- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
-
yeni binaysa sorun olmaz. eski binaysa her katta bocekti rutubetti lagim kokusuydu oluyor.Arkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen
Tüm giderleri kontrol edin s var mı diye? Varsa koku olmaz. Böcek için de biz piliseli sineklik yaptırdık, toz bile zor giriyor :)Arkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen
6 aydir yeni evin 1. Katinda oturuyorum allaha sukur hic oyle bir sikinti yasamadim sadece balkondanust kat komsumun ekmek kirintilari ve sigara külleri disindaArkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?