Araba hakkında bi sorum olacak arkadaşlar

Septembre16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
44
18
3
34
İyi akşamlar arkadaşlar otomatik honda civic VTEC ES 143 binde 4 parça boyası var sizce bayan için uygun mu

Konu sahibi bakınız bu hondanın 2017 modeli ayrıca kendinden LPG'li ve otomatik,sıfır bayisinden alındı

Kızkardeşim 110 bine aldı

Siz hasarlı araç 2. El 143 bin diyorsunuz
Ve söylediğiniz model eski kasa bildiğim kadarıyla
_20171118_001448.webp

Pardon yanlış okumuşum herhalde km 143 binde km yazmamışsınız

Ama km çok fazla ve çok ayrıntı vermemişsiniz

Benim fikrim otomatik vites ikinci el almayın
Neden 6 senedr 2. El otomatik araç satıyoruz yani çalıştığım yerde satışı oluyor ben sekreterim alanlarin çoğu bayan ve tek bir şikayet olmadı. Bide üstüne müşteri müşteri getiriyor o kadar soyleym yani. Önemli olan temiz araç bulabilmek

İyi akşamlar arkadaşlar otomatik honda civic VTEC ES 143 binde 4 parça boyası var sizce bayan için uygun mu

Otomatik vites dedinmi akıla ilk önce HONDA gelir. Hondanın otomatik şanzımanı çok iyidir kolay kolay hata vermez...

Biz eşimle honda hastasıyız ve sürekli otomatik alıp satıyoruz kesinlikle manuel almadık hondanın 2001 kasasında dahi problem yaşamamıştık...

Şimdi gelelim sorunun cevabına es kasa dediğin fd6 kasanın bir altı...

Bu araç kaç model?
Kmsi gayet güzel...
4 parça boyası nerelerinde?
Lokal boya mı komple boya mı?
Hasar kaydı ne kadar çıkıyor?
Değişeni var mı?
Bu arabaya kaç para istiyor?

Birde bayan için bu kasadan ziyade fd6 elegance kasalar daha hoş...

Neden 6 senedr 2. El otomatik araç satıyoruz yani çalıştığım yerde satışı oluyor ben sekreterim alanlarin çoğu bayan ve tek bir şikayet olmadı. Bide üstüne müşteri müşteri getiriyor o kadar soyleym yani. Önemli olan temiz araç bulabilmek

Araba piyasasını bilen ile bildiğini zanneden bir olmuyor.Bilmeden yapılan yorumlar da yersiz oluyor haliyle...

Honda civic kullaniyorum 4 yildir dream paket, otomatik ve 2. El.. o kadar memnunum ki.. otomatikte hondalari cok ovuyorlar ses konusunda da iyi. Bence iyice arastirin tramer kaydina bakin,o 4 parca boya ama nerede? Mumkunse kaza fotograflarini isteyin.. yine de ben 143binde arac almazdim

Back
X