Araba almışş!

Her şeyi kendi rızanızla vermişken nasıl ispatlayacaksınız? Şahidiniz var mı? Arabayı da kendi annesi üzerine yapmış muhtemelen tedbir konmaz. Tedbir koydurmak için de hakim para talep eder genelde. Tek yapabileceğiniz takıları ispatlamak için düğün CD sini almak. Ve işinde iyi bir avukat tutmak. Şehrinizde kadın dayanışma dernekleri varsa araştırın orada gönüllü bir avukat yardımcı olur belki. Olmazsa gerekirse kredi çekin yine de avukat tutun bence.
Görüştüm Bugün hakkında şikayetçi olmuştum geçen ay davayı devam ettirip tazminat istedim. P tesi avuktla görüşeceğim

Boşanma aşamasında mal paylaşımında araba söz konusu olmasın diye annenin üstüne almıştır...uyanıklığa bak sen..rabbim herkesin niyetine göre verir..için rahat olsun...

Bazen insanlar parayı gerçekten umursamayacak npktaya geliyor. Elim armut toplamıyor çok şükür elimde hakkımı alabileceğime dair belgeler var. Asıl olay herşeyi kendi haline bırakıyorsun ve seni sırtından vurmayı seçiyorlar bir adam olmak iyi biri olup mutlu olmak varken işte bu karaktersizliği seçiyorlar. Bunu görmek istiyorsun bazen böyle yaşadıklarını kaldıramıcak noktaya geliyorsun ya asıl herşey orada başlıyor işte. Başka türlü bitmiyor çünkü en azından ben başaramazdım
İnsanlar sınırlarını ihlal ediyorsa onlara dur demek için haketmediği şeyleri vererek kurtulamazsınız, bu sadece onları mutlu eder birde üstüne sizi kullandığını düşünür, geçmiş konunu okudum, ver paramı bu evden git diyip duruyormuş, kimin parasını kimden istiyorsun otur ne kattıysan al git, evimide bırakmıyorum sen git diyecektin, ailesi zaten zır cahil, birde çocuk olmayınca özelinizi saçmışsınız ortalığa cümbüş olmuş gitmiş ortalık. Karşında yüzsüz acayip insanlar var, bir an önce hakkın olanları al kurtul gitsin

Merhaba hanımlar. 3 gün önce konu açmıştım bilenler sağolsun destek olanlar oldu. Bugün öğrendim eşim arabayı almış satan kişiyi aradım öğrendim. Çok ağrıma gitti çok arayıp bildiğim bütün kötü sözleri söylemek istiyorum. Anneside tabi tıpış tıpış gitmiş almaya üzerine. Kimse demiyor bu kız nerede para bu kızın diye allahım insanlar nasıl kötü nasıl kafayı yiyeceğim. :KK43: ben nasıl içimi soğutacağım bilmiyorum

Para sizinmi?
Önceki konularinizi bilmiyorum acikcasi..

Ama bosanma asamasinda olan ve bosanmak isteyen bir insanin kendisine mal mülk aldiginda karsi taraf ile ortak olmasi bence yanlis birsey.

Ben sahsen bosanma asamasinda olsam ve bu bosanma asamasi uzun sürse, arabaya da ihtiyacim olsa aynisini yaparim :D

Niye kendime aldigim araba bosanma asamasinda oldugum kisinin olsun yari yariya zaten? Cok sacma..
Adam sülük gibi yapissin bosanmasin ben de o sürecte hayatimi durdurmazdim. Aileme araba aldirir hayatima bakardim.

Ama sizin detaylica yasadiklarinizi ve alacak verecek konularinizi bilemem tabiki.
Nezaman actiniz bosanma davasini?
Sizden calarak kendisine araba aldiysa ozaman serefsizliktir zaten yaptigi.

Merhaba hanımlar. 3 gün önce konu açmıştım bilenler sağolsun destek olanlar oldu. Bugün öğrendim eşim arabayı almış satan kişiyi aradım öğrendim. Çok ağrıma gitti çok arayıp bildiğim bütün kötü sözleri söylemek istiyorum. Anneside tabi tıpış tıpış gitmiş almaya üzerine. Kimse demiyor bu kız nerede para bu kızın diye allahım insanlar nasıl kötü nasıl kafayı yiyeceğim. :KK43: ben nasıl içimi soğutacağım bilmiyorum

Para sizinmi?

Ama bosanma asamasinda olan ve bosanmak isteyen bir insanin kendisine mal mülk aldiginda karsi taraf ile ortak olmasi bence yanlis birsey.

Ben sahsen bosanma asamasinda olsam ve bu bosanma asamasi uzun sürse, arabaya da ihtiyacim olsa aynisini yaparim :D

Niye kendime aldigim araba bosanma asamasinda oldugum kisinin olsun yari yariya zaten? Cok sacma..
Adam sülük gibi yapissin bosanmasin ben de o sürecte hayatimi durdurmazdim. Aileme araba aldirir hayatima bakardim.

Ama sizin detaylica yasadiklarinizi ve alacak verecek konularinizi bilemem tabiki.

Para sizinmi?

Ben sahsen bosanma asamasinda olsam ve bu bosanma asamasi uzun sürse, arabaya da ihtiyacim olsa aynisini yaparim :KK70:

Para evet bOzduğum bilezik ve biriktirdiğimiz para tatile bile giTmedik hıç birikim olsun tüp bebekte kullanırız diye. Yani şuan benden almamış olsa araba ben alır gezerdim. Yoksa neden araba almış diye takılmıyorum. Beş kuruşsuz beni ortada bırakıp keyfine bakması âğrıma gidiyor üstelik hakkıma girerek

Boyle adama para verilir mi? O parayla borclarinin bir kismini odeseniz hic degilse yukunuz azalirdi. Yok para, borclarini odedim bitti gitti diyemediniz mi? Simdi para da gitti. Araba da anasinin uzerine olduysa arabada da o paradan alindigini ispat exemezseniz hak iddia edemezsiniz.

Evet. Öyle yapmış zaten boşanmak için geldim ailemin evine amma velakin üzerime borçları var. Gitmiş bu alçaklığı yapmış birde
Terbiyesizzz. Nolur kusura bakmayın ama yaptıgı tam olarak bu. O ana da nasıl Bi ana tüp bebek için bşriktirilen parayla araba aldırdı demek. Allaha havale ya cidden sinir geldi

Back
X