Araba arkalarında ilişkiye girmiş :(

Değil mi ?
Ancak filmlerde görürüz dediğimiz şeyleri görüyor, okuyoruz.
Filmlere taş çıkartan cinsten hatta...

Madem yiyorsun bir halt arkasında dur.Ama yok karşımızdakini salak yerine koycaz illa.
Senin salak yerine koyuyor.İzin verme buna

Hanimlar beni anlamamkta niye israr ediyosunuz ben bosandim ailemle yasiyirum evet iki cocuk annesiyim guzel bir hayatim olmadi bu adam da ayri mahkeme asamasinda esi ve cocuklari baska sehirde yani karisi cocuklarini alip ailesinin yanina gitmis adam annesi babasi ve kardesiyle yasiyor ben emin olmasam bir seyler boyle bir iliskiye baslarmiydim hoslandik baslarda iliskimiz basladi sevdim ben cok baglandim ne yalan soyleyim hoş bir adam yakisikli nazik sevildigimide dusundum taaa ki baska bir kadinla arabada beraber oldugunu ogrenene kadar hersey yolundaydi ben cok buyuk bir hayal kirikligiyla konu actim cok buyuk bit uzuntu yasiyorum ilk kez boyle seyler yasadigimdan belki ne yapacagimi bilemedim yorumlariniza yardimlariniza ihtiyac duydum bir kadinin halinden anca bir kadin anlar diye ama belkide iyi oldu acimasiz yorumlariniZ uzulmekten vazgecip aklimi basima alirim tesekkur ederim yazan herkese

Çok seviyorum derken? Çok sevilecek bir durum kalmamış ortada buluşmaları bile sizin için geçerli bir sebep değil mi?

karisi cocuklarini alip ailesinin yanina gitmis adam annesi babasi ve kardesiyle yasiyor ben emin olmasam bir seyler boyle bir iliskiye baslarmiydim

Bundan ne kadar emin olabiliyorsun ki? Adam kaldı ki seni aldatıyor zaten, bu konuda yalan söylemediğinden nasıl eminsin? Evinin adresi var mı elinde, ev numarası var mı misal? Kardeşini, anne-babasını gördün mü?

Adam sizi çok büyük kandırıyor. Neyden eminsiniz ya adam ne olursa olsun kağıt üstünde de olsa evli şuan! Evli bir adamla birlikte olmaya hiç mi utanmıyorsunuz gerçekten
Ayrıca sadece karısını değil sizi de ALDATAN bir adamı hala seviyorum diyorsunuz
Çok yazık size

kendi düşen ağlamaz.
ne güzel atasözlerimiz var..

Bence hiçbir sorun yok. Dert bile yok konuda. Pompidap dı pompidap. Devam abla. Amca da 3lemiş hanımları maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…