- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
- Konu Sahibi denizbenimadim
-
Ötv düşmeyecek ama matrah ile ilgili düzenlemeler var bence onun yürürlüğe girmesini bekleyinMerhaba sevgili kk
2019 da ilk bebeğimiz oldu arabayı değiştirmek istedim(arabayı ben kullanıyorum. eşimin işi vs nedeniyle o hiç kullanmıyor) ancak süreçte önceliğimiz daha büyük ev oldu. şimdi 2. bebeğimiz oldu araba zaten küçüktü iyice sığmaz olduk. biraz birikimimiz var. (geçen seneye göre mükemmel rakamlarken bu sene maalesef üste arabamızı koyunca üst segment bi arabayı belki karşılar)
arabayı değiştirmek istiyorum. Ancak birçok kişi bekle yılbaşımda ötv düşecek vs diyorlar. napıcam bilmiyorum. her geçen gün fiyatlar uçuyor. almak istediğim araçlar 1.5 i-2 sene önce 300 binken şu an 1200-1500 arası. yani korkunç artışlar oluyor. başımı duvarlara vuruyorum en azından geçen sene almadığım için. daha da artar diye çok korkuyorum
e bi yandan da ya ötv düşerse düşüncesi var
gerçi genelde 1 yaşında almayı tercih ediyorum sıfır gereksiz geliyor. napmalıyım. lütfen fikir verin
alınmalı mı beklenmeli mi
üst model ve genç bir araba düşünüyorum dediğim gibi biniciyim satıcı değil. acil akılcı fikirlerinize ihtiyacım var lütfen. zaman ayırıp fikir veren herkese şimdiden teşekkür ederim
Ötv düşecek mi hahaha kim diyor bunları gerçekten aklım almıyor niye düşecekmiş? Züğürt tesellisi o. İmkanınız varsa değiştirirn bugün türkiyede ne alırsanız türk parasıyla yanınıza kar
Piyasayi rahatlatmak icin gerekli hamleler zaten yapildi. Bu saatten sonra otv nin dusecegini sanmıyorum. Bugun 1milyon olan araba, otv dusse bile 3 4 ay sonra yine 1 milyon tl olabilir. Biliyorsunuz ki para deger kaybediyor. Imkaniniz varsa bugun araba alin
Oyuncak.araba ihtiyaciniz varsa bugun paraniz varsa bugün alin
Yarin fiyati artacak..
Bence herşey sürekli zamlanıyor. Indirim beklemiyorum ben sürekli artıyor herşey.
aslında ben de böyle düşünüyorum ama ülkede seçim olacak hamleler yapılır tarzı bir beklenti var. bu da beni düşündürüyor. ama peynir bile dünkü fiyatından zamlı bugün. bunu düşününce de alınmalı diyorum o yüzden kararsız kalıyorumÖTV filan düşmez bunu söyleyen hangi kafada gerçekten anlamıyorum
olumlu düşüş olarak yansır mıÖtv düşmeyecek ama matrah ile ilgili düzenlemeler var bence onun yürürlüğe girmesini bekleyin
takip ediyorum hergün artıyor fiyatlarıEşim aracı satmaya niyetlendi pahalı mi koydu bilmiyorum millet hep tarla ile takas etmek istiyor. Aylardır satamadi. Piyasa bir durgunluk var sanki. Düşündüğünüz araçları takip edip bir süre bakın bakalım. Yalnız ÖTV sanmiyoyki düşsün. Devlet yeni vergiler peşinde nereye bunu kaldırsın/ düşüsün
maalesef i20 ler 800-900 olmuş düşünGerçekten 1m ye araba alanlar varmı
Gerçekten 1m ye araba alanlar varmı
Birileri almış
bi de şu var bugün vergi düşse fiyatlar yükseltilip vergi o fiyat üzerinden düşülüyor. kdv düşmesinde deneyimleyince tedirgin oluyorumÖtv düşse dahi ikinci el piyasasını bugüne dek hiç etkilemedi.
Eşim satamamasina rağmen inatla fiyatı artırıyor doğrudurolumlu düşüş olarak yansır mı
takip ediyorum hergün artıyor fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?