Araba almak istiyoruz ama k.pederim

Eşiniz uçan kuşa karşı sanırım
Ağzını açıp araba gelsin diye mi bekleyecek?
Ya babadan para, ya kredi
Başka türlü 30 bine araba alamazsınız
Allah affetsin ama ben böyle adamlara çok takigim. Yani kadına bence pas atıyor sen bir şeyler sat sav diye galiba ... Benim teyze eşi de öyle de

Ben bir takım sistemler var ya ev ve araba alınan o sisteme katılalım dedim yok mok dedi 20 30 a alınan araba sanayiden eve gelmez farkındayım

O sistemler batmadı yaa...
İnsanlar ne arabasını alabiliyor ne de ödediği parayı.
Çok fazla şikayet var bu sistemle ilgili nette.
İyi araştırın.
Ayrıca araba hem eşinizin hem sizin üzerine olacak demişsiniz. Böyle bir şey yok. Ruhsat tek kişi üzerine olur.

10 bin liranın var daha hele bir biriktirin. 70 80 bine araba almanız cok zor zaten sizde o kadar da yokmuş.

Şu zamanda kredisiz ne araba alınır ne ev. Hatta evlenmek bile artık kredi ile oluyor hersey gönlünce istersen.. hayatın gerçekleri bu. Ya zorlukla devam edecek yada kredi çekecek. Keske gerek kalmasa ama acı gerçekler.
Kbabadan da bir kuruş almayın derim. Benim de payım var der sürekli ister. Burnunuzdan gelir.

Eşim krediye faize aşırı karşı biri çok katı bu konularda

Motorun manevi değeri var krediye karşı babası para verirse doğal olarak kullanmak isteyecek ee biz para toplayalım aramızda alalım sizin için bi tane, o zaman oturun totonuzun üstüne eşiniz de bi zahmet toplu taşıma kullansın. Te Allahım ya.

O istiyor ki suya sabuna bulaşmadan olsun ben de diyorum katılım bankalarıni yok hık mık e zahneti çeken o cıkar yol da istemiyor külüstür araba alıp sanayiden eve gelmedikten sonra ne kiymeti var ki o arabanin

Onun bulduğu arabayı beğenmeyip kendi bulduğunuzu alın, alım satım işi bitmeden de aldık demeyin.

Şimdi kusura bakmayın ama siz eylül ayında gelecek parayla birlikte en fazla 30 bin biriktirebiliyorsunuz.

Kayınpeder 80 bine araba bulurum dediğine göre 50 bin lira kendisi katacak.

Bu hesapla kayınpeder sizin arabaya konmuş olmuyor, siz kayınpederin arabaya konmuş oluyorsunuz.

Babası en fazla 5 6 verir eşime gazı verip ortadan çekilir aslında bu yüzden istemiyorum adamda para yok zaten veremez ki olmayani hadi oldu diyelim borç bulur verir

Hayır k.pederim gazı verir verir 5 liradan ötesini katmaz kendi almış gibi gösterir millete asıl istememe sebebim bu

Hayır k.pederim gazı verir verir 5 liradan ötesini katmaz kendi almış gibi gösterir millete asıl istememe sebebim bu

O zaman boşuna endişelenmeyin çünkü kredi çekmeden veya "faizsiz" sistemlere girmeden (ki bence girmeyin zaten) zaten araba alacak birikime ulaşamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…