• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens ***aqua Lensler***

Akitra

kelebekk εїз
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
5.522
7
158
Bursa
bayanlar hala bi lens bulamadım..
gözümde belli olan yeşil-mavi arası bi lens arıorum yani 2metre öteden kahve durmasın
buda aqua rengine beni yöneltti asagıdaki resimdeki gibi renk olsa mükemmel olur
gözüm koyu kahve amazoncolor aqua alsam acarmı acaba?
sophistic green denedim gözümde görünmedi bilee :çok üzgünüm:

Eklentiler

• $amazoncolor_aqua.webp
    $amazoncolor_aqua.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 289
Son düzenleme:
B&L agua kullanmıştım yani hoş duruo mavi yeşil ama ara renkler çok canlı olmuyor senn istediğin sanırm tam rengini belli eden bi renk.Şuan ise B&l gri kullanyorum çok yakıştırıyorlar kimisi mavi diyor kimisi yeşil daha gri duymadım:)gerçi biraz makyajlada alakalı

Selam kızlar ben daha az önce Create Eyewear Aqua 2 diye bir lens siparişi verdim netten heyecanla bekliyorum fiyatı da acayip uygundu. Yeni üye oldugumdan resim ekleyemiomusum ama:( mırff!!!

Ben de resim eklemeyi istedim ama daha yeni üye olduğum için 100 tane mesaj yazmam gerekiyormuş ancak ondan sonra resim ekleyebiliyormuşum... :( 100 ü geçince söz buraya resimleri koyucam..zaten resimleri görünce bayılıcaksınız..

kiki resim ekleyebilirsin..gelişmiş cevap yazarken eklentiler diye bir kutu var onu seçip bilgisyarından upload edebilirsin

kiki cevap yazarken cevapla - gelişmiş cevap kısmından
gelişmiş cevaplamayı sec ordaki eklentiler kısmından resimlerini ekle merak ettim...

galıba arkdsn dedıgı burdakı aqua 2 ama bunu bulmak zor ve rısklı olsa gerek hem cok pahalı gbı

Eklentiler

• $Create Eyewear.webp
    $Create Eyewear.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 130
canım amazon aqua yı denemiştim ama bu katologdakinden alakası yok lensin yeşille mavi arası bende istiyodum birçok lens denedim şuana kadar hafta sonu solotica verde marinelerim geldi tam olarak benim istediğim lens resim koymaya çalıştım gelişmiş cevapdan arkadaşların dediği gibi ama yükleme hatası diyo bi koyabilsem msj sayım 100 de geçti ama olmadı :((

evet burcum gördüm cnm pek net değil ama rengi kendini gösteriyor
uzaktan mavi olmus ama ısıga göre yesil yada mavi mi görünüyor?

aynen öyle canım ama daha çok maviye kaçıyo renk aynen böyle duruyo sadece bu kadar cırt bi renk değil çok hafif daha koyu

canım bu haresız sanırım ben haresız ve de bu renklerın bana gtmedıgını düşünuyorum bana mavı yesıl arası lensler oluyor vede harelı yanı bl den green ocean..hazeller nerde :S

Back
X