- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Ayni durum yuzunden gecenlerde bende konu acmistim canim, yeni tasindigim evimde ust kattaki kadin her allahin gunu hali silkeliyordu, kac kez soyledim kadin anlamiyor. Gecenlerde de ben evimi temizlerken anneannem yanimdaydi balkonu silmeye cikmis, kadin tepesinden hali silkeliyormus. Ustune ustluk bir de piskin anlatamam neler soyluyor anneanneme. Bir hisimla ciktim bagirdim hem yapiyorsun hem laf soyluyorsun bu ne terbiyesizlik benim butun kisliklarim balkonda duruyor sen utanmadan ustlerine hali silkeliyorsun kac kere soylemem gerekiyor dedim. Kadin resmen kusura bakma cirparim sen karisamazsin dedi ustelik de kiracisin ev sahibi olsan neyse cekmek zorundasin diyerek bir guzel de ezdi beni. Vazgecmiyorlar sekerim benden soylemesi.Üst katinizdaki komsulariniz hali silkiyo mu balkondan. Ben yeni tasinicam bi eve. Evi temizledik. Bi baktim ust kattaki komsu sallamis halisini silkiyo. Hemde mutfak balkonundan. Ben uyaricam bi daha gordugumde. Kesinlikle istemiyorum. Kendi evini temizlerken baskasinin evini kirletmek ayip bence.Sizde durum nasil.
Bende nezaman ist esenlere gitsem iğrenirim. Baya yola poşetler le çöp atılıyor kediler torbaları parçalıyor. Çay bile döken var nasıl yer anlamadım. Bigün evin birinin altında yürüyorum kafamdan aşşağı 1 tabak fıstık kabuğu döküldü. Söylenince uzaylı muamelesi gördüm bideO da bi sey mi bizim apartmanda legenle kirli su dokuyolar assagiya.
Gerekirse şikayet arkadaşım,o eskidenmiş ev sahibi- kiracı,artık kanunla eşit,eğer apartmanın huzurunu bozuyorsa ev sahibi bile olsa atılıyor apartmandan.Ayni durum yuzunden gecenlerde bende konu acmistim canim, yeni tasindigim evimde ust kattaki kadin her allahin gunu hali silkeliyordu, kac kez soyledim kadin anlamiyor. Gecenlerde de ben evimi temizlerken anneannem yanimdaydi balkonu silmeye cikmis, kadin tepesinden hali silkeliyormus. Ustune ustluk bir de piskin anlatamam neler soyluyor anneanneme. Bir hisimla ciktim bagirdim hem yapiyorsun hem laf soyluyorsun bu ne terbiyesizlik benim butun kisliklarim balkonda duruyor sen utanmadan ustlerine hali silkeliyorsun kac kere soylemem gerekiyor dedim. Kadin resmen kusura bakma cirparim sen karisamazsin dedi ustelik de kiracisin ev sahibi olsan neyse cekmek zorundasin diyerek bir guzel de ezdi beni. Vazgecmiyorlar sekerim benden soylemesi.
Ay çok sinir bir durum.
Taşınmadan önce bende de vardı bu durum.
Şimdi en üst kattayım rahatım.
Arkadaşların da dediği gibi bir gün belirlemek en mantıklısı bence.
Biz de en üst kattayız kafamız rahat artık.En üst katta ben oturuyorum hihih
Biz de en üst kattayız kafamız rahat artık.
Yok biz silkelemiyoruz,silkeleme yerimiz var zaten o yüzden de rahatız,her katta balkon gibi yerimiz var merdiven boşluğuyine de sağı solu kolaçan ediyorum öyle silkeliyorum
Biz de en üst kattayız kafamız rahat artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?