Apartmana kedi alımı

Heryerde kedi evi var. Caminin de dibindeyiz bahçelerde cok yanı yasam alanları haylı fazla. Son olarak komsumuza msj yazdım rica ettim binaya almaması için. Bınanın yapılısından bu yana (en az 50 sene)camasır mak . Calısınca onların evınde gıderden su cıkıyormus onlar bunu cekıyormus VS dıye azar yedim. Temizlerim eve gelince dedi. Ama bu halimle apartmanı yıkadım camasır suyu ile suan baya kötü durumdayım . Sonucta camasır suyuyla temızlemıycektı. Bu arada ınanmayan arkadaslar için resim gönderebilirim abartıyorsunuz denıldı ınanın keske abartsam

Heryerde kedi evi var. Caminin de dibindeyiz bahçelerde cok yanı yasam alanları haylı fazla. Son olarak komsumuza msj yazdım rica ettim binaya almaması için. Bınanın yapılısından bu yana (en az 50 sene)camasır mak . Calısınca onların evınde gıderden su cıkıyormus onlar bunu cekıyormus VS dıye azar yedim. Temizlerim eve gelince dedi. Ama bu halimle apartmanı yıkadım camasır suyu ile suan baya kötü durumdayım . Sonucta camasır suyuyla temızlemıycektı. Bu arada ınanmayan arkadaslar için resim gönderebilirim abartıyorsunuz denıldı ınanın keske abartsam
Keşke hamile halinizle yıkamasaydınız, çamaşır suyu dokunur:KK43: baktığı kedilerin temizliğinden sorumlu, giderden su çıkıyor olması da bir savunma olamaz, o sorun mülk sahiplerinin sorumluluğunda, herkes toplanır ortak kararla apartmanın tesisatı yaptırılır.

Son düzenleme:
Kedinin kakası çok kötü kokuyor ama ya,
Hayrına ucuzundan kum sipariş et ver ona diyeceğim ama onu da temizlemez, yine kokar.
Vallahi çok zor durum, diğer komşular ne diyor?

Haklısınız tabi apartman içine kakasını vs yapıyor ve bakan kişi temizlemiyorsa şikayet etmek en tabii hakkınız. Ben kiraciyim o ev sahibi diye dusunmeyin. Siz kiranizi odediginiz müddetce o evin sahibisiniz. Apartman üzerinde de herşeyde de hakkınız var.

Ayrıca yakın çevremde iki kişi var kedi fobileri var. Ellerinde olan bir durum değil çok korkuyorlar. Benim komşunun da kedisi var nadiren apartmana çıkar hayvancagiz ama pisletmez. Geçen gün benim akraba gelecekti aradı apartmanda kedi var aşağı in beni al dedi. İndim yukarı çıkarttım kediyi tutup.
Ortak kullanım alanlarında dikkat etmek lazım herseye

Merhaba 7 yıldır aynı evdeyim bırıncı kat komsumuz evınde kedı (10_15 adet)ve köpek besliyor bundan rahatsız değilim. Kapının önü hep yem. AP. içi hep kum ve yem kokuyor onada razıyım. Kısın AP. Sokak Kedılerını alıyorlardı ses cıkarmıyordum usumesın yazık dıye ama artık astılar. Hergun kedı kakası ben 4. Kattayım ve kapımın önünde ayakkabılarda kedı çişi kakası cok bunaldım. Ust kat daıre bos oranında kapısını kırıp orayada almaya baslamıslar koku pislik..gece kosan kedı tıkırtılarıyla uyanıyoruz. Soyleyınce anlayan İnsanlar değiller. AP. Yem koydukları için fareler de dadandı. Cocugum kedı ve fare saldırısına uğradı Soyleyınce onlarda can oluyor. Bızım cocuk ne can değilmi AP girerken aklı cıkıyo. Sikayet etmek istiyorum konusulup cozum bulunamaz cunku. Kedısı kaka yapınca temızlese razıyım oda bana kalıyor. 7 aylık hamileyim içim kaldırmıyor artık bıktım. Bşr care soyleyın lütfen. Bu arada ben kıracı o ev sahibi (kendı evının)
aynı sorunları ben yaşıyorum inan kapı önüne koyuyorlar yemi sütü çoğu dokuluyor temizlemiyorlar apartman resmen kokuyor ama evine alan yok bildiğim kapı önünde besliyor lar hep ben de bıktım temizlemekden :(

Havalar soğudu yavrucaklar dışarda çok üşüyor,ev sahibini anliyorum kıyamıyordur. Bende kışın soğukta kalan kedileri alıp evime getiriyorum gece misafir edip sabah geri bırakıyorum. Ama komşularımı rahatsız etmemeye özen gösteriyorum. Yada yavru kedi bulduğumda hemen sahiplendiriyoruz . Bence güzel bir dille konusursan ev sahibi anlayacaktır seni, hayvanlara karşı hassas bir insanın kırıcı olacagını sanmıyorum.

Bizim apartmanın önüne bir kaç kedi geliyordu, hatta bende onlara kedi evi falan aldım üşümesinler apartmanın önünde diye. Yan bloktaki arkadaşımınsa aşırı derecede fobisi var. Belediyeye şikayet etti ve aynı gün gelip aldılar kedileri. Çok kızmıştım kendisine ama, sizin durumunuz farklı.
Belediyedeki görevli şöyle demişti "köpek olsa alırız kedi almıyoruz, çünkü kedileri yakalayamıyoruz, siz yakalarsanız alırız". Arkadaşım da "ben zaten yaklaşabilsem sorun yok, fobim var yaklaşamıyorum almanız lazım" dedi. 45 dk olmadan gelip alıp gittiler :110:

Bu hayvan bakmak değil ki. Benim de kedim var ona rağmen bu anlatılanlardan rahatsız oldum. Madem bakıyor onlara kum koysun, yemek alanı yapsın. Bu Hayvanlar zaten temiz canlılar ama demek ki düzgün şartlar sağlanmamış ki paspasa pisleyecek noktaya gelmişler. Bu şekilde olmaz, bence de şikayet edin.

Kediler, fareler korku filmi gibi :KK51:
Keşke bütün hayvanların barınıcak yerleri olsa ama mümkün değil. Belediyeyi arıcaksınız başka çaresi yok mecbur.

ben de hayvanları çok severim ama bu başka türlü bişi anlam veremedim ayrıca sokak hayvanlarına dışarıya ev barınak gibi bişi yapılabilinir kedi evleri gibi mesela ama bence hayvanların doğası bozuluyor bu şekilde Rabbim onları kürkleriyle derilerinin altındaki yağ bezleriyle yaratmış kışın üşümesinler diye kediler neden mart ayında çiftleşiyor doğan yavrular soğuktan ölmesin diye ayrıca tamam çok karakışta yapılabilinir ama 4 mevsim sürekli sokak hayvanlarına yiyecek verilmez bence avlanma içgüdüleri yok oluyor onlar kendi başlarının çaresine bakabilecek şekilde yaratılmış sonra neden fare vs. çoğaldı diye düşünürüz

Back
X