- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi Ferdane3834
-
Bak derdim seni üzmek , kırmak , rencide etmek değil ama ayrı yaşamak diye bir şey yok , kanun bile boşanana kadar ihanet sayıyor bunu ki öyle de zaten... Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma... Evli erkeklerden uzak dur...Yazıktır günahtır bunun vebalini ödersin , çoluğundan çocuğundan çıkar Allah korusun.... Sen boşanmışsındır muhakkak diye düşünüyorum....ayri yasiyor canim esiyle sorunlari var ben niye suclu oldum ki anlamadim
ay durun ney kim kiminle evli kim kimi aldatıyor arabadaki kadın yırtık dondan mı çıktı hiç bişey anlamadım
@tuzsuz_ruh bana bi anlat bu nasıl iş yahuuuu
Gülüm bu kadın ayrılmış sevgilisi ayrı yaşıyormuş önceden görüştüğü bir kadınla evlendikten sonra da görüşmeye başlamışlar iki taraf evli sonra adam boşanmış güya bu kadınla sevgili olmuş diğeriyle yine görüşmüş hatta arabada diyim sen anla bu da diğer kadının mesajıyla anlamış bunu durum bu işteay durun ney kim kiminle evli kim kimi aldatıyor arabadaki kadın yırtık dondan mı çıktı hiç bişey anlamadım
@tuzsuz_ruh bana bi anlat bu nasıl iş yahuuuu
ayri yasiyor canim esiyle sorunlari var ben niye suclu oldum ki anlamadim
bi saniye ne tarafa kusuyoruzAdam evliymiş, konu sahibi eşinden ayrı olduğunu iddia ediyor da muamma yani adam belki ayrıyım deyip karısıyla karı-koca hayatı yaşamaya devam ediyor. Baksana adam eve bile götüremiyor kiralık evlerde, arabalarda idare ediyor birden fazla kadını.
Ben boşandim oda mahkeme aşamadinday di tanistik biz hoslandik guzel yaklasti bana ne biliyim buradaki yorumlar cok uzdu beni ben ayirmadim onu esindenBak derdim seni üzmek , kırmak , rencide etmek değil ama ayrı yaşamak diye bir şey yok , kanun bile boşanana kadar ihanet sayıyor bunu ki öyle de zaten... Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma... Evli erkeklerden uzak durççç Yazıktır günahtır bunun vebalini ödersin , çoluğundan çocuğundan çıkar Allah korusun.... Sen boşanmışsındır muhakkak diye düşünüyorum....
Arada karısına da gidip 3ünüzü birden idare etmediği nereden belli hanım ablaayri yasiyor canim esiyle sorunlari var ben niye suclu oldum ki anlamadim
Ferdane abiii!Aceleye gelmis demekki yoksa ev ayarlardi bana ayarladigi gibi
Arkadaşlar ben Eşimden ayrıyım oda eşinden ayrı birbirimizden hoşlandık ve bir ilişkiye başladık sevdim ve Sevildiğimi sandım bunun çocuklarımla edepsizliğimle ne alakası ne Niye ben suçlu oldum hala anlamış değilim
Resmen ayrılmadığı sürece herkes evlidir bunu bilip beraber olmak ayrı bir olay belki yalan söylüyor gece yanındamısın adamınBen boşandim oda mahkeme aşamadinday di tanistik biz hoslandik guzel yaklasti bana ne biliyim buradaki yorumlar cok uzdu beni ben ayirmadim onu esinden
Mahkeme aşamasinda eski esi ve cocuklari baska sehirde hoş bizde adamla baska sehirlerdeyizniye boşanmıyor o zaman?
ayrı yaşıyorsa seni niye kendine evine değilde otele götürüyor?
Ben boşandim oda mahkeme aşamadinday di tanistik biz hoslandik guzel yaklasti bana ne biliyim buradaki yorumlar cok uzdu beni ben ayirmadim onu esinden
ayri yasiyor canim esiyle sorunlari var ben niye suclu oldum ki anlamadim
Adam hala eşinden ayrılmamış zaten sıkıntı burada... Bak benim kocam da 2 çocuklu bir kadınla kaçtı 3,5 yaşında ki oğlunun baba gitme diye feryadına bakmadanBen boşandim oda mahkeme aşamadinday di tanistik biz hoslandik guzel yaklasti bana ne biliyim buradaki yorumlar cok uzdu beni ben ayirmadim onu esinden
bi saniye ne tarafa kusuyoruzresmen rezillik
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Bir adam bir kadin hakkinda ruh hastasi diyorsa en cok o kadin onun nasil biri oldugunu bildigidendir. O adamin ne mal oldugunu bilmek istiyorsaniz asil o kadini dinlemek lazim
Bende hergün neye şaşırmam diyorum yine bulunuyor birşey midem bulandıHayır yani, "aldatıldığından" (!) bile mesajla haberin oluyor adamın ayrı yaşadığından ne kadar eminsin? Onu geçtim kendisi de ayrıyım diyor ama o da kağıt üzerinde hala evli mi o da belli değil. Valla Kadınlar Kulübü sayesinde hiçbir şeye şaşırmamayı öğrendim, burası olmadan gerçek hayatta şunları duysam baya afallardım.
Mahkeme aşamasinda eski esi ve cocuklari baska sehirde hoş bizde adamla baska sehirlerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?