- 13 Mart 2017
- 44
- 18
- 3
- 34
- Konu Sahibi Septembre16
İyi akşamlar arkadaşlar otomatik honda civic VTEC ES 143 binde 4 parça boyası var sizce bayan için uygun mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç model? Modifiye var mı?Dizel LPG benzin? Kaç km?İyi akşamlar arkadaşlar otomatik honda civic VTEC ES 143 binde 4 parça boyası var sizce bayan için uygun mu
Neden 6 senedr 2. El otomatik araç satıyoruz yani çalıştığım yerde satışı oluyor ben sekreterim alanlarin çoğu bayan ve tek bir şikayet olmadı. Bide üstüne müşteri müşteri getiriyor o kadar soyleym yani. Önemli olan temiz araç bulabilmekBenim fikrim otomatik vites ikinci el almayın
Km 143 bindeKonu sahibi bakınız bu hondanın 2017 modeli ayrıca kendinden LPG'li ve otomatik,sıfır bayisinden alındı
Kızkardeşim 110 bine aldı
Siz hasarlı araç 2. El 143 bin diyorsunuz
Ve söylediğiniz model eski kasa bildiğim kadarıyla
Eki Görüntüle 2068847
İyi akşamlar arkadaşlar otomatik honda civic VTEC ES 143 binde 4 parça boyası var sizce bayan için uygun mu
Evet sonradan düzenledim mesajımı ama km diye belirtmemiş sanki aceleyle yazıp çıkmışKm 143 binde
Neden 6 senedr 2. El otomatik araç satıyoruz yani çalıştığım yerde satışı oluyor ben sekreterim alanlarin çoğu bayan ve tek bir şikayet olmadı. Bide üstüne müşteri müşteri getiriyor o kadar soyleym yani. Önemli olan temiz araç bulabilmek