Apartmanda 1. Katta oturanlar bakabilir mi?

8.kat daha kötü..kışın soğuk yazın sıcak olur..

Ben oldum olası alt katlardan hep korkarım..böcek değilde insan musvettelerinden...ortalık sapik kaynıyor manyak kaynıyor bı cama tiklasa biri ben kafayı yerdim yinede siz bilirsiniz...en üst katı tercih ederdim herkesten. Bağımsız

Hayırlı olsun ben de son kattayım şuan iyi ki son kat almışız kışın soğuk yazın sıcak olayınıda yaşamadık hiç.

Biz 1. katta oturuyoruz hiç rutubet bocek ya da lağam sıkıntımķz olmadı ama evimize hırsız girdi ve ayni katta diger daireye de yani alacaginiz muhit onemli hirsizligin cok oldugu sehir ilcedeyseniz cok dikkatli olmalisiniz onun disinda 1 . katta oturmanin baska bir sorunu yok yeni binaysa eğer

8.kat daha kötü..kışın soğuk yazın sıcak olur..
Sıcak soğuk diye değilde benim korkum damda yağmur suyu falan birikip evin tavanını nemlendirir mi birde hani ısı taktırmak isteyen olursa evin tavani da deliniyor mu içeri su akıntısı oluyor mu

Bazı korkum var en üst katla ilgili okur musunuz bilgin varsa yazar mısınız

Hayırlı olsun ben de son kattayım şuan iyi ki son kat almışız kışın soğuk yazın sıcak olayınıda yaşamadık hiç.
Sıcak soğuk diye değilde benim korkum damda yağmur suyu falan birikip evin tavanını nemlendirir mi birde hani ısı taktırmak isteyen olursa evin tavani da deliniyor mu içeri su akıntısı oluyor mu?

Sıcak soğuk diye değilde benim korkum damda yağmur suyu falan birikip evin tavanını nemlendirir mi birde hani ısı taktırmak isteyen olursa evin tavani da deliniyor mu içeri su akıntısı oluyor mu?
Isı güneş enerjisi oluyor değil mi yok canım niye delinsin akdenizdeyim enerji olmayan ev yok damlarda hep var delinme vs olmuyor 10 yıl oldu daha bir kere nem alma akma damlama olmadı tavandan.

Merhaba altınız bosmu dolumu brnde yeni daire aldım yüksek giriş ama.endiselerim var yorumları okudukça özelliklere rutubetten çok korktum henüz tasinmadim kiraci var

evlendigimde bodrum katta oturuyordum baya bildiginiz yarisi topragin altina gomulu olanlarda, ben orda oturdugum donemde cok fazla yagmur ve foseptik tasmasi oluyordu evlerde ama ben koku geldigini bile bilmem. bir kac defa karafatma gordum, ama onun da camlardan degil cam kenarindaki pervazlarin iyi doldurulmadigindan oldugunu fark ettim bir paket silikon gordu isimi hic bir derdim yoktu baska.

bunu sunun icin soyluyorum, nasil bir yapi oldugu cok onemli.isini bilen muhendisler ve ustalarla calisan bir muteahitin yaptigi evlerde genelde sorun yasanmiyor. yeni binalar cogunlukla duzgun yapilmis olsa bile temkinli olmakta yarar var.

ama 1. katta foseptik sorunu yasamaniz tek ik olarak imkansiz. ust katlarin rulolar halinde tuvalet kahitlarini atip doldurmasi lazimborulari ki sizde sorun ciksin. logar seviyesinden yuksekte oldugu ocin problem yasanmayacaktir.

bocek derseniz, suan en ust katta oturuyorum evim dubleks gecenlerde ust katin terasini actim havalandirmak icin evin icine kedi girmis! 5. katta usteik bitisik nizam olmadigi halde o kedi o catiya nasil cikti da evime girdi hayret ettim.

Merhaba altınız bosmu dolumu brnde yeni daire aldım yüksek giriş ama.endiselerim var yorumları okudukça özelliklere rutubetten çok korktum henüz tasinmadim kiraci var
Altım boş, bodrum katı, fazla eşyalarımızı VS koyuyoruz. Rutubet nem VS hiçbir şey yok. Evim gayetde sıcak. Şöyle diyim bazı şeyler olacaksa kata VS bakmıyor. Mesela bizim 3. Katta bir evden fare çıktı, ben hiç görmedim şükür. Yine 3. Kat komşulardan biri gürültüden çok muzdarip...

1imi 8 imi aldınız ?en güzeli parke biz agt markasının derzli parkesinden yaotırdık çök memnunum gelen de begeniyor .mutfak hol heryer parke

Ailem zeminin üstünde oturuyor 1ci kat değilde yüksek giriş gibi, balkondan atlasan en kötü ihtimal bı yerin kirilır yükseklikte :) 2 yaz boyunca evde yanlizdim ve balkon kapıları açık uyudum hiccc hırsız vs girmedi böcek ve fare zaten yok. Kokuda yok. Benim için tek eksisi terliksiz gezdigim için biraz yerler daha soğuk. Ama bu yalitimla alakalı. Artisi yaşlanınca merdiven cikma, asansör bozuldu sorunu olmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…