ara bozan terbiyesiz!!!

pcmi aldık kucagımıza üzerimizede bir battaniye indik bahçedeki salıncağa..
anlattım dedim aşkım bak bu video işindede ayşe(yakın arkadaşımın kod adı) bu X'i uyardı..
ama gördüğün üzere duruyor hala dedim ilk tepki "sen böyle birşeyi bana neden söylemedin kendi başına niye ugrasıyorsun" oldu
geçelim dedim bak bugün buna buna rastladım dedim..
"ardemirim yapma bunu da mı X?" dedi.. onaylamama fırsat vermeden aldı çaat diye kapadı pcmi..
attı kolunu omzuma tatlıcık bir öpücük kondurdu bana
evet bakalım derdi neymiş dedi..
aldı telefonunu eline..
hakkuş: iyi geceler X uyandırdım mı?
X: yok önemli değil cnm uyandım iyi geceler
hakkuş: amacım rahatsızlık vermekti de neyse artık..
X: anlamadım.. Hakkıcım sorun mu var? (CEVABA BAKIN ŞİMDİ) "yoksa Ardemir'le kavga mı ettiniz?"
hakkuş: yoo ne kavgası? herşey yolunda gelinlikçiden randevu aldım bugün ona ayakları yere basmıyor
X: mmm şeyy.. öylemi? ona çocuk gelinliği satan yerlerden de birşey bulabilirdin çok para vermene gerek yok(İĞRENÇ SESİYLE HAHAHAHA)
hakkuş: dogru diyorsun sana da sırf şu zekan yüzünden boyama kitapları falan almalıyım dimi(SERTÇE)
X: nasıl anlamadım?
hakkuş: neyini anlamadın? kızım sen laftan anlamıyor musun? ben seninle görüşmek istemediğimi kaç kere tekrar edeceğim? bana dair bir planın mı var senin? ne sanıyorsun Ardemir'i sinirlendirip sorun çıkartacağını böylecede bizim ilişkimizi bitireceğini ve ardından da sana geleceğimi mi?
X: Hakkı aşkolsun olurmu hiç öyle şey? (CEVAP GELİYOR) ne oldu facebookta falan bir şeyini mi yakalattın?
hakkuş: yakaladı ama benim birşeyimi değil işte mesele o..
X: (kekelemelerle) ne-ne-ne demek bu?
hakkuş: uzatmayacağım yarın facebook adresimi savcılığa vereceğim o saatte kişisel profilime girip arayışa giren kişinin IP adresini bulacağım hakkında suç duyurusunda bulunacağım.. heee.. bide en kötü kısmı o kişinin ismini cismini adresini falan birde Ardemir'e vereceğim.. yeterince net oldu mu?
X: ama Hakkı ben kesi.......

hahahahahahahahahaah :90: :90: :90: :90: :90:

................. ''kesi'' ne? orada kalmıs kızcağız

boylemi dedi cidden ya ya bence bu kızın hazımsızlıgı nisanlınıza olan ilgisi yoksa baska hicbir neden bunları yapmayı gerektirmez boylelerini bir adaya toplayıp terketmek gerekiyor

Tammm bir senaryo!

boylemi dedi cidden ya ya bence bu kızın hazımsızlıgı nisanlınıza olan ilgisi yoksa baska hicbir neden bunları yapmayı gerektirmez boylelerini bir adaya toplayıp terketmek gerekiyor

daha önce de benzer nispetleri oluyordu ama bu kadar belli etmiyordu.. çaresizlik canım kız napsın?

kızcağız mı
ayyy gece gece sitenin bahçesinde kahkahalar havada uçuştu..
:90: :90: :90:
nasılız?

çok güldüm valla
artık kız hayatta rahatsız etmez
o anda silmiştir numarayı

ee,, en son ''kesi'' demişti kız,sonrası yok mu?? kontür mü bitti yoksa

çok güldüm valla
artık kız hayatta rahatsız etmez
o anda silmiştir numarayı

ee,, en son ''kesi'' demişti kız,sonrası yok mu?? kontür mü bitti yoksa

yapıştırdı hakkuş telefonu suratına
bence bundan sonra kimseyi rahatsız etmeye yeltenemez çok pis faka bastı surrender'ım

gayet güzel bir konuşma olmuş gece gece
artık sizin bulunduğunuz yerden bıle geçmez

surrender iyi ki çağırmışım hakkuşu.. yoksa sabaha kadar hatta ona söyleyene kadar rahat edemezdim şimdi tüy gibi hafifim ohhhh :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…