- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.483
- 448
- Konu Sahibi Ferdane3834
-
Hayır yani, "aldatıldığından" (!) bile mesajla haberin oluyor adamın ayrı yaşadığından ne kadar eminsin? Onu geçtim kendisi de ayrıyım diyor ama o da kağıt üzerinde hala evli mi o da belli değil. Valla Kadınlar Kulübü sayesinde hiçbir şeye şaşırmamayı öğrendim, burası olmadan gerçek hayatta şunları duysam baya afallardım.
Aceleye gelmis demekki yoksa ev ayarlardi bana ayarladigi gibi
Devam edip ne yapmayı düşünüyorsunuz? Threesome mı?
Oyle de iste seviyordum uzuldum niye beni anlamiyosunuzÇok seviyorum derken? Çok sevilecek bir durum kalmamış ortada buluşmaları bile sizin için geçerli bir sebep değil mi?
karisi cocuklarini alip ailesinin yanina gitmis adam annesi babasi ve kardesiyle yasiyor ben emin olmasam bir seyler boyle bir iliskiye baslarmiydim
Adam sizi çok büyük kandırıyor. Neyden eminsiniz ya adam ne olursa olsun kağıt üstünde de olsa evli şuan! Evli bir adamla birlikte olmaya hiç mi utanmıyorsunuz gerçektenHanimlar beni anlamamkta niye israr ediyosunuz ben bosandim ailemle yasiyirum evet iki cocuk annesiyim guzel bir hayatim olmadi bu adam da ayri mahkeme asamasinda esi ve cocuklari baska sehirde yani karisi cocuklarini alip ailesinin yanina gitmis adam annesi babasi ve kardesiyle yasiyor ben emin olmasam bir seyler boyle bir iliskiye baslarmiydim hoslandik baslarda iliskimiz basladi sevdim ben cok baglandim ne yalan soyleyim hoş bir adam yakisikli nazik sevildigimide dusundum taaa ki baska bir kadinla arabada beraber oldugunu ogrenene kadar hersey yolundaydi ben cok buyuk bir hayal kirikligiyla konu actim cok buyuk bit uzuntu yasiyorum ilk kez boyle seyler yasadigimdan belki ne yapacagimi bilemedim yorumlariniza yardimlariniza ihtiyac duydum bir kadinin halinden anca bir kadin anlar diye ama belkide iyi oldu acimasiz yorumlariniZ uzulmekten vazgecip aklimi basima alirim tesekkur ederim yazan herkese
Butun bunlardan eminimBundan ne kadar emin olabiliyorsun ki? Adam kaldı ki seni aldatıyor zaten, bu konuda yalan söylemediğinden nasıl eminsin? Evinin adresi var mı elinde, ev numarası var mı misal? Kardeşini, anne-babasını gördün mü?
Butun bunlardan eminim
30 lu yaşlarda iki cocuk annesiyim...
Ayrı şehirlerdeyiz dedin kandırmış olabilir sizi boşanmıyor olabilir alenen karısını aldatıyor bu adam sizin için söylüyor herkesButun bunlardan eminim
Bence sağlıklı düşünmek için bir kafanızı toparlayın sonra daha çok üzüleceksinizOyle de iste seviyordum uzuldum niye beni anlamiyosunuz
Hanimlar beni anlamamkta niye israr ediyosunuz ben bosandim ailemle yasiyirum evet iki cocuk annesiyim guzel bir hayatim olmadi bu adam da ayri mahkeme asamasinda esi ve cocuklari baska sehirde yani karisi cocuklarini alip ailesinin yanina gitmis adam annesi babasi ve kardesiyle yasiyor ben emin olmasam bir seyler boyle bir iliskiye baslarmiydim hoslandik baslarda iliskimiz basladi sevdim ben cok baglandim ne yalan soyleyim hoş bir adam yakisikli nazik sevildigimide dusundum taaa ki baska bir kadinla arabada beraber oldugunu ogrenene kadar hersey yolundaydi ben cok buyuk bir hayal kirikligiyla konu actim cok buyuk bit uzuntu yasiyorum ilk kez boyle seyler yasadigimdan belki ne yapacagimi bilemedim yorumlariniza yardimlariniza ihtiyac duydum bir kadinin halinden anca bir kadin anlar diye ama belkide iyi oldu acimasiz yorumlariniZ uzulmekten vazgecip aklimi basima alirim tesekkur ederim yazan herkese
Bence hiçbir sorun yok. Dert bile yok konuda. Pompidap dı pompidap. Devam abla. Amca da 3lemiş hanımları maşallah.Arkadaşlar ben Eşimden ayrıyım oda eşinden ayrı birbirimizden hoşlandık ve bir ilişkiye başladık sevdim ve Sevildiğimi sandım bunun çocuklarımla edepsizliğimle ne alakası ne Niye ben suçlu oldum hala anlamış değilim
Butun bunlardan eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?