Apartmanda 1. Katta oturanlar bakabilir mi?

Oturduğunuz semte ve yere bağlı bazı şeyler. Bizim de birinci kat. Böcek çok olmuyor yazin camlar açıkken giriyor. Karınca oluyor oda her katta var. Kokunun 1. Katla alakası yok giderlerden koku geliyor. Ikinci katta ki de diyor koku var diye. Her zaman değil. Giriştekilere daha çok koku gidiyormus tabi. Bir uye gürültü falan yazmış. Asonsor var herkes onu kullaniyor. Merdiven kullanan yok bizim apartmanda. Isteyen kullanır çok katli değil. Demistim oturulan semte bağlı diye. Bizim herkes çalışıyor ve is saatleri haraketli oluyor. Bunun haricinde benim dert yandigim tek durum yazin gece yatarken pencere açamamak hirsiz girecek diye. Mantoloma var mi ona dikkat ederseniz kisin iyi olur sizin için

ı
ısıtmada zorlanabilirsin

Bende 1. Katta oturuyorum yeni bina hic ne koku nede bocek tarzi bisey oldu ama bizim burda binadaki cocuklar yazin sitenin bahcesinde oynuyolar gec saatlere kadar onlarin gurultusu oluyo onun disinda baskasina kira vermektense en azindan kendi evinde oturursun...

Muhitlerine bakın derim. Hangi muhit daha aile yaşamına uygunsa oradan alın evi. Çocuk var mı bilmiyorum ama varsa düzgün bir çevrede yetişmesi çok önemli.

Çok yakın arkadaşım birinci katta oturuyor. Kışın biraz daha soğuk yazında daha sıcak oluyor. Daha az güneş alıyor diğer evlere göre. Balkonlar vs daha çok kirleniyor ve daha çok araba gürültüsü geliyor. Onun dışında aynı sorunlar. Lağım bizde de kokar, böcek bizede girer, hırsız isterse 10. kata çıkar. O yüzden bunları değerlendirin bence

Birinci kat derken altınızda daire olacak mı yoksa en altta siz mi varsınız? Böcek, koku değil de rutubete dikkat edin. Oturduğum bina yeni bina, içinde ilk oturanlarız yani. Ama girişte oturan komşum rutubetten çok şikayetçi. Ben girişin bi üstündeyim. Böcek, rutubet gibi sıkıntılar yaşamadım. Sadece zaman zaman, hava çok rüzgarlı olduğunda giderlerden kötü bir koku geliyor. Ama bunun katla alakası yok genel olarak apartmanca yaşadığımız bi sıkıntı.

Yani 1 ve 2 kat arasında 10 binlira bir fark oluyor biraz fazla verin üst katlardan alın derim 1. Katta oturmayı istemezdim ayrıca karışık bir apartmanda ev almanızı tavsiye etmem komşu çok önemli

bahçe katındayım böcek oldu ilk taşındığımda ilaçlama yaptırıyorum düzenli şu an hiçbirşey yok.. Camlara sineklik yaptırdım sinek bile girmiyor eve. Ayrıca gider kokusu annemin 4. kattaki evinde var bende yok o biraz şans meselesi

biz hem ana cadde üzeri hem 1. kattayız.böceğin b si yok çok şükür.20 yaşında bina.lağım gider kokusu falan hiç yok.çok şükür hırsızlık da yok çünkü hem bizim kameralarımız var bina önünde ve içinde, hem de ana cadde dedim ya kamera görmeyen yer yok.Sıkıntın üst kat komşun müstakil evde yaşarmış gibi hareket ederse olur.bizde üst katımızda da ses yapan yaşta çoluk çocuk yok mesela.bizim altımız boşluğa denk geliyor ve cephe olarak güneş de almıyor.ama zaten dış cephe izolasyonu kanunen zorunlu olduğundan onu da yaptırıp o sorunu çözdük.

11 yıldır yüksek girişteyim, çok da memnunum, 2 oğlum var, yeri geliyor koşturuyorlar, yeri geliyor biz de onlara uyuyoruz. Gelen giden oluyor bazen hep birlikte oynuyorlar, gürültüden yana içim çok rahat. Giderlerde sorun yoksa koku olmuyor, sorun varsa 3. Katta kokuyor. Böcek olarak sadece karınca gördüm, o da heryerde olabiliyor. Ben memnunum açıkçası

Kokuda böcekte kata bakmıyır canım bence onu düşünme bu tesisatla alakalı bi durm mesela bizim 3.kat ama acayip koku var şansına artık..

4 senedir 14 katlı apartmanın 1. Katında oturuyorum üstelik dairem apartmanın bahçesine bakıyor bütün camlarımın önünde ağaç var ama hiç böcek, fare sorunu yaşamadım, lağım ya da gider sıkıntısı da olmadı çok şükür. Hırsız girmesi vs muhitle alakalı, suç oranı yüksek bir semtte iseniz her katta hırsız girer, adamlar spiderman gibi, zaten hırsız genelde kapıdan giriyor camdan değil. Balkonum kapalı balkon olduğu ve siz zaten pencerenden balkondan bişey silkelemek yasak olduğu için komşularımla da sorun yaşamadım. Ben sadece ev biraz karanlık olduğu için memnun değilim, üçüncü katın altı karanlık oluyor genelde, iki aydır kendi evimi almak için ev geziyorum, bütün apartmanlarda ilk üç kat karanlıktı, o yüzden ben biraz metrekareden feragat ettim 6. Kat ev aldım, kısmetse gelecek ay taşınacağım.

1.kattayım zemin üstü, 0 binaya geldim 2 yili gecti ve lağım kokusundan çok çektim ayrıca dışarıdaki gürültü de evin içinde bence 4.katı seçin. Yani günah apartmanida neymiş genelev gibi konuşmuşsunuz .. normal bir apartmandaki bir iki farklı tip yüzünden bu lakap konduysa sizi ilgilendirmez bence yani detay verirseniz ona göre yorum yapalım

ben 1.katta oturuyorum suan annemin yanindayken giristede ust kattada oturduk bu sorunlar tamamen binanin yasiyla ve icindekilerin binanin bakimina para harcamak isteyip istememsiyle alakali
15 20 senelik binalarin borulari ister istenez eskimis oluyor ve bir sure sonra problem cikmaya basliyor eski bir binada ust katlarda almaktansa daha yeni bir binada giris katlarda oturmayi tercih ederim acikcasi

Bende 1. Katta oturuyorum ve evime hırsız girdi herşeyimi aldı gitti şimdiki aklım olsaydı kesinlikle birinci kata oturmazdım kira olsaydı hemen çıkardım ama kendi evim olunca mecbur kalmak zorundayım ama henüz buna hazır değilim evden iyice soğudum annemde kayınvalidemde kalıyorum şuan malesef aşırı korkularım var

Bende zemin kat üstünde yani 1. Katta oturuyorum 6 yıldır herhangi bi sıkıntı yaşamadım böcek konusunda malesef böcekler her yerde var yani 4. Kata da çıkabiliyo her yıl düzenli olarak bina ilaçlatırlırsa sıkıntı olmaz koku falanda olmuyo

1.kat ve en üst katta oturmayın.sürekli bir sorun çıkıyor o katlarda.ben en üst katta oturuyorum ve çok pişmanım.

Gider kokusu kata bakmıyor ya. 3. Kattayım bina 4 katlı leş gibi kokuyor banyo giderleri. Poşet tıkamakta buldum çözümü. Missss koku yok. Tavsiye ederim.

Gider kokusu katla değil tesisatla alakalıdır... Bir önceki evimde yepyeni binada 4. katta oturuyorken gider kokusundan duramıyorduk. Çünkü babamın söylediğine göre (kendisi tesisattan anlar) S boru takılmamış ve havalandırma çıkışı verilmemiş. Düzelmesi için banyonun toptan kırılması gerek demişti. Bu arada 35 senelik zemin kat olan amcamın evinde bir kere bile koku, taşma vs olmadı. Tesisatı kendileri yapmıştı çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…