- 28 Ocak 2009
- 34.557
- 58.245
- 1.123
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Bi kere karanlık olur. Kış günleri gündüz vakti Işıklar açık oturmaya hazır olun... hepsinde olmasa da alt kat evlerde böcek olur genelde..Arkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen
bana da saçma geldi ne alaka kat ile. apartmanın genel olarak giderlerinde sorun varsa koku olur. kayınvalşdem bahçe katında onda bile koku yok. annem en üst kat onda da yok.lağım kokusu ne alaka ya senelerdir 1. katta oturuyorum, lağım kokusu nedir bilmem. 1. kat lağım kokar diye kim dedi size?
ben de 1. katta oturmamın en sevindirici yanı küçük oğlum gece yarısı bile bisiklet sürebiliyor, ben gece 1 de yer süpürürüm kafama eserse çünkü altımda kimse yok. ama yukarıdaki gece bir ses yapsın (özellikle oğulları misket yuvarlıyor aşırı sinir bozucu) hemen oklavayla vuruyorum tavana sussunlar diye :)11 yıldır yüksek girişteyim, çok da memnunum, 2 oğlum var, yeri geliyor koşturuyorlar, yeri geliyor biz de onlara uyuyoruz. Gelen giden oluyor bazen hep birlikte oynuyorlar, gürültüden yana içim çok rahat. Giderlerde sorun yoksa koku olmuyor, sorun varsa 3. Katta kokuyor. Böcek olarak sadece karınca gördüm, o da heryerde olabiliyor. Ben memnunum açıkçası
En üst katta ne gibi Sıkıntı yaşıyorsunuz ?1.kat ve en üst katta oturmayın.sürekli bir sorun çıkıyor o katlarda.ben en üst katta oturuyorum ve çok pişmanım.
Birinci katta ustten biseyler cirpma sorunu var her ne kadar yasak olsada bazi kendini bilmezler cirpiyor atiyor vs . . Gider kokusuna gelirsek ben yüksek katta oturuyorum banyom rezil durumda temiz olsa bile kokuyor surekli camasir suyuyla yikiyorum sepette kirli birakmamaya ozen gösteriyorum ama olmuyor.birde eger sese tahammulunuz yoksa hic dusunmeyin derim cunku yukarida cocuk falan varsa çok rahatsiz edeler 1 .katta annemler oturuyor inannin 3.kattaki cocuklarn sesi geliyor tavsiyelerim bunlar ama ev bu surekli değiştirilen birsey degil cok iyi dusunun benceArkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen
Süpürgenin sesi yukarı yada yan komşularınıza gitmiyor mu pekiben de 1. katta oturmamın en sevindirici yanı küçük oğlum gece yarısı bile bisiklet sürebiliyor, ben gece 1 de yer süpürürüm kafama eserse çünkü altımda kimse yok. ama yukarıdaki gece bir ses yapsın (özellikle oğulları misket yuvarlıyor aşırı sinir bozucu) hemen oklavayla vuruyorum tavana sussunlar diye :)
yüksek giriş bile olsa bir sıkıntı yasamazsın senelerce giriş katta oturduk bizde inşallah Allah daha iyilerini nasip eder sanaArkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen
ısınma sıkıntı olabiliyor.benim böyle bir sorunum yok ev yeni ve yalıtımı iyi olduğu için ama ne yazıkki terasta su biriktiği zaman akıyor.çatıda sorun olduğu içinde akıyor.daha önce 3 katlı müstakil evimiz vardı ve sürekli bakım istiyordu çatıdan.bundan sonra kesinlikle ara katda otururum.en alt katta öğrenciyken oturmuştum onunda güvenlik,böcek,lağım gibi sıkıntıları oluyor.konu sahibi iki evide elemeli bence.En üst katta ne gibi Sıkıntı yaşıyorsunuz ?
Geliyor şimdi son katta oturuyorum ilk taşındığımında alt kattaki oturan kadın evini hep gece yarısı süpürürdü bir bakmışsın gece 1 de başlamış saatlerce artık uyarı vs bıraktı yapmayı.Süpürgenin sesi yukarı yada yan komşularınıza gitmiyor mu peki
Ben 5 senelik binanin yuksek girisinde oturuyorum 1.kat diye geciyor ama neyindendir bilmem rutubet var sadece. Bocek tek bi binada olmuyor mahallede oluyor ki borekci tarzi yerlere yakin evlerde olma olasiligi daha cok. Bence sizin altinizda ki kisinin bi agzini arayin elbet o eve girip cikmistir oradakiler bilir sorun var mi yok mu.Arkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen
Yukarıdan gelen misket sesinden rahatsiz oluyor ama gecenin bi yarisi supurge calistiriyor iyi vallaGeliyor şimdi son katta oturuyorum ilk taşındığımında alt kattaki oturan kadın evini hep gece yarısı süpürürdü bir bakmışsın gece 1 de başlamış saatlerce artık uyarı vs bıraktı yapmayı.
Böcek değilde koku oluyor malasefArkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen
Benim evimde gider kokusu hiç olmuyor ama üst katlardan inanılmaz yemek kokusu geliyor. Sabah üst komşumun hazırladığı kahvaltının kokusuyla uyanıyorum yatak odasına kadar nasıl geliyor bilmiyorumBöcek değilde koku oluyor malasef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?