Araba değiştirmeli mi yılbaşını beklenmeli mi Yardım Lütfen

Her yilbasinda otv dusecek diye sehir efsanesi dolaniyor ortalikta. Hic de olmuyor indirim falan.

Birikmis bir miktar param olsa simdi arabami yenilerim. 10 yaşinda cunku. Hergecen gun dur durak bilmeden fiyatlar artiyor, benim ki de benimle beraber yaşlaniyor. Boyle giderse kimse araba alamayacak, ilerde de sokaklarda 20 yaş ustu araba sayisi cogalacak. Ancak araba almakla da iş bitmiyor ki. Kasko fiyatlari ucmus. Sıfır araba alsan kasko yaptirmak zorundasin. Gecen twitterda okudum kasko ucreti 40 000 odemis, bilmem dogru mu? Trafik sigortasini yeni yeniledim, 2800 Tl. Her ay %4 zam geliyor dedi sigortaci. Bundan once 700 tl odemistim. 4 kat artmis. Araba muayene ucreti de oyle. Ben de ne yapacagimi bilmiyorum.

Elindekini kaybetti diye bisey yok aslinda bozmazsin ayni yere gelir

bu sekilde kaybetmis olmuyosun psikolojisi bukadar hassas olan almasin zaten hicbisey :)
aslında bi açıdan doğru ama bahsettiğim o dönem yaşananlar da normal değildi. paronayak oluyor insan

engelli bireylerin aalabileceği araçların üst limiti 1 milyon tl ye çıkarıldı birkaç gün önce, bu dolaylı olarak demek oluyor ki hem araç fiyatları artacak hem de ötv düşmeyecek. ötv düşse bile araç fiyatları uçacak. ben olsam yarın alırdım arabayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…