Araba almışş!

Onu sakın yapmayın.
Bizim bi komsu yaptı.Adam sikayetci oldu.Adam suan tazminat istiyor kadından.
Altıınları bozup almıs sanırım.
Gecen bi konuya yazmıslardı,düğün resimleriyle belgeleyip altınları geri almıs kadın.
Onu bi avukata sormak lazım
Cünkü altın kadının hakkı
Hakimde kadına veriyor altını.
Yok zaten beş kuruşsuz kaldım avukat nasıl tutacağım onu bile bilmiyorum ücretsiz avukatlar ilgileniyor mu bu davalarla

Düğün takılarının hepsi sizin, tüm resimleri düğünle alakalı toplayın. Kesinlikle eşyaları satmayın. Ama gidip anahtarı değiştirebilirsiniz hemen avukat bulun. Bugün!!

Yok zaten beş kuruşsuz kaldım avukat nasıl tutacağım onu bile bilmiyorum ücretsiz avukatlar ilgileniyor mu bu davalarla
Barolar veriyordur herhdle ya hic bi fikrim yok bu konuda😔
İletisim kuruyorsanız msjla arabayı sizin paranızla aldıgını falan yazın.
Cvp verecektir illa.

Barolar veriyordur herhdle ya hic bi fikrim yok bu konuda😔
İletisim kuruyorsanız msjla arabayı sizin paranızla aldıgını falan yazın.
Cvp verecektir illa.
Vermiyor cevap yazdım sinirimden. Zaten psikolojisi bozuk evde telefon elimde konuşurken ses kaydı mı alıyon deyip duruyordu

Bildiğim kadarı ile arabayı sizin verdiğiniz para ile alsa bile ispatı zor gibi. Düğün takılsrınızı ispatlarsanız hakim size verilmesi şeklinde tavır takınacaktır.

Ayrıca Evlendikten sonra edinilen mallar hukuken ortaktır. Ancak eşiniz aklını kullanıp annesi üzerine yapmış o yüzden annesinin üzerine olan araba için hak iddia edemezsiniz diye biliyorum.

Avukat olan arkadaşlar yada bu durumu yaşayanlar daha iyi yorumlarda bulunacaktır.

Adam sizin paranızı, sizden kaçırmak için annesi üzerine araba alıyor.Siz hiçbir şey yapmadan, öylece bakacak mısınız?

Konunuzu bilmiyorum ama neden bebeğin parasini eşinize verdiniz. Sizin yerinizde olsam o parayi kuruşuna kadar alırım. Artık arabayi mi satar kredi çeker bilmem... Terbiyesiz adam bide ayrılıkta yarı yariya paylaşılmasın diye annesinin üstüne yapmış. Sakın bunun peşini bırakmayın, siz bebeğinizi annenizin evinden getirmediniz! Babasi bakmakla yükümlü oyle mal kaçırmakla olmaz.

Konunuzu bilmiyorum ama neden bebeğin parasini eşinize verdiniz. Sizin yerinizde olsam o parayi kuruşuna kadar alırım. Artık arabayi mi satar kredi çeker bilmem... Terbiyesiz adam bide ayrılıkta yarı yariya paylaşılmasın diye annesinin üstüne yapmış. Sakın bunun peşini bırakmayın, siz bebeğinizi annenizin evinden getirmediniz! Babasi bakmakla yükümlü oyle mal kaçırmakla olmaz.
Yok bebek yok çok şükür tüp bebek için biriktirdiğimiz tedavi parssıydı

Ben anlamıyorum, nasıl oluyorda bu insanlar SİZİN paranızı bu kadar kolay alabiliyor? Nasıl oluyorda SİZİN altınlarınızı bu kadar kolay alabiliyor? Sonrada dövünüp duruyorsunuz?
Senin elin armut mu topluyor?

Her şeyi kendi rızanızla vermişken nasıl ispatlayacaksınız? Şahidiniz var mı? Arabayı da kendi annesi üzerine yapmış muhtemelen tedbir konmaz. Tedbir koydurmak için de hakim para talep eder genelde. Tek yapabileceğiniz takıları ispatlamak için düğün CD sini almak. Ve işinde iyi bir avukat tutmak. Şehrinizde kadın dayanışma dernekleri varsa araştırın orada gönüllü bir avukat yardımcı olur belki. Olmazsa gerekirse kredi çekin yine de avukat tutun bence.

Ben anlamıyorum, nasıl oluyorda bu insanlar SİZİN paranızı bu kadar kolay alabiliyor? Nasıl oluyorda SİZİN altınlarınızı bu kadar kolay alabiliyor? Sonrada dövünüp duruyorsunuz?
Senin elin armut mu topluyor?

Bazen insanlar parayı gerçekten umursamayacak npktaya geliyor. Elim armut toplamıyor çok şükür elimde hakkımı alabileceğime dair belgeler var. Asıl olay herşeyi kendi haline bırakıyorsun ve seni sırtından vurmayı seçiyorlar bir adam olmak iyi biri olup mutlu olmak varken işte bu karaktersizliği seçiyorlar. Bunu görmek istiyorsun bazen böyle yaşadıklarını kaldıramıcak noktaya geliyorsun ya asıl herşey orada başlıyor işte. Başka türlü bitmiyor çünkü en azından ben başaramazdım

Back
X