- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 323
- Konu Sahibi yagmur0007
-
canim binalarda haftanin belli günü hali silkeleme günü yapilir ve o gun disinda kimse böyle bir eylemde bulunamaz eger böyle bir kural yoksa binanizda tabiki uyar hic hos degil gercektenÜst katinizdaki komsulariniz hali silkiyo mu balkondan. Ben yeni tasinicam bi eve. Evi temizledik. Bi baktim ust kattaki komsu sallamis halisini silkiyo. Hemde mutfak balkonundan. Ben uyaricam bi daha gordugumde. Kesinlikle istemiyorum. Kendi evini temizlerken baskasinin evini kirletmek ayip bence.Sizde durum nasil.
Ben de katılıyorum, bir gün belirlenip o gün silkelenmeli. Yoksa sizin eviniz pislenir, siz temizlersiniz beş Dakka sonra pat halı silkelenip sinir krizine girebilirsiniz.Anneannemlerin apartmanda böyle silkme işleri için gün belirlenmiş.Herkes o gün silkiyor.Apartmanı toplayın,illa bir günde uzlaşılır.
Eski oturduğum yerde silkeliyorlardı,halı,sofra ellerine ne geçerse biz en alt kattaydık tabi üstelik apartmanda haftada 1 gün temizlik günü var apartman boşluğundan silkeleniyordu normalde ama komşular balkonu tercih ediyordu orası site değildi ,şimdiki oturduğum yer site yine haftada 1 gün silkeleme günü koydular apartman boşluğundan yapılıyor balkondan yapılmıyor,fakat bazı komşularımız silkeliyorlardı balkon dışından annemde bir kaç kere yönetime şikayet etti artık azaldı eskisi gibi yok,eğer görürse yine şikayet eder annem.Üst katinizdaki komsulariniz hali silkiyo mu balkondan. Ben yeni tasinicam bi eve. Evi temizledik. Bi baktim ust kattaki komsu sallamis halisini silkiyo. Hemde mutfak balkonundan. Ben uyaricam bi daha gordugumde. Kesinlikle istemiyorum. Kendi evini temizlerken baskasinin evini kirletmek ayip bence.Sizde durum nasil.
Üst katinizdaki komsulariniz hali silkiyo mu balkondan. Ben yeni tasinicam bi eve. Evi temizledik. Bi baktim ust kattaki komsu sallamis halisini silkiyo. Hemde mutfak balkonundan. Ben uyaricam bi daha gordugumde. Kesinlikle istemiyorum. Kendi evini temizlerken baskasinin evini kirletmek ayip bence.Sizde durum nasil.
Oldu. Gidin müstakil bi ev tutun kendinize madem.Ben haftada bir gun de olsa istemiyorum. Beni rahatsiz etmeye ne hakki var.
Malesef olamam. Yeni yikadigim balkona pislik sacmaya ne hakki var ama. Kapimi camimi nasil acicam ben.Balkondan başka nerden silkelenecek ki halılar? Biraz hoşgörülü oluverin siz de.
Senin gibi biriyse cok kavga ederiz biz.Oldu. Gidin müstakil bi ev tutun kendinize madem.
Kavga etmek tarzım değil...Senin gibi biriyse cok kavga ederiz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?