Apple şifrem !! Acil kızlar !!

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Kızlar şu an kafam çok karışık. Az önce Apple tabletimi açtığımda, Apple kimliğiniz bir Mac bilgisayarda i mesaj için kullanılıyor diye bir bildirim geldi bana .. Ve ben şok oldum çünkü benim Mac bilgisayarım yok.. Şifremi benden başka bilen de yok ... birisi benim şifremi çalmış ne olmuş nasıl i mesaj için kullanır aklım almıyor ...başına daha önce böyle bir şey gelen oldu mu ne yapmam gerekiyor bu Mac cihazdan nasıl kurtulabilirim ?? Acil cevap bekliyorum kızlar !!

Normalde, Apple her yönüyle güvenilir, yani aslında şifre çalmak, uygulamalarını kopyalamak veyahut telefona vs girmek o kadar kolay olmayabiliyor.

Öncelik tabii ki şifre değişikliği, bilgi, resim, belge vs. Alabiliyorsan flash belleğe al, daha sonra tableti sıfırla, herşeyi aldığından emin olduktan sonra.

Mac kimlerde var? Şöyle bir düşün, Apple markasını çevrende kimler kullanıyor? Onun bahanesiyle erişimin olursa, yani izin isteyip cihazını kullanabilirsen, güvenli çıkış veya şifre değişikliği yap, ki bu da çok düşük bir olasılıktır.

Aksi takdirde, direk bilgisayar kurduna götürüp durumu anlatmanda fayda var, benim PC'm olmadığı için ne yazık ki erişimim çok kısıtlı, buradan kod versem bile ekranda çıkanları görmeyince yardım edemem :')

biraz araştırdım tatlım Apple’ın kendi tavsiyelerini dinledim o kadar uğraşmaya gerek yokmuş .. Akabininde başkalarının da başına gelebilir diye burada bulunsun konu.. ayarlara girip ayarlarda cihazları görüntüledim..Yabancı cihazı hesaptan sil diye bir seçenek var onu hesaptan sildim önce .. sonra da şifremi değiştirdim daha korunaklı bir şifre aldım ... Şifremi değiştirince otomatik olarak girdiğim başka cihazlardan zaten çıkış yaptı.. mesela telefonuma anında bildirim geldi.... Şifre değiştirildi ... yeni şifreyi gir diye .. .. ya senelerdir iPhone kullanıcısıyım ilk defa başıma böyle bir şey geldi gerçekten şoklardayım neyse hallettim sonuç olarak rahatladım ..

Back
X