- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Hakikaten yasli olunxa laf anlatmak daha zor oluyo sanirsam. Bide kulak agir isitiyosa ne kadar ugrassanda anlatamazsin son ses oldugunuBenimde bitişiğimde bir yaşlı çift var..1 yıldır kaç kez gittik kapılarına ikiside ayrı odada oturuyo ve televizyon son ses...yatak odamın dibinde birde uyu uyuyabilirsen...teyzeni. favorileri muhteşem yüzyıldı ve birde karagül diye bi dizi...izlemeden izlemiş kadar oluyodu uyumaya çalışırken..değişmiyolar maalesef kaç kez dedikk..bırakın onu bu sene eşim yönetici oldu ama nafile...
Haklisin canim bina suan cogu bos yavas yavas doluyo heralde bi toplanti yaparlar o zaman vurgularim bu konuyu ama kadin boyle devam ederse suan kapisina cikar sert bi sekilde uyarmayi dusunuyorum.
Senin whatsapp iletin geldi aklıma ''terapist ayağınıza geldi ''
ya sence ben napıyımşahane tavsiyelerinden istiyorum
Senin whatsapp iletin geldi aklıma ''terapist ayağınıza geldi ''
Yavrum benim agzindan bal damliyor yahu belkide icine dogduben senı hamıle bılıyorum ya nıyeyse ınsallah oylesındır :)
Aynen sorma valla daha kapıyı acar açmaz apartman çıngıldıyo...Hakikaten yasli olunxa laf anlatmak daha zor oluyo sanirsam. Bide kulak agir isitiyosa ne kadar ugrassanda anlatamazsin son ses oldugunu
Evet canim kirs malesefev kıra mı cnm bı çare gelıo aklıma ama kıra ıse olmaz o brandalar varya takıosun gunesten falan koruyo ne onların adı onlardan yaptırsan balkonuna
ya nıyeyse hamıle dıye dusundum senı yha ınsallah oyledır cnm benım stres yapma sen eşin konussun hem madem yonetıcıymıs halk oylamasıyla secılmedı ya aynı seyler devam ederse mahkemeye vercem dersın valla tırsar yapmazYavrum benim agzindan bal damliyor yahu belkide icine dogdu
o zaman ev sahıbı de oyle bı masrafa gırmez sanırım onlar ev sahıbı mı pekıEvet canim kirs malesef
Sanirim ev sahibi canim onlar . Bizim ev sahibi hayatta yapmaz oyle bisey aspiratoru vestiyeri herseyi biz yaptik kiradan kestik adam para harcamiyo bizimde o kadarina gucumuz yetmezo zaman ev sahıbı de oyle bı masrafa gırmez sanırım onlar ev sahıbı mı pekı
tipik ev sahıbı ıste en ufak masraftan kaçınırlar pisler temızlık gunu belırlemek cok mantıklı ama kadın o gune uyarmı bılmemSanirim ev sahibi canim onlar . Bizim ev sahibi hayatta yapmaz oyle bisey aspiratoru vestiyeri herseyi biz yaptik kiradan kestik adam para harcamiyo bizimde o kadarina gucumuz yetmez
Haklisin belirlemek kolayda uyacagi supheli canimtipik ev sahıbı ıste en ufak masraftan kaçınırlar pisler temızlık gunu belırlemek cok mantıklı ama kadın o gune uyarmı bılmem
Evet canim hunharca cirpinca dezenfekte oldugunu filan saniyorlar sanirimValla hic bisi yapamazsiniz
benimde anlamadigim su halilara yazik btun kenarlaei cikisiyor ona ragmen uc kuruşluk maaslariyla cingene gibi o halilar gene silkenleniyor. Biz ale apartmaninda oturuyoruz cam balkonum var her iki balkonda gel gorki o cam balkonlara hali vura vura indirilcek basimiza hi gun
ben halilari supurudup rulo yapip dikiyoum ayağı bi iki vururum yere varsa bisi iner asagi zate
Bende dusundum cam balkonu ama kiradayiz ev sahibide bizim icin oyle bi masrafa girmez canım. Dedigin gibi her seferinde uyarmaktam baska care yok gibiÜşenmeden her seferinde uyarmakt başka çare yok sanırım, eğer karşıdakiler yaşlıysa.
Konuışarak halledemezseniz, yazınki mevzu için cam balkon yaptırabilirsiniz. O yemek yeme şeyini çözer.
Kiradayken de yaptırabilirsiniz. Orada birkaç ay kalacaksanız eğer, siz balkonu yaptırın çok pahalı değiller zaten. Yaza kadar kiradan 50-100 düşe düşe biter. Bu şekilde olunca ev sahibi de daha kolay ikna olur.Bende dusundum cam balkonu ama kiradayiz ev sahibide bizim icin oyle bi masrafa girmez canım. Dedigin gibi her seferinde uyarmaktam baska care yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?