ara bozan terbiyesiz!!!

Acilen şifrelerinizi değiştirin ve sevgiliniz net bir şekilde bir konuşma yapsın.
Bi'de bi'şeyi merak ettim Facebook'ta kimin profiline bakıldığını nerden anlıyorsunuz:44:

bunu da yaptık az evvel

profil arama olayına gelince de ben bu şekilde bir şeye sebep olmak istemiyorum nolur başka bir şekilde öğrenin..
diğer soran arkadaşlarda?..

yorum yapan arkadaşlardan ricam şu.. nişanlımın sorgulanacak bir tarafı yok..
ben sizden o şirret için yardım istedim..

töbeee mümkünatı yok..

Özelden yazın biriniz ya hu bulana kadar uyyamam şimdi Benim ki merak çümkü öyle bi'uygulamanın varlığından haberim bile yoktu, sevgilimle birbirimizde şifrelerimiz yok zaten :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçektenmi iyiki hatırlamışsın parlamadan önce.
Nasıl insanlar var.

Gerçektenmi iyiki hatırlamışsın parlamadan önce.
Nasıl insanlar var.

mal oldum stiilex..
insanlardaki kötü kalpliliğe bakar mısın
Kız kötü Türk filmi karakteri gibi

Son düzenleme:
her gün kontrol edilmesi gerikoyr profil aratma

ben söyleyim kızlar sevgilinizin faecsine giriyorsunuz profilini tıklayıp hemen kapak resminin altında hareketler dökümü var onu tıklıyosunuz orda seçenekler gibi bişey var genelde gönderiler ve uygulamalar yazıyo onu tümü yapıyosunuz ve herşeyi alenen görüyorsunuz

mal oldum stiilex..
insanlardaki kötü kalpliliğe bakar mısın
Kız kötü Türk filmi karakteri gibi

Bende diyorum sana iki saattir meraktandır kötü niyeti yoktur adamın günahını da aldık.

Keşke şifreleri değiştirseydiniz öyle yakın dost felan hikaye bunlar hep bu tiplerden çıkıyor zaten kötülük

Neyse en azından kendini üzmemiş oldun nişanlının haberi bile yokmuş şifrelerinizide değiştirdinizmi gerisi tamamdır.Zaten ilişkinizi kesmişsiniz o insanla

hemde nasıl..
iyi ki varsınnn.. sen olmasaydın daha fevri davranıp kötü sonuç dogurmasına sebep olacaktım az daha..
şifreleri hemencik değiştirdik de nasıl önüne geçerim ben yardım et stillexim

Ee bu aratmalar evet çıkıyor ama kaldırılabiliyor da, bu sevgililerinizin bundan haberi yok mu acep

maşallah nişanlının her şeyini biliyor
ve hala hayatında yer alıyor.

saçmalık
kızla uğracağına nişanlınla çözmeye çalış bu durumu.
nişanlın kızı silse ,kim ne yapabilir?

maşallah nişanlının her şeyini biliyor
ve hala hayatında yer alıyor.

saçmalık
kızla uğracağına nişanlınla çözmeye çalış bu durumu.
nişanlın kızı silse ,kim ne yapabilir?

silmediğini nerden biliyorsun??
nişanlım değil konu.. yardım sebebimin açık oldugunu düşünüyorum surrender

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…