böylelerının hepsı bir arada olsun.
canım sıkıldıkça yolayım ben bunları
şimdi bizimki laf sokuyor hoparlör açık gülcem gülemiyorum eziyetti resmen.. ama oh olsun daha kimsenin mutluluğunu bozmak gibi bir arayışa giremez
kızlar deli olacaktım az daha..
öncelikle nişanlımla tanıştığımızda onunla fazlaca haşır neşir olan sözde arkadaş bir kız vardı hayatında..
kız saçma sapan sebeplerle sevdiceğime sırnaşıyor yanımda sevdiceğimden bahsederken "iyi ki hayatımda o var" tarzında konuşuyordu
başlarda samimi olduğunu düşünerek çok da ses etmiyordum ama sonrasında burnuma çok fena kokular geldi çünkü kız sevdiceğimin eski kız arkadaşıyla cankan arkadaş..
ve hemen hemen her muhabbette konuyu sürekli o kıza getirir aklınca huzursuz etmeye kalkardı allem ettim kallem ettim
önce kızla görüşmelerin arasını açtım sonra da nişandan kısa süre öncede ipleri tamamen koparttım
neyse ama ortak arkadaşlarla sürekli sataşacak oldu ama başaramadı ağzımızın tadını bozamadı
sonra geçen hafta paylaşım sitesine nişanlımla o kızın bir videosunu koymasın mı???
hiç kötü emeline ulaştığını anlamasın diye sayıp sayıştırmadım
çok yakın bir arkadaşım araya girerek bu şapşalı uyarıyor "Bu videoyu kaldırman gerekiyor ikisininde hayatları devam ediyor bak görürlerse sana tepkileri çok farklı olur" diye tembihliyor
lakin o video o tarihten bu zamana dek kaldırılmıyor
geçelim asıl olaya..
bu uyarıdan 5 gün sonra nişanlımın profiline giriliyor ve o eski kız arkadaşın profili aratılıyor(!) şifreyi bilenin kim oldugunu söylememe gerek varmı?
bugün kıyameti kopartacak oldum isimi nişanlımın profilinde görünce..
ama çok değil 1 saat sonra dank etti işe bakar mısınız yaa..
Allah aşkına akıl verin nasıl bir politika izlemeliyim?? yardıımm
bir orgut kuralım kimin sevgilisiyle arasını bozmak isteyen kız varsa ezelim dıslayalım psikolojik siddet uygulayalım
bak iyiki anlatmışsın nişanlına
en azından tepesının atmasına sebep oldun
yoksa bu kadar sert konusamazdı belkı kıza.
iyi oldu.
aynen aynen.. telefonu kapadı güldük epey sonra dönmüş bana diyor ki
"sen pıstırıyormuşsun beni bak ben sert erkekmişim"epeyde buna katıldık
bir orgut kuralım kimin sevgilisiyle arasını bozmak isteyen kız varsa ezelim dıslayalım psikolojik siddet uygulayalım
Canım bu olaya müdahele etmesi gereken kişi senin nişanlın. Eski kız arkadaşının arkadaşına sizi rahatsız eden bu davranışlarını sürdürmemesi konusunda bir uyarıda bulunsun.
ABEPBD
AraBozucularıEzmeParalamaBozmaDerneği
kızlar deli olacaktım az daha..
öncelikle nişanlımla tanıştığımızda onunla fazlaca haşır neşir olan sözde arkadaş bir kız vardı hayatında..
kız saçma sapan sebeplerle sevdiceğime sırnaşıyor yanımda sevdiceğimden bahsederken "iyi ki hayatımda o var" tarzında konuşuyordu
başlarda samimi olduğunu düşünerek çok da ses etmiyordum ama sonrasında burnuma çok fena kokular geldi çünkü kız sevdiceğimin eski kız arkadaşıyla cankan arkadaş..
ve hemen hemen her muhabbette konuyu sürekli o kıza getirir aklınca huzursuz etmeye kalkardı allem ettim kallem ettim
önce kızla görüşmelerin arasını açtım sonra da nişandan kısa süre öncede ipleri tamamen koparttım
neyse ama ortak arkadaşlarla sürekli sataşacak oldu ama başaramadı ağzımızın tadını bozamadı
sonra geçen hafta paylaşım sitesine nişanlımla o kızın bir videosunu koymasın mı???
hiç kötü emeline ulaştığını anlamasın diye sayıp sayıştırmadım
çok yakın bir arkadaşım araya girerek bu şapşalı uyarıyor "Bu videoyu kaldırman gerekiyor ikisininde hayatları devam ediyor bak görürlerse sana tepkileri çok farklı olur" diye tembihliyor
lakin o video o tarihten bu zamana dek kaldırılmıyor
geçelim asıl olaya..
bu uyarıdan 5 gün sonra nişanlımın profiline giriliyor ve o eski kız arkadaşın profili aratılıyor(!) şifreyi bilenin kim oldugunu söylememe gerek varmı?
bugün kıyameti kopartacak oldum isimi nişanlımın profilinde görünce..
ama çok değil 1 saat sonra dank etti işe bakar mısınız yaa..
Allah aşkına akıl verin nasıl bir politika izlemeliyim?? yardıımm
fazla uzun olmadı mı?
vkyd
vantuz kadınları yolma derneği
on numara beş yıldız!! :13: :13:
Bence sen o kızın kafasını gözünü bi guzel patlatati ver belki aklı başına gelir eğer gelmezse bi daha patlat:/
müstakbel kocişim telefonu suratına çaaat diye kapatıverince kulağı patlamıştır buda ona yeter
lakin önerin kulağıma küpe olsun.. herhangi bir durumda kullanmazsam adiyim artık...
Emin ol ise yarıyor=)=)
Bak ben bu konuda çok sabikaliyimdir dene bişey kaybetmezsın ahaha
ayy karnım ağrıdı Allahım gülmeden ayırmasın
derneğe bak vkyd..
ilerde konu açacak olursak ki inşallah lazım olmaz bununla açarız
mutluluğunuz daim olsun inşallah.
evlendığın zaman nişanlın bu kadar anlayışlı olur ve üzüldüğün durumlara anında çözüm bulur inşallah
amin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?