Aptal yerine konmak çok dokundu bana !

ObsesifHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
158
262
23
Aylar öncesinden tanıştığım biri vardı, geçenlerde beraber bir kahve içip sinemaya gittik ve filmimizi izleyip geldik, normal bir arkadaşımdı, hatta her fırsatta '' biz arkadaşız '' cümlesini gözüme sokar gibi üstüne basa basa söylüyordu.
Bugün, aslında benden çok etkilendiğini,çok güzel biri olduğumu, araya mesafe koymak için yanımdayken saçmaladığını, evli ve iki çocuk sahibi olduğunu, boşanma aşamasında olduğunu uzun uzun anlatan bir mesaj yazmış, yalan söylediğim için özür dilerim deyip gitmiş.
Aptal yerine konmak bir yana, evli olduğunu bilseydim, asla görüşmezdim.Evli arkadaşlarımı gördüğümde eşleri yanlış anlamasın diye yeri geliyor selam bile vermiyorum bazen, öyle ince düşünürken başıma gelene bakın.. Sinirlerim çok bozuldu..

Bozulmakta haklısınız eşi öğrense metres konuma düşeceksiniz hemde hiç haberiniz olmadığı halde.. Ortam kötü dikkat edin kendinize. Öyle herkese güvenilmiyor malesef.

bence yat kalk dua et. iş ilerlemeden kurtulmuşsun.

ne bu erkeklerdeki hal ben anlamıyorum ya kime güvenicezzz.

Adamın suçu siz bilmiyormuşsunuz ki. Kendi nefsine hakim olamamış bence kendi aptallığı .

O karşındaki adamın aptallığı , sen neden kendini kötü hissediyorsun. GUrur duy hatta kendinle , nasıl gözünü korkuttuysan adamın evliliğini bile itiraf ettirmişsin. Karaktersiz pis adam...

Kabul etmeyeceğinizi bildiği için böyle bir yol bulmuş vakit geçirmek adına. İnşallah gerçekten boşanıyordur. Karısına da yazık.

Çoğu erkeğin arkadaşça yaklaşımdan farklı manalar çıkardığını anlamış biri olarak söylüyorum,siz de umarım bundan sonrası için dikkatli olursunuz...

Sizin sucunuz yok ki kendinizi kotu hissetmeyin. Bu arada ben bi erkegin bi kadinla eger bi cikari yoksa samimi arkadas olacagina inanmiyorum.

nasıl anlamadınız mesafeli durmaya çalışmasından beli içlı dışlı olup cok aranmak felan istememiş sanırım

Ya evli olduğu aklımın ucundan bile geçmedi, sinemada yanımda bi adam denk geldi diye yer değiştirmeler, hediyeler, bir telefon numarası için aylarca yalvardı, iltifatlar etti. Evli birinin bunları yapacağını hiç düşünmemiştim. Sanal filan da değil, aynı şehirdeyiz, aynı yerlerdeyiz. Ne kadar aptalım ki araştırma gereği bile duymadım. Basireti bağlanmak böyle birşey olsa gerek.

Çevrem de dahil çok duyuyorum bunu ya tüm erkekler evlendi ya da evlilerin hepsi sapıtmış durumda

Insan sinemaya gidecek kadar samimi oldugu arkadasinin evli oldugunu bilmez mi?
Belli ki arkadasiniz degil
Belli bir niyet icinde yakin zamanda tanismis gorusmus hemen buluşmalara baslamissiniz.
Klasik her evli aldatmaya meyilli erkegin yalanlarinida duymussunuz.

Bu adamla nasıl tanıştınız kuzum, nasıl bi durum bu böyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…