- 14 Haziran 2022
- 369
- 788
- 33
- Konu Sahibi yildizperisiii
-
Aslında krediye beni yönelten şey de hasta olmam. Eğer ölürsem bı mal varlığım yok. Olmezsem de boşuna her gün araba sorunu yasicam. Düzgün cümle kuramadım ama anlamışsınızdır inşallahEvimizin bulunduğu yer konumuyla arabanın olması lazım. Babamın arabası bozuldu bı çalışıyor bı çalışmıyor. Eski olduğu için de yapılamıyor. İse gitmem için araba lazım yani. Kredi çekip araba mi alsam diyorum. ama emin değilim. Çünkü benim ehliyetim yok. Uzun vaadede ehliyet alma gibi bı durumum da yok. Alsam bile ben kullanmicam. ikinci bir durum da hastayım ve eğer çalışamayacak duruma gelirsem krediyi nasıl odicem. şöyle düşündüm biraz birikmiş param var.birikmiş parayı önden vermesem de her ay ödesem. Eğer çalışamaz hale gelirsem de birikmiş parayi kullansam. Düşünüyorum ama cesaret de edemiyorum.daha önce kredi kartı kullanmadım.olur da ödeyemem diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım
Her gün ise nasıl gidicem sorunu oluyor. Ayrı eve de çıkamıyorum çünkü sağlıkAnlattığın şartlarda araba alman mantıksız çünkü ehliyetin yok. Kullanmayacağın arabaya ne diye masraf edesin ki?
O zaman önce ehliyet işini hallet. O esnada babanın arabasıyla idare etmeye çalış. Yani burda kimse sana ehliyet almadan araba al demez. Çünkü yasakHer gün ise nasıl gidicem sorunu oluyor. Ayrı eve de çıkamıyorum çünkü sağlık
Su an evden işe baban mı götürüyor arabayla?Her gün ise nasıl gidicem sorunu oluyor. Ayrı eve de çıkamıyorum çünkü sağlık
Ay yok yanlış anlattım. Beni ise babam bırakıyor normalde de zaten. Yani alırsam bu sefer benim arabamla bırakmış olacak. İşte resmiyette benim gerçekte onun gibi.. Araba kullanacak kadar sağlığım yok maalesef. Yarın 2 uzaklıktaki hastaneye gidicez milletten araba dileniyoruz meselaO zaman önce ehliyet işini hallet. O esnada babanın arabasıyla idare etmeye çalış. Yani burda kimse sana ehliyet almadan araba al demez. Çünkü yasak
EvetSu an evden işe baban mı götürüyor arabayla?
Babanıza teklif etseniz eski arabayı satıp üstüne kendi birikiminin koyup araba alamaz mısınız?
Babanıza teklif etseniz eski arabayı satıp üstüne kendi birikiminin koyup araba alamaz mısınız?
Yani aslında olabilir ama çalışmayan arabayı kim niye alsın bilmiyorum. Ama bunu bı sorayım babama. TeşekkürlerBence babanızın arabasını satıp sizin birikmiş ekleyin. Ne kadar çıkıyor bilemiyorum ama daha az borçla halledebilirsiniz belki.
Neyiniz var ?
Astım harici bı teşhis yok. Bulanamadi ne olduğu. Yarın da test sonucu için gidicez inşallah bu sefer sorun neyse bulunur.Ne hastalığınız var?
Neden bu kadar umutsuz konuşuyorsunuz?
Kotu dusunmeyin. Once sagliginizi duzeltmeye odaklanın. İnsallah bir an once sifa bulursunuzm Daha sonra ehliyet araba alirsiniz. suan acil diyorsaniz birikiminizle babanizin arabayi degsitrp ustune koymayi deneyinAstım harici bı teşhis yok. Bulanamadi ne olduğu. Yarın da test sonucu için gidicez inşallah bu sefer sorun neyse bulunur.
Olumsuzlukdan ziyade her ihtimali düşünmek diyelim
yıllardır mı bulunamıyor rahatsızlığınız,genel olarak sağlığım araba kullanmaya elverişli değil dediniz ama bi teşhis yok yeni mi başladı rahatsızlığınızAstım harici bı teşhis yok. Bulanamadi ne olduğu. Yarın da test sonucu için gidicez inşallah bu sefer sorun neyse bulunur.
Astım harici bı teşhis yok. Bulanamadi ne olduğu. Yarın da test sonucu için gidicez inşallah bu sefer sorun neyse bulunur.
Yok yeni değil.yaklasik 3 yıl. Çok anlatmak istemiyorum daha önceleri konu açmıştım. Sürekli tekrarlıyorum aynı şeyleri, yoruldum.yıllardır mı bulunamıyor rahatsızlığınız,genel olarak sağlığım araba kullanmaya elverişli değil dediniz ama bi teşhis yok yeni mi başladı rahatsızlığınız
Astım teşhisi olan kısım. Asıl sorun teşhisi olmayanlar. Teşhisi olmadığı için bişey yapılmıyor. Raporum olan mamayı bile yazmadı doktor.Astım araç kullanmaya engel değil.
Ayrıca ölümcül bir hastalıkta değil.
Eğer çalışma hayatınıza bütünüyle engel bir durum var ise zaten malulen emekliliğe başvurursunuz.
Biraz fazla karamsar gördüm.
Çalışmayan araba dediğiniz kaç model, markası ne?
Astım teşhisi olan kısım. Asıl sorun teşhisi olmayanlar. Teşhisi olmadığı için bişey yapılmıyor. Raporum olan mamayı bile yazmadı doktor.
Arabayı bilmiyorum ama baya eski. Belki hurdaciya (adı bu mu bilmiyorum da) satarız. Eski arabaları da alan bi yer vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?