Apartmandaki Kapı Zili Sorunu

Sınava calısırken tekrar eden sesler duymak ıskence gıbı bır sey. Soyleyın azaltsınlar

Yöneticiniz varsa ona söyleyin, yönetici tüm kat maliklerine söylesin.

Komşuları tanıyorsunuz stres yapıp ne yapıcam diye düşünüceğime gördüğümde memnun musunuz ben memnunum ama ses biraz fazla mı diye laf açarım güzellikle denilse kim ters algılar ki, bazen zamanla fark ediliyor ama bazen de karşı taraf hiiç fark etmiyor

Daha dün başlanmış kullanılmaya, insanlar keşfedememiştir bile. Yaş ortalaması yüksekse keşfedemeyecektir de. Biraz zaman tanıyın sonra harekete geçersiniz amma bu konu bu kadar dert edinilecek bir konu değil, uzman desteğine devam edin lütfen.

Evet gereksiz yere stres oldum malesef bu tarz konularda sakin kalmak için tekrar gideceğim psikoloğa. Evet bir ses sorunu var ama ben biraz fazla abartıyorum kafamda.

Kendileri fark etmez bile bence de. Sistemde düzeltilmesi gereken bir şey var zil sesleri birbirine karışıyor deyip megafonlarından düzelteceğim. Ayar gerektiren bir şey çünkü kendileri düzeltemez

Evet kendileri farketmez bile zaten. Bugün gidip yaptım bir komşudakini. Nedense onunki duyuluyordu apartmanın içinden bile. Ama benim asıl sorunum insanların çok umursamadığı şeyleri fark edip kafaya takmak. Annem de fark etmiş mesela diğer dairelerin zillerinin sesini duyduğunu ama çok önemsememiş mesela

Benim farklı bir versiyonum sen. Ben de lohusalıkta sesleri takıntı haline getirmiştim. Çocuk uyudu uynacak dinlenemicem.
Ama bu şuanda hayatımı kalitesizleştiriyor. Sen şuanda müdahale edebilecek konumdasın komşuları tanıyorsun vs. Bu şimdi ufak bir müdahale ile başlar engel olursun. Başka şartlarda engel olamazsın dert edersin. Bu hassasiyet olayını törpüle mutlaka…

Evet bu hassasiyet durumu yeni oluşmadı malesef önceden de vardı üstesinden gelmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…