ara bozan terbiyesiz!!!

silmediğini nerden biliyorsun??
nişanlım değil konu.. yardım sebebimin açık oldugunu düşünüyorum surrender

kız kendı yapışıyor yani,nişanlın mesafeyı koyuyor ama kız kendı yapışıyor

nasıl nişanlının değil konu?
kız nişanlının arkadaşı değil mi?

kız kendı yapışıyor yani,nişanlın mesafeyı koyuyor ama kız kendı yapışıyor

nasıl nişanlının değil konu?
kız nişanlının arkadaşı değil mi?

canımcım nişanlımdan yana herhangi bir şüphem olsa ya da çözmek istediğim nişanlımın tavrı olsa ona göre konu açarım
burda olay tam tabirin sümüklü böcek modundaki kız..
nişandan önce zaten hayatında istemediğini alem aşkale yapıştırdı kıza..
şimdi ben elimin tersiyle yapıştırmamak için yardım istiyorum napiim diye anlatabildimmi?

bu olayda gariplikler yok mu sence?
nişanlın kıza hayatımdan çık diyor
ve bu kız hala çıkmıyor ve devam edıyor bazı şeylere.

bir insana defol dersın gider.
bu sonuçta sadece bir arkadaş
eskı sevgılı bıle değil.
nişanlın yapılacak her şeyi yaptıysa
neden ısrarla yapışıyor bu kız
onu anlamadım ?

İlk olarak facebook şifresini değiştirin nişanlınızın ve gerekli önlemleri alın ki giremesin. Bence amacı eski kız arkadaşıyla arasını yapmak değil o kız muhtemelen hayatına devam ediyordur onun amacı sizi ayırıp nişanlınızı elinizden almak, net! nişanlınızı hiç bir suretle görüştürmeyin onunla ve tüm bunları söyleyin arasın ağzının payını versin ve sahip çıksın size. ben sana güveniyorum inanıyorum ama bu kız aramızı bozmaya çalışıyor haberin olsun hayatım filan diyin. ayrıca siz baştan yapmışsınız hatayı ben kim nederse desin bir kadınla bir erkeğin uzun süre sadece arkadaş kalabileceğine inanmıyorum ortam içinde arada bir sohbet etmek ayrı yakın arkadaş olmak ayrı... işin sonunda mutlaka 2 taraftan biri yada her ikisi de aşık olur sizin nişanlınız arkadaş gibi görmüş ama o kızın niyeti belli.

aklıma kıza dair pis pis şeyler gelmiyor değil..
surrender yardııımmm

burnuma bu kokular gelmeye başladığı an seti çektim hakkuşada çektirttim ama kız öyle bir yaratık ki.. yoyo gibi.. atıyoruz geri geliyor!
o kadar net anladın ki samimi söylüyorum..

aklıma kıza dair pis pis şeyler gelmiyor değil..
surrender yardııımmm

madem nişanlın sana her türlü izin veriyor (bu kız için )

nişanlın arasın kızı saysın sövsün (senin yanında konuşsun)
madem kız insan gibi konuşmaktan anlamıyor.

kız nasıl senın nişanlının facesıne girer ki? nişanlına bu olanları söyle bence bilsin
ona göre konusmasını yapsın kıza.

Ara bozan terbiyesizin facebook şifrenizi bildiğiniz halde rahatsız olup daha önceden şifreyi değiştirmemeniz ilginç..

Mesajları okur eski sevgiliye yetiştirir yahuu.. özel denen birşey kalmaz.. şifrelerimizi sadece kendimiz veya eşimiz nişanlımız bilmeli

Peki Eski sevgiliyi ara bozan kızın arattığına nasıl emin oldun ?

hımm insan gibi konuşmaktan anlamıyor sert yapın diyorsun..
ya arkadaş bu kadın milletinde nasıl mide var..
adam benim yani.. ne istiyor ki ondan da benden de..

hımm insan gibi konuşmaktan anlamıyor sert yapın diyorsun..
ya arkadaş bu kadın milletinde nasıl mide var..
adam benim yani.. ne istiyor ki ondan da benden de..

aslında nişanlının gereklı tavrı koymadığını düşünüyorum ben.
belkı de kız gerçekten tırlatmıstır bilemiyorum.

burnuma bu kokular gelmeye başladığı an seti çektim hakkuşada çektirttim ama kız öyle bir yaratık ki.. yoyo gibi.. atıyoruz geri geliyor!
o kadar net anladın ki samimi söylüyorum..

bir laf vardır deveyi dikene döven yaranır biraz değiştirdim ama o hesap sizinki... nişanlınız arıyacak madem laftan anlamıyor ağzına geleni söyleyecek bakalım bir daha yüzü oluyor mu onun. sizin söylemeniz ayrı onun söylemesi ayrı sonuçta ona aşık elbet kırılır gururu üstelemez bir daha ama mutlaka herşeyi anlatın nişanlınıza. ve erkekle kadından dost olmaz arkadaş olur ama çok yakınlarsa birinden biri mutlaka bozar niyeti. size de tecrübe olmuş bu nahoş durum bir daha nişanlınızın çevresine daha temkinli yaklaşırsınız.

artniyet gütmediğimiz için kimseye karşı bu benim aklımın ucundan bile geçmemişti aman işte X şifreyi biliyor girer çıkar hiç düşünmemiştim ne yalan söyleyeyim..
o kadar kıt akıllı bir kız ki..
hakkuş kendini engellemiş mi diye önce kendini sonra eski sevgiliyi sonrada kendi profilinden göremediği X'in eski sevgilisini aratmış..
zeka sahibi arkadaş!!!

sanıyorum breathin..
ama bu nasıl mide yahu?

valla bence suç senin nişanlında, niye seni bu kadar huzursuz eden bişeyi hayatında tutmaya devam ediyo ki? kimse kusura bakmasın bana geri kafalı diyenler olabilir ama ben kız erkek arkadaşlığına inanmıyorum kesinlikle böle bişey yok.hakkaten insanla ateşle barut bi arada durmaz diye boşa dememişler.ben de nişanlanıyorum iki haftaya, eskiden çok erkek arkadaşım vardı ama nişanlım hayatıma girdiği gün kimseyle görüşmeme izin vermedi, o da görüşmüyo ikimiz de huzurluyuz kafamız rahat.
bence nişanlınla konuşman lazım, bıraksın bu muhabbetleri ne alaka ya o artık nişanlı bi erkek kendisi düşünmesi lazım böyle şeyleri elden kimseye hayır yok sen onun karısı olacaksın böyle şeylerle yormamalı seni.

aslında nişanlının gereklı tavrı koymadığını düşünüyorum ben.
belkı de kız gerçekten tırlatmıstır bilemiyorum.

ikincisi daha kuvvetli muhtemel geliyor bana.. lakin önce hakkuşa ultimatomu çekeyim sonrada bu şekilde bir tavırla arattırayım
uygun mudur?

ikincisi daha kuvvetli muhtemel geliyor bana.. lakin önce hakkuşa ultimatomu çekeyim sonrada bu şekilde bir tavırla arattırayım
uygun mudur?

o yapışan kişi senin (erkek ) arkadaşın olsaydı?
haddini bildirir miydin?

sen gerçekten onun aramamasını isteseydin
mutluluğun için bunu sağlar mıydın?

yahu arkadaşlar anlatamıyor muyum nişanlım zaten fırlattı attı kızı.. bumerang gibi geri gelen saçma karakterli bir yaratık var karşımızda..
nolur eleştirilerinizi diğer yorumları okuyarak yapın..

o yapışan kişi senin (erkek ) arkadaşın olsaydı?
haddini bildirir miydin?

sen gerçekten onun aramamasını isteseydin
mutluluğun için bunu sağlar mıydın?

erkekler bu konuda laftan anlıyor ama kadınlar tehlikeli işte.. tepelesen de geliyor Allah aşkına çocuga saldırmam neyi değiştirecek
X'in emellerini mi gerçekleştireyim?

dediğim gibi dur demekte geç kaldım pudrakokusu ama bana bundan öncesini eleştirmek değil de bundan sonrasında nasıl bir tutum sergilemem gerektiği lazım..
buna dair yardım önerilerini bekliyordum alt tarafı..
hanımlar bir beni bir nişanlımı suçlamaktan yardımcı olmuyorlar
nerdeyse X haklı gibi bir cevap gelecek az sonra bende nişanlımda bu durumu yutalım diyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…