Araba hevesim

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben geçen yıl ehliyet aldım. Geçen yıldan beri bir araba alma hevesim var. Belki diyeceksiniz işte durumun ne ki araba istiyorsunuz.Şuan nişanlıyım. Nişanlımın arabası sıfır ve büyük. Arabayı birkaç kez uzun yolda verdi bana. Evlenince de tek başına al şuraya git diye vermeyecegini zaten söylüyor. Bende 1 senedir para biriktiriyorum. Geçen ailesi bana ilerde destek olur size ev alırız dedi.Sende özel araba alma hevesinden vazgeç dedi. Annesi de onayladı ve ilerde verir arabayı dedi. Ben vardiyeli çalışıyorum. Evi ailesine uzak tutacagım.Forumdan ve etrafımda gördügüm kadarıyla evi uzak tutmakla iyi yapıyorum. Ben kendi paramı biriktiriyorum.Kimseden bir lira istemıyorum ama almak ıcın bırılerının onayına ıhtıyacım var. Ben yazın ek işte yapmak istıyorum.Sadece merak ettıgım çok şey mi istıyorum. Nısanlım ıkısının vergısı ve sıgortasının bızı zorlayacagını söyluyor. Ama bende o da calısıyor. Ki ben ek iş bıle dusunuyorum. Sadece sizden tavsiye istıyorum. Ben ehliyet aldım. Nısanlım zaten vermıyor. 3bın lıra verıp ehlıyet aldım o zaman neden aldım ben.

Kendi çalışıp kazandığınız biriktirdiğiniz parayı nereye kullanacağınıza nişanlınız nasıl karar verebilir ki? Arabasını vermeyeceğini de size söylemiş zaten. Annesi filan da girmiş işin içine hoşuma gitmedi açıkcası. Vergisini filan da siz ödersiniz zaten ama belki de hayatınızda birçok şeye bu şekilde karışacaklar analı oğullu.

Bence paran ve araba alma hevesin dursun kenarda, akışına bırak belki almana gerek de kalmaz, gerekirse alırsın. 10 yıldır araba kullanıyorum bence öyle çok matah birşey değil, yolu izlemek daha güzel bence

Matah derken? Araba kullanmak bir ihtiyaçtır. En elzeminden hem de. Siz demek ki sadece gezmek için filan kullanıyorsunuz yolu izlemek için dediğinize göre. Çoluk çocuğa da karışınca araba insanın eli ayağı oluyor.

Bana arabayı vermıyor. Bırkac kez verdi o da uzun yolda. Evı kı Allahtan uzak tutucam. Ben dedım ona. Bır ev alınca 40 50 yasına kadar ödeyecegım kı ne zaman alıcam ben. Onun arabasını satsak altınlarla rahat ev alırız

Onun arabasını satarsanız sizin arabanıza el koyar siz yine tabanvaya devam edersiniz benden söylemesi.

Evet ben vardıyeli calısıyorum. Ee ben 3 te gıdıcem ıse sureklı nısanlım mı cocugu bırakacak krese falan. Artık ben zaten vazgectım kaynanaya baktırmak falan ıstemıyorum

Hadi nişanlını geçtim de ailesine ne oluyor kendi paranla alacağın arabaya hiç kimse karışamaz nişanlın da dahil. Alın arabanızı kimseye muhtaç olmayın. Vergiydi sigortaydı zaten çalışıyormușsunuz kime ne.

Kendi parana KV neden karışıyor ki?? Ben olsam böyle konuşan KV inadına alırım o arabayı. Ev alma planı varsa bir zahmet oğlu satsın arabayı
Ee yanı dımı. Onların dusuncesı altınlar ve benım bırıktırdıklerımle uzerıne katıp ev almak. Oglunun arabayı satma dusuncesı yok

Eee yani. Yok zaten sonunda ona danısmadan alıcam o olacak. O zaman da artık bu sebepten bosanıyosa bosansın. AİLESİNE söylemıycem bıle. Yaa ben ek ıs bıle dusunuyorum ama ıste yaranamazsın.

Yaşlarınız kaç? Sizi üzmek istemem ama ailesinin lafından çıkamayan olgunlaşmamış biri gibi geldi nişanlınız
Nısanlım 33 ben 28.nısanlım aılem bızım ıyılıgımızı istiyor. Borc falan var dıyor. Zaten ben sımdı demıyorum. Ama cocuk yapmadan ev almadan almak ıstıyorum.Ama gerekırse ek ıse gıdıcem o cocugı krese bırakcam bakmasın kımse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…