- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
ne alakası var aptallıklaMerhaba kk,
Kendini çok zeki sanan insanlar var malesef. Bu insanlar tarafından saf, salaj ve aptal muamelesi görüyorum. Bunu çevremdeki herkes yapmıyor. Yapan kişiler belli. Başta kız kardeşim ve eşi olmak üzere şu an hayatımda olan sevgilim de aynı aptal muamelesi yapmaya başladı. (!)
Ben üniversite mezunuyum, şu an atanmayı bekliyorum. Kendimi zekâ olarak yetersiz bulmuyorum. Biraz naifim, insanların hayatlarına karışmam. Bunu eziklik olarak görüyorlar ve benim üzerimden egolarını tatmin ediyorlar.
Kendini çok zeki görüp sizi küçümseyen ve resmen aklınızla dalga geçen insanlara karşı tavrınız ne oluyor? Hazır cevap değilim, insanları kolay kolay kıramıyorum. Böyleyim diye bundan istifade mi ediyorlar yani? İnsanlar gerçekten çok acımasız!
Hadlerini bildirmedim hiç ama fena patlayacağım artikKendi zekanızdan niye şüphe edesiniz ki zaten? Size abuk sabuk davranan insanların zekasından şüphe edin, normal olsalar öyle davranmazlardı.
Naif olmanızı anlıyorum ama sizi ezmeye çalışan insanlara birkaç kez hadlerini bildirirseniz, daha dikkatli olurlar. Hep sessiz kalırsanız, aynı aptallığa devam ederler.
Artık dişi kaplan olmaya karar verdim mecburen :)))))) Göze göz, dişe diş :)))))O sevgilinden ayrıl mesela.
Sana aptal muamelesi ediyorsa sen daha aptallarına layiksin de ve koyver gitsin.
Ablan ve enistene gelince eğer hadlerini aşarak sana karşı muamele ediyorsa sen de onlara karşı aş kendini.
Hadlerini bildirin. Onlar sizi kurmaktan cekinmiyorsa siz niye cekinesiniz? Kırın gitsin. O sevgiliyi de terk edin rica ederim. Şimdiden size abuk sabuk davranıyorsa ondan bir cacık olmaz. Eger bu tavırlara sessiz kalırsanız gerçekten ezik bir insan olacaksınız.
Bu cok gurur kirici olur yanliz.. acaba sen izinmi veriyorsun sana bu sekilde muamele edilmesine? Senin elinde aslinda ben izin vermezdim bana oyle davranmalarina agizlarinin payini verirdim.. pasifsen eger bunuda biliyolarsa kullaniyorlar demekki.. iyi bisey degil bu durum hazir cevap olman da sart degil kullanildigini aptal yerine kondugunu anladigin anda gerekeni yap ki bidaha sana boyle muamele yapamasinlar bunca zaman aptal yerine koydunuz sanki anlamadim mi saniyosunuz de meselea sevgiline ablana ablanin esine.. hadi ablan anladikda esine noluyo ona ne? Bununda cevabi kesinlikle ablan.. ablandan aliyo bu cesareti.. ablanda da cok hata var gerekirse iliskiyi kes olmadi ciddi mesafe koy tavir al.. seni seviyorlarsa kendilerine ceki duzen verirler elbet sevgilinde ablanda enistene lafim yok onun hicc haddi degil bikere seni aptal yerine koymak..
Bak nilgun bodurun kitabindan bi soz soyliyim sana: “Mutlu olmak istiyorsan, haddini bildir hadsize..”
Hazır cevap olup insanları kırın insanların hayatlarına burnunuzu sokup onları eleştirin eğer bu sizi çevrenize karşı zeki gösterecekseMerhaba kk,
Kendini çok zeki sanan insanlar var malesef. Bu insanlar tarafından saf, salaj ve aptal muamelesi görüyorum. Bunu çevremdeki herkes yapmıyor. Yapan kişiler belli. Başta kız kardeşim ve eşi olmak üzere şu an hayatımda olan sevgilim de aynı aptal muamelesi yapmaya başladı. (!)
Ben üniversite mezunuyum, şu an atanmayı bekliyorum. Kendimi zekâ olarak yetersiz bulmuyorum. Biraz naifim, insanların hayatlarına karışmam. Bunu eziklik olarak görüyorlar ve benim üzerimden egolarını tatmin ediyorlar.
Kendini çok zeki görüp sizi küçümseyen ve resmen aklınızla dalga geçen insanlara karşı tavrınız ne oluyor? Hazır cevap değilim, insanları kolay kolay kıramıyorum. Böyleyim diye bundan istifade mi ediyorlar yani? İnsanlar gerçekten çok acımasız!
E,bir zahmet.Biz de onu diyoruz.Sessiz kalmak istemiyorum artık
Aynen oyle canimm hic kimse senden kiymetli degil izin verme kimsenin seni uzmesine gerekirse bas tekmeyi :))Hadlerini aşıyorlar bazen, ben onlara insan diye değer veriyorum. En ufak hatalarını yüzlerine vurmuyorum. Ama laf arasında bunu söyleyeceğim, " Beni aptal yerine koydugunu bilmediğimi mi sanıyorsun?" Duruma göre de basarim tekmeği :))))
Gözümde hiç bir şey ve hiç bir inan benden değerli değil inan. Ben insanlara sessiz kalarak cesaret veriyorum. Bu durumu da aşıcam insallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?