Apartmanda 1. Katta oturanlar bakabilir mi?

Ailem bahçeli ters dublex evde oturuyor. 2 senede bir ilaçlatıyoruz hiç bir problem yok. Gider kokusu onlarda hiç yaşamadım. Ama şuan 9. Katta oturan bende her Allahın günü mutfak tuvalet banyo kokusundan ölmek üzereyim. Yani giderin katla alakası olduğunu düşünmüyorum. Onun haricinde problem yok zaten camlar demirli. Demirinde güneş filan engellediğini hiç görmedim. Çok ferah bir evleri var.
Allah hayırlısını nasip etsin size ödeme kolaylığı versin şimdiden

1. Kat evler fiyat olarak bize de cazip geliyor şu an ama ben böcekten çok hırsızlık açısından korkuyorum. Bir de genelde tek oluyorum evde, o yüzden beni hırsızlık korkutuyor

Çekvalfli adaptör conta takın giderlerinize. Kokuyu büyük ihtimalle keser

Sizde bundan sonra sofranizin dokuntulerini bahcenize pislik atanlarin kapi onlerine silkeleyin, ne salak insanlar var kullukten bi haber.

Gider borusunun duvara takıldığı yere takılan conta olur onların artık kapaklıları var. Su açılınca açılıyor su gidince kapanıyor ki koku geri tepmesin diye 3-5 lira

Siz söyleyince hemen araştırdım zaten böyle birşeyin varlığından bihaberdim :) Tamirat,tadilat işlerinden anlamadığımızdan
Yardımınız için çok sağolun. Allah razı olsun❤

Ara kat al üç gibi.zemini alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…