Apartmanda 1. Katta oturanlar bakabilir mi?

Merhaba canım benim evim de zeminin üstü kiradayım ben, bizim semtimiz diğer semtlere göre hem merkeze yakın hem de elit diyebileceğim bir bölgede. Aslında bizde onu düşünerekten 1.kat ne olacak dedik site halinde bir sıkıntı olmaz diye düşündük. Yalnız lağam kokusu, karınca, aşırı toz beni bayağ yıprattı ama şuan oturduğumuz ev hem güzel hem büyük hemde farklı semtlerde bu kiraya böyle ev yok daha pahalı var ama evleri hem küçük hemde kullanıslı değil o yüzden biraz görmezden geliyorum bu sıkıntıları. Lağam kokusuna arada çeşmeleri 2/3 dk açıp kapatmakta çare buldum, karınca olayına evi ilaçlatarak, toz da zaten evin temizliği malum napalım ev sahibi olana kadar hayırlısıyla oturmak nasip etsin Allah ama oturup kira vermek yerine kendi evin olup orda birikim yapıp üstüne koyup ona göre bir eve geçersiniz inşallah

O yanlış ziller adamı deli eder

kim o ?
Seyyy ben ayse ye gelmistim ya burada oturuyor mu
Ayse diye biri yok
Burada oturuyordu
telefonunu arayayin.
Hala kem kum eder
Ben de ya sabir cekerim
hatta bir bayani muge anli gibi sorguya cektim.kadinin eli ayagi birbirine dolasti
Arkasina bakmadan gitti

Kresten gelen 5 yaşındaki komşum servisten indikten sonra 1 hafta boyunca zilime basıp anne beni gelip yukarı cıkarır mısın diye seslenmişti en sonunda annesi olmadığıma yanlış bastığına ikna ettim ama dilimde tüy bitti yanlış numaraya basıyosun canım demekten

yüksek girişin derdi sıkıntısı bitmez satmak istediğiniz zaman çok ucuza vermek zorunda kalirsiniz

Zemin üstümü yoksa yüksek giriş mi biz mesela zemin katın üstündeyiz 1. Kat hiç sorun yaşamıyoruz gayette yüksek giriş üstü diyeyim

Süpürgenin sesi yukarı yada yan komşularınıza gitmiyor mu peki
5 yıldır hiç kimse bişey demedi. hiç kimse bana ses için inmedi. yan tarafa ses gidebilir, kiracı var. onlar 2 yıldır yaşıyor yanımızda. geldiklerinde söylemiştim. küçük oğlum var gece yer süpürebiliyorum. işten saat 8 de geliyorum. sesten rahatsız olduğunuzda bana mesaj at diye. inanki hiç bir kere bile 2 yılda yan taraftan da şikayet gelmedi. ya ses gitmiyor ya da bişey demek istemiyorlar. ama yukarı ses gitmiyor cnm. altımız depo olarak kullanılıyor. altımda boş yani.

Demekki rahatsiz olmuyorlar cunku gece ses ceker bide

lağım kokusu ne alaka ya senelerdir 1. katta oturuyorum, lağım kokusu nedir bilmem. 1. kat lağım kokar diye kim dedi size?
Bende boyle derdim ama yeni sifir daireye tasindim ev de bisey yok simdilik yazin ne olur bilemem ama apartmana ilk giriste kokuyor neden nedir anlayamadim...

Üniversitedeyken 4. Kattaki evimde kırkayak çıktı. Eski bir bina değildi üstelik. Böcek gelmek isterse geliyor kısaca

Altı boşsa kesinlikle ısınmıyor. 1. Katta böcek olacağını sanmıyorum,bizde hiç olmadı yani. Gider kokusu apartmana göre değişebilir ama illaki geliyor. Gürültü çok oluyor. Yola bakıyorsa herkes balkon yada camdan evin içini görebiliyor. 1.kat özellikle kışın ısıtma konusunda çok büyük sıkıntı oluyor.

Yukariyada ses gider büyük ihtimalle birşey demiyorlardir çünkü alt katta ki komşu hep gece supururdu evi gece saat 1 de bazen 2 de onun süpürge sesine uyanirdik onun küçük cocuguda yoktu calismiyorduda gündüz yapmaz gece yapardi temizlik.

kim o ?
Seyyy ben ayse ye gelmistim ya burada oturuyor mu
Ayse diye biri yok
Burada oturuyordu
telefonunu arayayin.
Hala kem kum eder
Ben de ya sabir cekerim
Aynen 1.katta iken en sevmediğim şeylerden biriside zil çalınması olayidi :) ama bunların bazıları da taktik hirsizlarda yapıyormuş ses gelirse evden rastgele bir isim veriyorlarmis ses gelmezse o evde kimse yok diye dusunuyorlarmis

1. Kat zemin üzeride olsa kesinlikle tavsiye etmem. Böcekten falan değilde her apartmanda bir tane çıkıntı olur illaki çırpıcılar sigara külleri vs. ki kimin attığı da belli olmaz. En üst katın bir altında oturuyorum ona rağmen maddi durumum elverirse bir daha asla apartmanda oturmam müstakil ev düşünüyorum

Belki de olabilir. Bana hiç şikayet gelmedi. Ben de bu avantajdan yararlanıyorum işte. :)

Belki de olabilir. Bana hiç şikayet gelmedi. Ben de bu avantajdan yararlanıyorum işte. :)

8. Kat a karar verdık hayırlısıyla inşallah alabilirsek onu alacaz alamazsakta hayırlısı olsun 3+1 oda 140 metre kare 8. Kat yani son kat fiyatı ıse 215 bin tl yazmışlar pazarlık payı vardır yazıyor ev 0 böyle ışte

1.katta oturuyorum...ne lağımı ? Oyle bişi varsa diğer katlarda da olur deskiyi ararsın yani...anlamadım..gider gozunle bakar incelersin daireyi...ilginç bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…