıkmaya çalışırsanız kısa vadede gene bir rahatlama sağlarsınız diye düşünüyorum. Apartman yaşantısı gerçekten çok zor, çok katlı olup her yer betonarme olunca daha da zor. Kimsenin apartman hayatını sevdiğini düşünmüyorum, ama herkes imkanı dahilinde bir şeyler yapıyor. Tabii ki herkesin imkanı aynı değil, bütçenizi siz biliyorsunuz. Ben Ankara’da yaşarken, eşimle sabah erkenden kalkıp piknik yerlerine giderdik. Kalabalıklaşmaya başlayınca da evimize çekilirdik. Daha bol zamanımız varsa çevre illerde ya da ilçelerde balık tutmaya giderdik.

Cok guzel yazmışsınız tesekkur ederim ama bizim binanın konumu oyle b.ktan ki evde bitki yetişmiyor.zaten ufacık bir balkon var camasir makinesinin olduğu.bir de güya cam balkon yapmışlar ama oda gibi orası da güneş almadığı için bitki yetişmiyor.ama coculari sık sık dışarı çıkarıyorum.parka goturuyirm ama cocuk parklarina da millet k.peklerini s.cirtmaya geliyor afedersiniz.miller köpeğini getiriyor bir güzel s.cirtip.gidiyor cocuklarin oynadığı yerlere.cocuk parki değil köpek tuvaleti.

Hayvancılık yapmıyorlarsa sorun olmaz.
Merkezde yaşıyorlar. Kayınbabam memur zaten. Köyde bağ evi var. Hayvancılık yapmazlar. Bir tek fıstık işleri oluyor işte. Gittiğimde hiç denk gelmedim yılana, fareye. Allah denk getirmesin, görsem kafayı yerim kesin.

Aman o köy sayılmaz

Ben memnunum ya şahsen müstakil evde ben yapamam çok börtü böcek oluyor fobim var benim krize giriyorum. Komşuculukta çok sevmediğim için apartman bana hitap ediyor sanırım. Bi üst kat komşum var onlarda zararsız sakin kendi halinde insanlar oldukları için sürekli görüşmüyoruz kapıda bacada görüşüyor selamlaşıyoruz kargolarımızı alıyoruz o kadar komşu demek bol dedikodu hayata müdahil olmaktan öte değil şahsen. Benim şansım apartmanın sessiz olmasından yana yoksa belki bende rahatsız olurdum bilemiyorum.

Çocukluğum müstakil evde geçti. Ama sobalıydı. Soğuk olurdu kışları. Ama baharda ve yazları harika geçerdi. Kedilerim vardı, kuşları da besledim. O zamanlar apartmanda sıcak evde oturmayı isterdim. Hatta yakındaki bir apartmanı merak ederdim. Ne güzeldir oradaki çocukların hayatı diye... Kendilerine ait odaları vardır sıcacık uyuyorlardır....

Yıllar sonra o apartmana gelin gittim ben. Kvalideyle oturmadım tabi. Onlar başka eve geçmişler. Bizde onların eski eve geçtik. Aslında göründüğü gibi değilmiş. Ev sıcakmış ama kendileri soğukmuş. O apartmanı hiç sevmedim. 3 yıl sonra evimizi aldık taşındık.

Aslında evleri yuva yapan biziz. Şimdi de apartman dairesinde oturuyoruz. Ama nezih bir yerdeyiz. Nispeten de mutluyuz. İleride villaya geçme hayalimiz var.

Evinizi yuva yapın boşverin büyükmüş küçükmüş apatmanmış. Bunu yıllar sonra öğrendim.

Bizim apartman bir nebze guvenligi bahcesi sosyal tesisi olan bir site ama imkanim olsa com isterim ben de mustakil bir ev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…