Ara kanaması olanlar ve idrarında kan kokusu gelenler var mı?

CallCenter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
4.500
1
116
Ankara
merhaba Arkadaşlar,

Benim bu mayıs ayında ara kanamam oldu, regylim biteli henüz 10 gün olmuştu ve ara kanamam iki hafta sürdü, normalde en son regyli tarihim 23 nisandı bende 23 mayıs gibi regyli olurum diye bekliyordum fakat bugün haziranın 11 i ve henüz regyli olmadım idrarımdanda sanki kan kokusu geliyor, bu tarz problemi olan oldumu? yada bilgisi olan var mı*

doktorum ara kanaması yerine kan kaçağı diyor ve sebebi belli değil, hormonlarım çok normal ! stresten mi oluyor bilmiyorum ! beni aydınlatabilecek yada bu sorunu yaşayan hamile kalmak isteyen hanımlar var mı?

merhaba Arkadaşlar,

Benim bu mayıs ayında ara kanamam oldu, regylim biteli henüz 10 gün olmuştu ve ara kanamam iki hafta sürdü, normalde en son regyli tarihim 23 nisandı bende 23 mayıs gibi regyli olurum diye bekliyordum fakat bugün haziranın 11 i ve henüz regyli olmadım idrarımdanda sanki kan kokusu geliyor, bu tarz problemi olan oldumu? yada bilgisi olan var mı*

Doktor kontrolünde olduğunuza göre endişelenmenize gerek yok

endişelenmemek elimde değil! 23 nisandan sonra ara kanamaı oluyorum ve regyli henüz olmadım! Rabbim hayırlısını versin! farlutalda kullandım tam 10.günümdeyim ama regyli olamıyorum!patlayacak gibiyim!

Back
X