- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi Ataabetull
-
8. Kat a karar verdık hayırlısıyla inşallah alabilirsek onu alacaz alamazsakta hayırlısı olsun 3+1 oda 140 metre kare 8. Kat yani son kat fiyatı ıse 215 bin tl yazmışlar pazarlık payı vardır yazıyor ev 0 böyle ışte
Hayırlı olsun ben de son kattayım şuan iyi ki son kat almışız kışın soğuk yazın sıcak olayınıda yaşamadık hiç.8. Kat a karar verdık hayırlısıyla inşallah alabilirsek onu alacaz alamazsakta hayırlısı olsun 3+1 oda 140 metre kare 8. Kat yani son kat fiyatı ıse 215 bin tl yazmışlar pazarlık payı vardır yazıyor ev 0 böyle ışte
Arkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen
Sıcak soğuk diye değilde benim korkum damda yağmur suyu falan birikip evin tavanını nemlendirir mi birde hani ısı taktırmak isteyen olursa evin tavani da deliniyor mu içeri su akıntısı oluyor mu8.kat daha kötü..kışın soğuk yazın sıcak olur..
Bazı korkum var en üst katla ilgili okur musunuz bilgin varsa yazar mısınızBen oldum olası alt katlardan hep korkarım..böcek değilde insan musvettelerinden...ortalık sapik kaynıyor manyak kaynıyor bı cama tiklasa biri ben kafayı yerdim yinede siz bilirsiniz...en üst katı tercih ederdim herkesten. Bağımsız
Sıcak soğuk diye değilde benim korkum damda yağmur suyu falan birikip evin tavanını nemlendirir mi birde hani ısı taktırmak isteyen olursa evin tavani da deliniyor mu içeri su akıntısı oluyor mu?Hayırlı olsun ben de son kattayım şuan iyi ki son kat almışız kışın soğuk yazın sıcak olayınıda yaşamadık hiç.
Isı güneş enerjisi oluyor değil mi yok canım niye delinsin akdenizdeyim enerji olmayan ev yok damlarda hep var delinme vs olmuyor 10 yıl oldu daha bir kere nem alma akma damlama olmadı tavandan.Sıcak soğuk diye değilde benim korkum damda yağmur suyu falan birikip evin tavanını nemlendirir mi birde hani ısı taktırmak isteyen olursa evin tavani da deliniyor mu içeri su akıntısı oluyor mu?
Sağol canım teşekkürlerIsı güneş enerjisi oluyor değil mi yok canım niye delinsin akdenizdeyim enerji olmayan ev yok damlarda hep var delinme vs olmuyor 10 yıl oldu daha bir kere nem alma akma damlama olmadı tavandan.
Merhaba altınız bosmu dolumu brnde yeni daire aldım yüksek giriş ama.endiselerim var yorumları okudukça özelliklere rutubetten çok korktum henüz tasinmadim kiraci var11 yıldır yüksek girişteyim, çok da memnunum, 2 oğlum var, yeri geliyor koşturuyorlar, yeri geliyor biz de onlara uyuyoruz. Gelen giden oluyor bazen hep birlikte oynuyorlar, gürültüden yana içim çok rahat. Giderlerde sorun yoksa koku olmuyor, sorun varsa 3. Katta kokuyor. Böcek olarak sadece karınca gördüm, o da heryerde olabiliyor. Ben memnunum açıkçası
Altım boş, bodrum katı, fazla eşyalarımızı VS koyuyoruz. Rutubet nem VS hiçbir şey yok. Evim gayetde sıcak. Şöyle diyim bazı şeyler olacaksa kata VS bakmıyor. Mesela bizim 3. Katta bir evden fare çıktı, ben hiç görmedim şükür. Yine 3. Kat komşulardan biri gürültüden çok muzdarip...Merhaba altınız bosmu dolumu brnde yeni daire aldım yüksek giriş ama.endiselerim var yorumları okudukça özelliklere rutubetten çok korktum henüz tasinmadim kiraci var
çok teşekkür ederim için rahatladı bizimde boş sığınak var alt katta
Altım boş, bodrum katı, fazla eşyalarımızı VS koyuyoruz. Rutubet nem VS hiçbir şey yok. Evim gayetde sıcak. Şöyle diyim bazı şeyler olacaksa kata VS bakmıyor. Mesela bizim 3. Katta bir evden fare çıktı, ben hiç görmedim şükür. Yine 3. Kat komşulardan biri gürültüden çok muzdarip...
Su basması olur diye korktum mutfaktan yoksa bende öyle beyeniyordum hem evde bütünlük saglanir1imi 8 imi aldınız ?en güzeli parke biz agt markasının derzli parkesinden yaotırdık çök memnunum gelen de begeniyor .mutfak hol heryer parke
böyle yorumlar duyunca içim daha da rahatladı
Ailem zeminin üstünde oturuyor 1ci kat değilde yüksek giriş gibi, balkondan atlasan en kötü ihtimal bı yerin kirilır yükseklikte :) 2 yaz boyunca evde yanlizdim ve balkon kapıları açık uyudum hiccc hırsız vs girmedi böcek ve fare zaten yok. Kokuda yok. Benim için tek eksisi terliksiz gezdigim için biraz yerler daha soğuk. Ama bu yalitimla alakalı. Artisi yaşlanınca merdiven cikma, asansör bozuldu sorunu olmaması
Birde mutfak resminizi atabilir misiniz rica etsem1imi 8 imi aldınız ?en güzeli parke biz agt markasının derzli parkesinden yaotırdık çök memnunum gelen de begeniyor .mutfak hol heryer parke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?