- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
- Konu Sahibi denizbenimadim
-
işte herkes böyle yapıyor. ilanda kalan bi şey kaldırılıp yeni fiyatla konuyor. herkes delirmiş gibiEşim satamamasina rağmen inatla fiyatı artırıyor doğrudurbence alın gitsin aman kullandığınız kâr
aylardır düşünüyorum ben de. ama sadece artan fiyatları görüyorumAylardır araba alsak mı almasak mı diye düşünürken her hafta sonu rakamlarin nasıl arttiğina sahit olduk.Gecen hafta aldık nihayet ve yeni sene itibariyle rakamlarin daha da artacagini düsünüyorum cunku arac kitligi olacak.Tabi karar sizin.
aynen öyle bi şahin’i doğanı 60 bine satıyorlar maalesefAma eli yüzü düzgün araçlar hep böyle
Araç işi artik yatırıma dönüştü ne yazik kiişte herkes böyle yapıyor. ilanda kalan bi şey kaldırılıp yeni fiyatla konuyor. herkes delirmiş gibi
Psikolojim bozuluyordu gercekten.Alınmıs alınmıstır dönemlerindeyiz resmen.Biz sıfır arac aldık.Ve bir yakınımız 15 senedir w firmasinda üst yonetici.İndirim konusunu ona sormustuk ve dedigi; bulursanız direkt alın indirim söz konusu değil aksine zam gelecek dedi.aylardır düşünüyorum ben de. ama sadece artan fiyatları görüyorum
ay çok iyi denk gelmişAz önce eşimi arkadaşıyla bu konuda konuşurken duymuştum ‘şu an piyasa çok durgun imkanın varken al yılbaşını bekleme’ diyordu tam da konunun üzerine denk geldi
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum yarın ne olacağı belli değil çünkü hakkınızda hayırlısı olsun
ne aldınız. memnun musunuzPsikolojim bozuluyordu gercekten.Alınmıs alınmıstır dönemlerindeyiz resmen.Biz sıfır arac aldık.Ve bir yakınımız 15 senedir w firmasinda üst yonetici.İndirim konusunu ona sormustuk ve dedigi; bulursanız direkt alın indirim söz konusu değil aksine zam gelecek dedi.
bak işte yine kafam karıştıBiz arabanın birini yüksek fiyata sattık, ucuzundan bir symbol aldık,yılbaşını bekliyoruz. Bazı düzenlemeler yapılacakmış kesin bilgi
Hiç olmadı 2-3 yıl genç bir araba alırım.
Valla galerici arkadaşım var. O bile al sat için bekliyor. Yıllardır bu işi yapan adam,ona güveniyorum açıkçası.bak işte yine kafam karıştı
ay ay bu ülke ve bu çalkantılar hepimize kafayı yedirecekValla galerici arkadaşım var. O bile al sat için bekliyor. Yıllardır bu işi yapan adam,ona güveniyorum açıkçası.
Gerçi araba işi kısmet, 735bine aldığım arabayı 890bine sattım. Sıfır arabada gözüm var, çok da yüksek fiyatlı,bakalım nasip. Denk gelmezse 1-2 yaşında bir şeyler bakmayı planlıyorum.
Dünyanın hiç bir yerinde böyle şeyler yok. Bir tek bizde, ne diyeyim.ay ay bu ülke ve bu çalkantılar hepimize kafayı yedirecek
Ben airfrey icin sahane kasım indirimini bekleyim diyordum. Iyiki beklememisim ben düsünmeye basladıgımda 5.500 du bi hafta sonra 6.500 e aldim sonraki hafta 9 bin olduaslında ben de böyle düşünüyorum ama ülkede seçim olacak hamleler yapılır tarzı bir beklenti var. bu da beni düşündürüyor. ama peynir bile dünkü fiyatından zamlı bugün. bunu düşününce de alınmalı diyorum o yüzden kararsız kalıyorum
altın ve dolara şu aşamada para bağlamak korkutucu geliyor. 20 aralıktan sonra kafayı yiyen arkadaşlarım oldu. 1 gecede ellerindeki şeyi kaybettiler. sonra aynı yere geldi ama o süreçte psikolojisi bozulan çok kişi oldu. bilmiyorum ofBizde alacagiz ama yilbasini bekliyoruz daha dogrusu yeni yilda alacagiz secim dolayisiyla bitakim duzenlemeler yapilacak gibi beklemekten cokta bisey kaybetmeyiz satacaginiz arabada degerleniyor sonucta herseyin fiyati yukseldigi icin oda yukseliyodur sabit kalmiyor paranizda tl degil altin yada dolarda tutarsaniz ordanda zarar etmezsiniz
bu sekilde kaybetmis olmuyosun psikolojisi bukadar hassas olan almasin zaten hicbisey :)altın ve dolara şu aşamada para bağlamak korkutucu geliyor. 20 aralıktan sonra kafayı yiyen arkadaşlarım oldu. 1 gecede ellerindeki şeyi kaybettiler. sonra aynı yere geldi ama o süreçte psikolojisi bozulan çok kişi oldu. bilmiyorum of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?