Apartmanda 1. Katta oturanlar bakabilir mi?

Ataabetull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
1.572
829
123
28
Arkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen

yeni binaysa sorun olmaz. eski binaysa her katta bocekti rutubetti lagim kokusuydu oluyor.

Zemin katin ustundeyim birinci kat.Yani yuksek giris diyorlar iste.Bocek vs yok cok sukur.Gider kokusu arada oluyor ama diger katlarda da oluyor yazin bi kac kez surekli degil.Rahatsizlik vermiyor yani.Yeni bina ama.bizim bu yuzden pek sıkıntımiz yok.Alti bos oldugu icin diger katlardan daha fazla dogalgaz oduyoruz isinmasi biraz daha zor.Biz cok sicagi seven bi aile olmadigimiz icin ben o anlamda yinede sknti yasamiyorum sukurler olsun.Ama fatura fazla tabi.Ev eski yapi degilse dusunun bence.Ama alacaginiz binadaki bir kac komsuya danisin ev nasil kiraci varmiydi memnunmuydu.Danismadan almayin derim.

Tüm giderleri kontrol edin s var mı diye? Varsa koku olmaz. Böcek için de biz piliseli sineklik yaptırdık, toz bile zor giriyor :)

6 aydir yeni evin 1. Katinda oturuyorum allaha sukur hic oyle bir sikinti yasamadim sadece balkondanust kat komsumun ekmek kirintilari ve sigara külleri disinda

1. Katta evim.
En berbat tarafı apartmanda iğrenç bir çırpıcı kadın topluluğu var. Pencere kaçenarları hep tavuk kemiği ekmek kırıntısı peçete vs.
Bir de lağım kokusu basıyor yazın...
Tabiki apartmanda sadece insanlar değil bir takım oluşumlar da yaşadığı için ses de cabası.
Yani Allah nasip eder de param falan olursa toplu müstakil ev bakıcam..
Ya da en üst kat olsun. Ben tepineyim azıcık da

Balkon cikmasi var mi? Ordan terleme yapabilir , girmeden altina yalitim yaptirin. Cok katli sitelerin alt katlarinda koku geldiginden sikayet efiyorlar ama ben 13. Kattayim bazen giderden bize de koku geliyor, su takviyesi yapmak laxim banyo giderlerine. Böcek her katta olur. Bir de Alt ev demirliyse hirsiz icin 1. Kata cikmak kolay olur dikkat edin.

Eski yapiysa bocek oluyor malesef. Bide ses olur. Bir tık soğuk olma ihtimalide var. Bence üst katlara bakın, alt katta oturmak pişmanlık komşularınız kötüyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…