acilen o kıza bir erkek arkadas bulun yoksa size sarmaktan vazgeçmeyecek gibi
tüm suçu o kıza atmıssınız ama nişandan önce iplerinizin koptugu kız arkadas neden hala facebook şifresini biliyorda nişanlınızın profiline girebiliyor.
Bu işte bi tuhaflık var
bu profilde kisi aratma yeni moda galiba bugun okudugum 2. olay
Nişanlının şifresi nereden biliniyor?
Nasıl bir yol izleyeceksiniz yahu...Değiştirin şifrenizi...Çıkarın bu insanları tamamen hayatınızdan, videoyu da şikayet edin bakın önünüze....
ruyamm kontrol memuru gibi bir insan değilim normalde..
bugün o olayın oldugu konudan sonra gerçekliğini ölçmek amaçlı baktıgımda rastladım zaten..
bugün o olayın oldugu konudan sonra gerçekliğini ölçmek amaçlı baktıgımda rastladım zaten..
yani bu arabozucu mu? faceye girip eski sevgiliyi arayanbizler pis işler çevirmediğimiz için art niyetli de olmadığımız için face şifrelerini değiştirme gibi bir girişime girmedik benimkini de en yakın arkadaşım bilir bir zamanlar yakın arkadaş olduklarından o kız da biliyordu anlatabildim?
bugun bir cok insanin iliskileri catirdayacak anlasilan
o yazi yuzunden
yani bu arabozucu mu? faceye girip eski sevgiliyi arayan
ama kusura bakma nisanlin hem irtibati kopariyor hemde bu kizin bildigi sifreyi degistirmiyor pess yani
senin o kizdan ne kadar rahatsiz oldugunu bile bile hemde
nisanlinda sanki biraz ikili oynuyor gibime geldi affina siginarak soyluyorum
onu emeline ulaştırır mıyım ruyamm?
benim arayışım kıza karşı bir mekanizma oturtmak için?
bence sen hanımlığını yine bozma derim canım evet sabrı zor bişey ama belliki sizin saadetiniz ve ilgilenmeyişiniz daha çok koyuyo bence rahatsız ettim mutluluğu yaşatma...hee arkadaşların dediği gibi artık madem ilişki kesildi herşeyinizi yenileyin şifreleri falan tamamen kapansın gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?