Araba arkalarında ilişkiye girmiş :(

ayri yasiyor canim esiyle sorunlari var ben niye suclu oldum ki anlamadim
Bak derdim seni üzmek , kırmak , rencide etmek değil ama ayrı yaşamak diye bir şey yok , kanun bile boşanana kadar ihanet sayıyor bunu ki öyle de zaten... Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma... Evli erkeklerden uzak dur...Yazıktır günahtır bunun vebalini ödersin , çoluğundan çocuğundan çıkar Allah korusun.... Sen boşanmışsındır muhakkak diye düşünüyorum....

Adam daha boşanmamış ki. Bu durumda mağdur olan siz değilsiniz . Adamın karısı. Sürekli aldatılıyor zavallı.

ay durun ney kim kiminle evli kim kimi aldatıyor arabadaki kadın yırtık dondan mı çıktı hiç bişey anlamadım
@tuzsuz_ruh bana bi anlat bu nasıl iş yahuuuu

Adam evliymiş, konu sahibi eşinden ayrı olduğunu iddia ediyor da muamma yani adam belki ayrıyım deyip karısıyla karı-koca hayatı yaşamaya devam ediyor. Baksana adam eve bile götüremiyor kiralık evlerde, arabalarda idare ediyor birden fazla kadını.

ay durun ney kim kiminle evli kim kimi aldatıyor arabadaki kadın yırtık dondan mı çıktı hiç bişey anlamadım
@tuzsuz_ruh bana bi anlat bu nasıl iş yahuuuu
Gülüm bu kadın ayrılmış sevgilisi ayrı yaşıyormuş önceden görüştüğü bir kadınla evlendikten sonra da görüşmeye başlamışlar iki taraf evli sonra adam boşanmış güya bu kadınla sevgili olmuş diğeriyle yine görüşmüş hatta arabada diyim sen anla bu da diğer kadının mesajıyla anlamış bunu durum bu işte

bi saniye ne tarafa kusuyoruz resmen rezillik

Ben boşandim oda mahkeme aşamadinday di tanistik biz hoslandik guzel yaklasti bana ne biliyim buradaki yorumlar cok uzdu beni ben ayirmadim onu esinden

sende evlisin yani kağıt üzerinde?
neden boşanmıyorsunuz?
ayrı yaşamak daha mı cazip?

Ben boşandim oda mahkeme aşamadinday di tanistik biz hoslandik guzel yaklasti bana ne biliyim buradaki yorumlar cok uzdu beni ben ayirmadim onu esinden
Resmen ayrılmadığı sürece herkes evlidir bunu bilip beraber olmak ayrı bir olay belki yalan söylüyor gece yanındamısın adamın

ayri yasiyor canim esiyle sorunlari var ben niye suclu oldum ki anlamadim

Velev ki ayrı velev ki sorunları var
Bunlar evli adamla ilişki kurman için yeterli ve haklı sebep mi ?
Kusura bakma ama bir insan erkek olmadan da yaşar da namus,ahlak olmayınca zor yani...

Adam şerefsiz diye sizin de ayni yolu seçmenize gerek yok. Evli oldugunu öğrendiğinizde yol verecektiniz ama siz yapmadınız neden ?

Adam hala eşinden ayrılmamış zaten sıkıntı burada... Bak benim kocam da 2 çocuklu bir kadınla kaçtı 3,5 yaşında ki oğlunun baba gitme diye feryadına bakmadan Bize yaptığı en büyük iyilikti çok şükür ama ben dedim oğlumun gözünden dökülen tek bir damla yaşın hesabını bile Rabbim sorsun diye bilmem anlatabildim mi !!!!

bi saniye ne tarafa kusuyoruz resmen rezillik

Hayır yani, "aldatıldığından" (!) bile mesajla haberin oluyor adamın ayrı yaşadığından ne kadar eminsin? Onu geçtim kendisi de ayrıyım diyor ama o da kağıt üzerinde hala evli mi o da belli değil. Valla Kadınlar Kulübü sayesinde hiçbir şeye şaşırmamayı öğrendim, burası olmadan gerçek hayatta şunları duysam baya afallardım.

Bende hergün neye şaşırmam diyorum yine bulunuyor birşey midem bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…