Apartmanda hali silkeleme

Supurgenin çekemediği tozlar ne olacak peki? Dilimizle yalayarak mi temizleyelim? Siz ne yapıyorsunuz haftada bir halı mı yikiyorsunuz yoksa?
Anlasilan siz illa silkelerim ben , kim ne derse desin, rahatsiz olan beni ilgilendirmez, diyenlerdensiniz.

Hiçbirşey silkelemeden olurmu canim..
Gün belirlemek zorundasiniz yoksa cok sıkıntı yasarsiniz gibi görünüyor..
Bende bu yuzden buraya konu actim. Aslinda hic silkelenmesini istemiyorum. Ama sizlerin de gorusunu alayim. Ona gore konusayim dedim.

Bizim de bir komşumuz her gün usanmadan silkeliyor,bir sustum iki sustum sonra kavga kıyamet artık silkeleyemiyor.Sanki tek akıllı onlar.

Bende bu yuzden buraya konu actim. Aslinda hic silkelenmesini istemiyorum. Ama sizlerin de gorusunu alayim. Ona gore konusayim dedim.

Konusmadan daha birsey diyemeyiz o
zaman cnm..
Elbet bir seyler silkelenir hicbirsey silkelenmesini istemiyorum demekte olmaz..

Anlasilan siz illa silkelerim ben , kim ne derse desin, rahatsiz olan beni ilgilendirmez, diyenlerdensiniz.
Değilim. Bıdı bıdı yapan olursa haftada bir p.tesi günleri sabahı camini kapını kapativer diyorum. Uyar ya da uymaz gerisi ona kalmış Ben asıl hiç halı silkelemeyenlere şaşırıyorum. Sen bu kadar sorun ettigine göre silkelemiyorsun. Tozlarla yaşamaya çok mu alıştın nedir sırrın?

Ben haftada bir gun de olsa istemiyorum. Beni rahatsiz etmeye ne hakki var.
Haftada 1 gün olması gerek canım,ben sitede oturduğum halde yönetim haftada 1 gün koydu,balkondan silkelenmiyor yine apartman boşluğundan tabi,arada balkondan silkeleyenler olmuyor değil,oda şikayet edilince yapmıyorlar artık,siz yinede komşularınızla konuşun.

Apartman boslugu derken nerden bahsediyosunuz?

Apartman boslugu derken nereyi kastediyorsunuz.
Canım bizim buralarda merdiven boşluğu olur,yangın merdiveni gibi(balkon) gibi ama balkon değil,halı kilim silkelerken aşağı doğru silkelersin aşağı katlarda aynı boşluk olur her katta bulunur o yüzden balkona pislik derdi geldi olmaz açık alana doğru gider halının tozları.

Benim üst komşu tam bir görgüsüz
defalarca rica etmeme rağmen.üstelik kendisi kuran hocası eşi de öğretimüyesi
Allahım çocuklarım böyle insanlardan mi Feyz alacak..
Ne saysam size şok edici olduğu için hiç açmiyorum bile ...

Ben 2 katli bi evde ikinci katta oturuyodum. Alt kat bostu silkiyodum. Simdi kendi evime tasinicam. Ustumde 2 kat var. Bastan konusmak istiyorum bu durumu. Sonradan sorun olmasin diye.

Malesef oyle bi yerimiz yok. İyiymis.

Bende en ust katta oturduqum icin oyle bir sorunum yok. Ben sadece yastiklarimi oyle bir silkeliyorum alttaki hemen baqiriniyor hazirda beni bekliyo sanki en sonunda baqira baqira sirf senin yuzunden tasincam burdan dedim kactim iceri

Yıl olmuş 2015 hala halı silkeliyen hanımlar var. Ve hala halı yıkayan. Canınıza yazık bayanlar. Özellikle ayda 200 tl taksit verebilecek bayanlar kısım gerekirse özel masraflardan bir çırparak temizleme özelliği olan makina alın. Komşuyu düşünmüyor san bile canını düşün. Bunun acısı yaşlanınca çıkacak

Eğer önceden ev Boşsa belki ondan rahat hareket ediyordur. O gun halı çırpma günü de olabilşr. Önce bi bubları öğren kesin olarak eğer ikiside değil keyfine göre çırpıyorsa uyarırsınız

Bizim binada da silmeleme günü var Pazartesi günleri, ben çalıştığım için silkeleyemiyorum. Genelde binalarda silkeleme günü olur, ama gelin görün ki benim üst kat komşum düşman başına, camlarımın önü zeytin çekirdeği, yumurta kabuğu, pirinç ya da bulgur pilavı, ekmek kırıntısıyla dolu. Elli kere uyardım ama hala anlamadı hala anlamadı. Şeytan bazen bana çık yukarıya onu silkele balkondan aşağıya doğru bir daha yapıcak mısın, yapmayacak mısın diye. Yapmayacağım diyene kadar silkeleyeceksin böylesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…