apartman yasantisindan bihaber ust komsu :(

Hakikaten yasli olunxa laf anlatmak daha zor oluyo sanirsam. Bide kulak agir isitiyosa ne kadar ugrassanda anlatamazsin son ses oldugunu

Haklisin canim bina suan cogu bos yavas yavas doluyo heralde bi toplanti yaparlar o zaman vurgularim bu konuyu ama kadin boyle devam ederse suan kapisina cikar sert bi sekilde uyarmayi dusunuyorum.

tabi ki devam ederse uyarmalısın. Sakın sessiz kalma... Ama uyarırken de en azından silkelemeden önce haber vermesini ona göre balkonunda çamaşırını falan toplayacağını söyleyebilirsin...

ben de diyorum keşke üst katımızda yaşlı bır çift olsa sessizce otursak evımızde :) benım üst katımdaki bayan saat akşam 10da 11 de süpürgeyi çalıştırıyor sofra bezi çırpıyor aşağıya camım hep açık benım yasak bizim apartmanda çarşaf bile silkeleyemıyosun okumuş biri bide hemşire kendisi boşa dememişler OKUMAK CAHİLLİĞİ ALIR EŞEKLİK BAKİ KALIR diye

Yavrum benim agzindan bal damliyor yahu belkide icine dogdu
ya nıyeyse hamıle dıye dusundum senı yha ınsallah oyledır cnm benım stres yapma sen eşin konussun hem madem yonetıcıymıs halk oylamasıyla secılmedı ya aynı seyler devam ederse mahkemeye vercem dersın valla tırsar yapmaz

Gün ayarlama fikri çok daha mantıklı. Bende burda bişey çırpamamaktan muzdaribim. Sitede yasak. Ama bi gün belirlense çorpabilsek keşke halımızın tozunu yada battaniyemizi. Bi kere koltuğun örtüsünğ çırpayım dedim de aşağıdaki amca öyle bi bakış attı ki bi daha cesaret edemiyorum.

o zaman ev sahıbı de oyle bı masrafa gırmez sanırım onlar ev sahıbı mı pekı
Sanirim ev sahibi canim onlar . Bizim ev sahibi hayatta yapmaz oyle bisey aspiratoru vestiyeri herseyi biz yaptik kiradan kestik adam para harcamiyo bizimde o kadarina gucumuz yetmez

Sanirim ev sahibi canim onlar . Bizim ev sahibi hayatta yapmaz oyle bisey aspiratoru vestiyeri herseyi biz yaptik kiradan kestik adam para harcamiyo bizimde o kadarina gucumuz yetmez
tipik ev sahıbı ıste en ufak masraftan kaçınırlar pisler temızlık gunu belırlemek cok mantıklı ama kadın o gune uyarmı bılmem

Valla hic bisi yapamazsiniz
benimde anlamadigim su halilara yazik btun kenarlaei cikisiyor ona ragmen uc kuruşluk maaslariyla cingene gibi o halilar gene silkenleniyor. Biz ale apartmaninda oturuyoruz cam balkonum var her iki balkonda gel gorki o cam balkonlara hali vura vura indirilcek basimiza hi gun

ben halilari supurudup rulo yapip dikiyoum ayağı bi iki vururum yere varsa bisi iner asagi zate

Üşenmeden her seferinde uyarmaktan başka çare yok sanırım, eğer karşıdakiler yaşlıysa.
Konuışarak halledemezseniz, yazınki mevzu için cam balkon yaptırabilirsiniz. O yemek yeme şeyini çözer.

Evet canim hunharca cirpinca dezenfekte oldugunu filan saniyorlar sanirim

Üşenmeden her seferinde uyarmakt başka çare yok sanırım, eğer karşıdakiler yaşlıysa.
Konuışarak halledemezseniz, yazınki mevzu için cam balkon yaptırabilirsiniz. O yemek yeme şeyini çözer.
Bende dusundum cam balkonu ama kiradayiz ev sahibide bizim icin oyle bi masrafa girmez canım. Dedigin gibi her seferinde uyarmaktam baska care yok gibi

Bende dusundum cam balkonu ama kiradayiz ev sahibide bizim icin oyle bi masrafa girmez canım. Dedigin gibi her seferinde uyarmaktam baska care yok gibi
Kiradayken de yaptırabilirsiniz. Orada birkaç ay kalacaksanız eğer, siz balkonu yaptırın çok pahalı değiller zaten. Yaza kadar kiradan 50-100 düşe düşe biter. Bu şekilde olunca ev sahibi de daha kolay ikna olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…