- 15 Kasım 2019
- 339
- 439
- 53
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Arkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen
Eski bina ise almayin.yuksek giris olsun ve en onemlisi oturma odasi gunes alsin.
bocek her evde oluyor.bocek ilaclari var tablet seklinde koyarsin..lagim kokusu nadir.
cok zile basma olayi oluyor.soru soran da..pencerelere sineklik ve kedi girmesin.alttan soguk olur..
Baska imkan yoksa tabiki alinir.11 yildir oturuyorum.sag salim
kim o ?O yanlış ziller adamı deli eder
hatta bir bayani muge anli gibi sorguya cektim.kadinin eli ayagi birbirine dolastikim o ?
Seyyy ben ayse ye gelmistim ya burada oturuyor mu
Ayse diye biri yok
Burada oturuyordu
telefonunu arayayin.
Hala kem kum eder
Ben de ya sabir cekerim
5 yıldır hiç kimse bişey demedi. hiç kimse bana ses için inmedi. yan tarafa ses gidebilir, kiracı var. onlar 2 yıldır yaşıyor yanımızda. geldiklerinde söylemiştim. küçük oğlum var gece yer süpürebiliyorum. işten saat 8 de geliyorum. sesten rahatsız olduğunuzda bana mesaj at diye. inanki hiç bir kere bile 2 yılda yan taraftan da şikayet gelmedi. ya ses gitmiyor ya da bişey demek istemiyorlar. ama yukarı ses gitmiyor cnm. altımız depo olarak kullanılıyor. altımda boş yani.Süpürgenin sesi yukarı yada yan komşularınıza gitmiyor mu peki
Demekki rahatsiz olmuyorlar cunku gece ses ceker bide5 yıldır hiç kimse bişey demedi. hiç kimse bana ses için inmedi. yan tarafa ses gidebilir, kiracı var. onlar 2 yıldır yaşıyor yanımızda. geldiklerinde söylemiştim. küçük oğlum var gece yer süpürebiliyorum. işten saat 8 de geliyorum. sesten rahatsız olduğunuzda bana mesaj at diye. inanki hiç bir kere bile 2 yılda yan taraftan da şikayet gelmedi. ya ses gitmiyor ya da bişey demek istemiyorlar. ama yukarı ses gitmiyor cnm. altımız depo olarak kullanılıyor. altımda boş yani.
Bende boyle derdim ama yeni sifir daireye tasindim ev de bisey yok simdilik yazin ne olur bilemem ama apartmana ilk giriste kokuyor neden nedir anlayamadim...lağım kokusu ne alaka ya senelerdir 1. katta oturuyorum, lağım kokusu nedir bilmem. 1. kat lağım kokar diye kim dedi size?
Altı boşsa kesinlikle ısınmıyor. 1. Katta böcek olacağını sanmıyorum,bizde hiç olmadı yani. Gider kokusu apartmana göre değişebilir ama illaki geliyor. Gürültü çok oluyor. Yola bakıyorsa herkes balkon yada camdan evin içini görebiliyor. 1.kat özellikle kışın ısıtma konusunda çok büyük sıkıntı oluyor.Arkadaşlar hayırlı sabahlar. Ev almayı düşünüyoruz ve elimizdeki olanaklarla ancak 1. Kat alabiliyoruz. Evi anlatayim; 3+1 fiyatı ise 165 bin birazda düşerse 160 bin olarak düşünüyoruz. Benim korkum 1. Kat olduğu için böcek olur diye ve birde gider kokusundan lağım kokusu gelir diye. Toplamda kaç katlı bilmiyorum ama düşündüğümüz yer zemin katın üstü yani 1. Kat oluyor ama benim korkularimda bunlar. Birde başka bir apartmanda 4. Kat var orasında 3+1 fakat orası elden çıkarmaya çalışıyorlarmış oraya günah apartmanı gibi birşeyler diyorlarmış yani nasıl desem biraz karisikmis böyle birşey olmasa tabiki 4. Kat derim ama başkaları yüzünden benim adıma çamur atılır mi bundanda korkuyorum. Sizin 1. Katla ilgili düşünceleri yazar misiniz lütfen
Yukariyada ses gider büyük ihtimalle birşey demiyorlardir çünkü alt katta ki komşu hep gece supururdu evi gece saat 1 de bazen 2 de onun süpürge sesine uyanirdik onun küçük cocuguda yoktu calismiyorduda gündüz yapmaz gece yapardi temizlik.5 yıldır hiç kimse bişey demedi. hiç kimse bana ses için inmedi. yan tarafa ses gidebilir, kiracı var. onlar 2 yıldır yaşıyor yanımızda. geldiklerinde söylemiştim. küçük oğlum var gece yer süpürebiliyorum. işten saat 8 de geliyorum. sesten rahatsız olduğunuzda bana mesaj at diye. inanki hiç bir kere bile 2 yılda yan taraftan da şikayet gelmedi. ya ses gitmiyor ya da bişey demek istemiyorlar. ama yukarı ses gitmiyor cnm. altımız depo olarak kullanılıyor. altımda boş yani.
Aynen 1.katta iken en sevmediğim şeylerden biriside zil çalınması olayidi :) ama bunların bazıları da taktik hirsizlarda yapıyormuş ses gelirse evden rastgele bir isim veriyorlarmis ses gelmezse o evde kimse yok diye dusunuyorlarmiskim o ?
Seyyy ben ayse ye gelmistim ya burada oturuyor mu
Ayse diye biri yok
Burada oturuyordu
telefonunu arayayin.
Hala kem kum eder
Ben de ya sabir cekerim
Belki de olabilir. Bana hiç şikayet gelmedi. Ben de bu avantajdan yararlanıyorum işte. :)Yukariyada ses gider büyük ihtimalle birşey demiyorlardir çünkü alt katta ki komşu hep gece supururdu evi gece saat 1 de bazen 2 de onun süpürge sesine uyanirdik onun küçük cocuguda yoktu calismiyorduda gündüz yapmaz gece yapardi temizlik.
Belki de olabilir. Bana hiç şikayet gelmedi. Ben de bu avantajdan yararlanıyorum işte. :)Yukariyada ses gider büyük ihtimalle birşey demiyorlardir çünkü alt katta ki komşu hep gece supururdu evi gece saat 1 de bazen 2 de onun süpürge sesine uyanirdik onun küçük cocuguda yoktu calismiyorduda gündüz yapmaz gece yapardi temizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?