apartman yasantisindan bihaber ust komsu :(

Canim zaten birsuru sey yaptirdik eve kiradan dusuyoruz onlari bile zor kabul ettirdik cam balkonu hayatta kabul etmez simdilik o kadarina da gucumuz yetmez zaten artik kendimiz konusarak cozmeye calisicaz

Gecenlerde baska bi ust komsu vakasiyla ben yazmistim buraya. Cok sinir bozucu gercekten insanlara ozgurluklerinin baskasinin alanina girdigi anda bittigini anlatamiyosunuz anlamiyolar.
Evet canim haklisin bu insanlar yillarca mustakil evde oturmaya alistiklarin adapte olmalari zor oluyo sanirim ama biraz da dusunce olmali bence baskasini rahatsiz edecegini bile bile de yapmak duyarsizlik sadece

aynısının daha beteri benim üstümde.klozet takımlarını bile çırpıyor düşün yani.aşağıda balkonda kahvaltı yaparken uyardım diye kızdı'sofra peşkelinide nerden çırpacakmışım diye.defalarca uyardım.bak benim küçük çocuklarım var çamaşırlarını asıyorum çırpma diye.ama inadına çıkarıp neyi varsa çıtrpıyor.ama Allah beterinden esirgesin.inan daha beteri var ve öyle bir şey yaşadım ki karşı komşularımla.içim parça parça oluyor.evimi satmaya karar verdim.binbir zorlukla ve hevesle aldığım evimi.üstüne bazı şeyleri açığa vurduğum için üç çocuğuma beddua ettiler,inançsızlıkla ve binbir şeyle suçlandım.içim çok yanıyor.üstelik elimden şu an için gelen birşeyde vyok.

Bizim de çamaşır asılıyken üstten bir şeyler silkeliyorlar. Napıyorsun dedin mi üstüne sen suçlu oluyorsun. Allah kimseye böyle komşu vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…