Ev almışsınız sizde. 2 çocukla ev alabilmeniz bile büyük başarı bence bu dönemde. Densizlik etmiş kadın.Slm Kızlar,10 yıllık memurum…memuriyetimin 4 yılı aileme destek oluyordum sonrasında da evlendim,evlendikten sonra da desteğim devam etti ilk sene şu anda da 6 yıllık evliyim ev kredisi ödüyoruz eşim asgari ücretli çalışıyor,ev almak İçin arabamızı satmıştık 3 yıl önce malum şu an araba fiyatlarından dolayı alınmıyor ayrıca ev kredimiz var 2 çocuğumuz var bi araba kredisi ve ekstra benzin parasının altından kalkamayız..yani alamıyoruz kısaca bugün çocukları parka çıkardım sohbet ederken Kadın hatta ona 7 yıllık memur olduğumu söyledim gelecek tepkiyi bildiğim için ve de geldi onca yıldır memursun niye bi araba alamadın mı bilmem ne bayağı modumu düşürdü yani..dediğim gibi evliliğimizin 2.yılında almıştık ama 3 yıl önce ev için sattık artık almamız mümkün değil ikimizin aileleri de maddi durumları kötü insanlar her şeyi kendimiz yapmıştık yani bi doğru düzgün altın takan bile yoktu öyle söyleyeyim annemler bi şey takmadı mesela eşiminki de aynı sayılır yani kendi başımızın çaresine baktık ama Kadın öyle diyince modum düştü 10 yıldır hiç yol alamamış mıyım diye
Direk söylüyorlar insanlar çok patavatsız emin olun bunun benle alakası yok çünkü kadın beni tanımıyor bileMaddi imkanlarınız ya da tercihleriniz hakkında “parktaki kadının” bile yorum yapmasına nasıl izin veriyorsunuz ben asıl bunu anlamakta zorlanıyorum.
İnsanların sizin aldıklarınız ya da almadıklarınız hakkında ne düşündüğünün ya da ne söylediğinin ne önemi var ki?
E sana ne deyip geçersiniz olur biter.Direk söylüyorlar insanlar çok patavatsız emin olun bunun benle alakası yok çünkü kadın beni tanımıyor bile
Öyle yaptı muhtemelen,genele uyamamak da ayrı konu zatenElalem sizin dört yıl ailenize yardım ettiğinizi falan nerden bilsin ki ya da düğünde altın sahibi olamadığınızı… genele bakarak yorum yapıyorlar
Sert çıkışmak istemedim,mizaç olarak da öyle değilim aslında ama sanırım öyle demek lazımE sana ne deyip geçersiniz olur biter.
Üniden mezun olduğum yaz kuaföre gittim. Kadın bana nişan düğün ne zaman diye sordu. Yok dedim. Çok şaşırdı. Çünkü genele yayarsak üniversitede hayatımın aşkını bulmam ve evliliğe gitmen lazımdı. Genele uymak öyle her zaman olmayabilirÖyle yaptı muhtemelen,genele uyamamak da ayrı konu zaten
çok ilginç yaaÜniden mezun olduğum yaz kuaföre gittim. Kadın bana nişan düğün ne zaman diye sordu. Yok dedim. Çok şaşırdı. Çünkü genele yayarsak üniversitede hayatımın aşkını bulmam ve evliliğe gitmen lazımdı. Genele uymak öyle her zaman olmayabilir
Ya çocuğuna kim bakıyor annem dedim nasıl götürüyorsun araban var mı yok diyince nasıl yok dedi işte oradan açıldı konuParkta ilk defa görüp sohbet ettiğiniz kadına arabanız olmadığını vs falan niye anlatma gereği duydunuz ki bir de kadından tepki görürsünüz diye 7 yıllık memurum demişsiniz tepki göstermeye hatta bir araba alamadın mı deme hakkına 2 dk konuştuğum insan nasıl sahip oluyor? Elalemden size ne bu zamanda ev kredisi 2 çocuk bakma ve ev geçindirme büyük başarı zaten..arabası olanda pişman bu zamanda kimse arabasıyla çıkamıyor ki
Parkta ilk defa görüp sohbet ettiğiniz kadına arabanız olmadığını vs falan niye anlatma gereği duydunuz ki bir de kadından tepki görürsünüz diye 7 yıllık memurum demişsiniz tepki göstermeye hatta bir araba alamadın mı deme hakkına 2 dk konuştuğum insan nasıl sahip oluyor? Elalemden size ne bu zamanda ev kredisi 2 çocuk bakma ve ev geçindirme büyük başarı zaten..arabası olanda pişman bu zamanda kimse arabasıyla çıkamıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?