Apartmanda hali silkeleme

yagmur0007

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
580
514
323
Üst katinizdaki komsulariniz hali silkiyo mu balkondan. Ben yeni tasinicam bi eve. Evi temizledik. Bi baktim ust kattaki komsu sallamis halisini silkiyo. Hemde mutfak balkonundan. Ben uyaricam bi daha gordugumde. Kesinlikle istemiyorum. Kendi evini temizlerken baskasinin evini kirletmek ayip bence.Sizde durum nasil.

Bizim apartman da da var o cins Görgüsüzlerden . En sinir olduğum şey görsem hemen uyaririm bende. sen de uyar. Elektrik süpürge denen birsey var yani. Ben sofra bezimi bile balkona silkeleyip elektrik süpürge ile çekiyorum

bizim sitede camdan bir şey silkelemek ve çamaşır asmak dahi her şey yasak. Ama site olmayan apartmanlarda kurallar işlemez pek. Camdan silkelenen şeyler aşağı katın balkonuna düşüyor, hoş değil.

S canim binalarda haftanin belli günü hali silkeleme günü yapilir ve o gun disinda kimse böyle bir eylemde bulunamaz eger böyle bir kural yoksa binanizda tabiki uyar hic hos degil gercekten

Haklısın tabi doğru değil. Şimdiden tavrını koy ama. Malesef apartmanda oturanların sorunu bu. Bizdede var. Anlamayan anlamıyor inşallah anlayışlı biridir komşun

Kesinlikle halı silkeleme günleri seçin, onun dışında kafanız rahat olsun.
Öğlene kadar o gün herkes işini yapar sen de temizliğini sonra yaparsın batmaz tekrar.
Ama hiç silkeleme demek de yanlış olur.

İnsanlar da temizlik yapacak sonuçta..

Anneannemlerin apartmanda böyle silkme işleri için gün belirlenmiş.Herkes o gün silkiyor.Apartmanı toplayın,illa bir günde uzlaşılır.
Ben de katılıyorum, bir gün belirlenip o gün silkelenmeli. Yoksa sizin eviniz pislenir, siz temizlersiniz beş Dakka sonra pat halı silkelenip sinir krizine girebilirsiniz.

Eski oturduğum yerde silkeliyorlardı,halı,sofra ellerine ne geçerse biz en alt kattaydık tabi üstelik apartmanda haftada 1 gün temizlik günü var apartman boşluğundan silkeleniyordu normalde ama komşular balkonu tercih ediyordu orası site değildi ,şimdiki oturduğum yer site yine haftada 1 gün silkeleme günü koydular apartman boşluğundan yapılıyor balkondan yapılmıyor,fakat bazı komşularımız silkeliyorlardı balkon dışından annemde bir kaç kere yönetime şikayet etti artık azaldı eskisi gibi yok,eğer görürse yine şikayet eder annem.

bencede uyarin cok cirkin bi hareket ben en ust katta oturdugumdan boyle sorun yok ama sofra ortumu bile balkonuma silkip yikiyorum

Balkondan başka nerden silkelenecek ki halılar? Biraz hoşgörülü oluverin siz de.

Supurgenin çekemediği tozlar ne olacak peki? Dilimizle yalayarak mi temizleyelim? Siz ne yapıyorsunuz haftada bir halı mı yikiyorsunuz yoksa?

Apartmanda oluyor malesef böyle şeyler. Müstakil evde oturmuyoruz ki.
Benim silkeleme huyum yok. Şimdiki elektrikli süpürgeler zaten gerek bırakmıyor.
Ama en azından size önceden haber vermeliler. Bir gün belirleyin ve o gün dışında silkeleme yapmasınlar. Siz de ona göre balkon temizlersiniz. Bu da bir ortak çözüm sonuçta.

Bizim burada oyle kurallar hic yok. Hic unutmam bir keresinde (ki bebeğim daha kucuktu 5-6 aylik falandi) bebegimin camasirlarini yikamisim asmisim balkona gunes altinda kurusunlar diye, toplarken bi baktim camasirlarin üstü sigara külü. Bunu yapan insan olamaz dedim. Onun disinda hic kimse de takmiyor camasir mi asili, cam mi acik olayini. Ben de sallamiyorum artik, ne zaman istersem o zaman silkeliyorum.

Hiçbirşey silkelemeden olurmu canim..
Gün belirlemek zorundasiniz yoksa cok sıkıntı yasarsiniz gibi görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…