- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 323
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Anlasilan siz illa silkelerim ben , kim ne derse desin, rahatsiz olan beni ilgilendirmez, diyenlerdensiniz.Supurgenin çekemediği tozlar ne olacak peki? Dilimizle yalayarak mi temizleyelim? Siz ne yapıyorsunuz haftada bir halı mı yikiyorsunuz yoksa?
Bende bu yuzden buraya konu actim. Aslinda hic silkelenmesini istemiyorum. Ama sizlerin de gorusunu alayim. Ona gore konusayim dedim.Hiçbirşey silkelemeden olurmu canim..
Gün belirlemek zorundasiniz yoksa cok sıkıntı yasarsiniz gibi görünüyor..
Bende bu yuzden buraya konu actim. Aslinda hic silkelenmesini istemiyorum. Ama sizlerin de gorusunu alayim. Ona gore konusayim dedim.
Değilim. Bıdı bıdı yapan olursa haftada bir p.tesi günleri sabahı camini kapını kapativer diyorum. Uyar ya da uymaz gerisi ona kalmışAnlasilan siz illa silkelerim ben , kim ne derse desin, rahatsiz olan beni ilgilendirmez, diyenlerdensiniz.
Haftada 1 gün olması gerek canım,ben sitede oturduğum halde yönetim haftada 1 gün koydu,balkondan silkelenmiyor yine apartman boşluğundan tabi,arada balkondan silkeleyenler olmuyor değil,oda şikayet edilince yapmıyorlar artık,siz yinede komşularınızla konuşun.Ben haftada bir gun de olsa istemiyorum. Beni rahatsiz etmeye ne hakki var.
Apartman boslugu derken nerden bahsediyosunuz?Haftada 1 gün olması gerek canım,ben sitede oturduğum halde yönetim haftada 1 gün koydu,balkondan silkelenmiyor yine apartman boşluğundan tabi,arada balkondan silkeleyenler olmuyor değil,oda şikayet edilince yapmıyorlar artık,siz yinede komşularınızla konuşun.
Canım bizim buralarda merdiven boşluğu olur,yangın merdiveni gibi(balkon) gibi ama balkon değil,halı kilim silkelerken aşağı doğru silkelersin aşağı katlarda aynı boşluk olur her katta bulunur o yüzden balkona pislik derdi geldi olmaz açık alana doğru gider halının tozları.Apartman boslugu derken nereyi kastediyorsunuz.
Ben 2 katli bi evde ikinci katta oturuyodum. Alt kat bostu silkiyodum. Simdi kendi evime tasinicam. Ustumde 2 kat var. Bastan konusmak istiyorum bu durumu. Sonradan sorun olmasin diye.Değilim. Bıdı bıdı yapan olursa haftada bir p.tesi günleri sabahı camini kapını kapativer diyorum. Uyar ya da uymaz gerisi ona kalmışBen asıl hiç halı silkelemeyenlere şaşırıyorum. Sen bu kadar sorun ettigine göre silkelemiyorsun. Tozlarla yaşamaya çok mu alıştın nedir sırrın?
Malesef oyle bi yerimiz yok. İyiymis.Canım bizim buralarda merdiven boşluğu olur,yangın merdiveni gibi(balkon) gibi ama balkon değil,halı kilim silkelerken aşağı doğru silkelersin aşağı katlarda aynı boşluk olur her katta bulunur o yüzden balkona pislik derdi geldi olmaz açık alana doğru gider halının tozları.
Eğer önceden ev Boşsa belki ondan rahat hareket ediyordur. O gun halı çırpma günü de olabilşr. Önce bi bubları öğren kesin olarak eğer ikiside değil keyfine göre çırpıyorsa uyarırsınızÜst katinizdaki komsulariniz hali silkiyo mu balkondan. Ben yeni tasinicam bi eve. Evi temizledik. Bi baktim ust kattaki komsu sallamis halisini silkiyo. Hemde mutfak balkonundan. Ben uyaricam bi daha gordugumde. Kesinlikle istemiyorum. Kendi evini temizlerken baskasinin evini kirletmek ayip bence.Sizde durum nasil.
hay maşallah .dağdan mı gelmişler ?O da bi sey mi bizim apartmanda legenle kirli su dokuyolar assagiya.
hay maşallah .dağdan mı gelmişler ?
öylesininde camlarını katrana bulucan kurutcam yeni yasayla kımıl zararlısı komşulara cezalar artımıştıO da bi sey mi bizim apartmanda legenle kirli su dokuyolar assagiya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?