ara bozan terbiyesiz!!!

şimdi bizimki laf sokuyor hoparlör açık gülcem gülemiyorum eziyetti resmen.. ama oh olsun daha kimsenin mutluluğunu bozmak gibi bir arayışa giremez

şimdi bizimki laf sokuyor hoparlör açık gülcem gülemiyorum eziyetti resmen.. ama oh olsun daha kimsenin mutluluğunu bozmak gibi bir arayışa giremez

bak iyiki anlatmışsın nişanlına
en azından tepesının atmasına sebep oldun
yoksa bu kadar sert konusamazdı belkı kıza.
iyi oldu.

bir orgut kuralım kimin sevgilisiyle arasını bozmak isteyen kız varsa ezelim dıslayalım psikolojik siddet uygulayalım

Canım bu olaya müdahele etmesi gereken kişi senin nişanlın. Eski kız arkadaşının arkadaşına sizi rahatsız eden bu davranışlarını sürdürmemesi konusunda bir uyarıda bulunsun.

bak iyiki anlatmışsın nişanlına
en azından tepesının atmasına sebep oldun
yoksa bu kadar sert konusamazdı belkı kıza.
iyi oldu.

aynen aynen.. telefonu kapadı güldük epey sonra dönmüş bana diyor ki
"sen pıstırıyormuşsun beni bak ben sert erkekmişim" epeyde buna katıldık

Canım bu olaya müdahele etmesi gereken kişi senin nişanlın. Eski kız arkadaşının arkadaşına sizi rahatsız eden bu davranışlarını sürdürmemesi konusunda bir uyarıda bulunsun.

hallettik canım sağolasın ilerleyen sayfalara bakabilecek zamanın varsa hemde çok güzel hallettik

Bence sen o kızın kafasını gözünü bi guzel patlatati ver belki aklı başına gelir eğer gelmezse bi daha patlat:/

Bence sen o kızın kafasını gözünü bi guzel patlatati ver belki aklı başına gelir eğer gelmezse bi daha patlat:/

müstakbel kocişim telefonu suratına çaaat diye kapatıverince kulağı patlamıştır buda ona yeter
lakin önerin kulağıma küpe olsun.. herhangi bir durumda kullanmazsam adiyim artık...

ayy karnım ağrıdı Allahım gülmeden ayırmasın
derneğe bak vkyd..
ilerde konu açacak olursak ki inşallah lazım olmaz bununla açarız

ayy karnım ağrıdı Allahım gülmeden ayırmasın
derneğe bak vkyd..
ilerde konu açacak olursak ki inşallah lazım olmaz bununla açarız

mutluluğunuz daim olsun inşallah.
evlendığın zaman nişanlın bu kadar anlayışlı olur ve üzüldüğün durumlara anında çözüm bulur inşallah

amin .

mutluluğunuz daim olsun inşallah.
evlendığın zaman nişanlın bu kadar anlayışlı olur ve üzüldüğün durumlara anında çözüm bulur inşallah

amin .

bal damlıyor ağzından canım beniiimmm
amiin herkesin öyle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…