Aptal muamelesi görüyorum

Hazır cevap olmak gerekmiyor. Ancak onlar böyle davrandığın da sizden tepki görmezler ise kendilerini düzeltmelerini beklemeyin

öyle olmasaydın hala o adamla sevgili olur muydun bunu düşün ortada bi yanlış varsa ilk önce kendini bi eleştir ablaya diyecek bir şey yok abla atsan atılmaz satsan satılmaz peki ya sevgilin ? böyle saygısız herifi ne diye yanında dolaştırırsın ki

Sizin üzerinizden egolarini tatmin ediyorlar. Kendi isteğinizle hayatınıza soktuğunuz sevgilinizi hayatınızdan çıkarın bence. Ablanız ve kocası sağlam bir tepkiyi hak ediyor. Ama mümkünse bunu ben aptal değilim vs diye direk söylemeyin. Sizi aşağıladıklarını düşündüğünüz olayla ilgili laf sokun ki anlasınlar. Bu arada kimse sizin kırılmanızı umursamıyorsa siz de onların hatasını gördükçe söyleyin umursamayın. Normalde kimsenin açığını yakalamayın yüzüne vurmayin derim ama bu durumda hak ediyorlar. Ayrıca böyle saçmalamayı çok sık yapıyorlarsa daha az görüşün.

Uzak durmak bir çözüm

Bende naif,kimseyi kırmak istemeyen düşünceli bir insanım.ama biri bişey dediği zaman da susamıyorum tepkimi koyuyorum.haklı olduğuma inanayim yeter ki karşımdakinin vay haline.böyle olunca da naifligim düşünceliliğim gitmiş oluyor mu acaba

ben de öyleyim iyi kızdır hoş kızdır ama tersi de terstir derler o yüzden dsdasdasd

onları görmemezlikten gel değersizleştir. umursama onları yani, bak bakalım o zaman nasıl oluyor. uzaklaş onlardan bırak ne halleri varsa görsün. sana kim nasıl davranıyosa sen de oyle davran. bı sey dedıklerı zamanda ''sız bana nasılsanız ben de sıze karsı oyleyım'' dersın. hısler yanıltmaz. kendını degersız hıssettıren kımse ıcın vaktını harcama bu ailenden birileri de olsa . ben bu konuda cok hata yaptım, yıllarım boyle ınsanlarla tukendı...

Neden insanlara bu hakkı tanıyorsunuz? Ben anlıyorum sizi ben de çocukluğumda çok eziklenerek psikolojik şiddet görerek büyüdüğüm için çok özgüvensiz ve sessiz biriydim. Ama sonradan baktım insanlar çok eziyor ben inları kırmamaya ćalıştıkca üstime geliyor ben de çıkardım artik pençelerimi kimse yaklaşamıyor. Bence siz de isteseniz yapabilirsiniz. Önce özgüveninizi gelistirin sessiz bir tip olmayın. Sizi kimsenij ezmesine üzerinizde ego tatmini yapmasına hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…