- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eee yani. Yok zaten sonunda ona danısmadan alıcam o olacak. O zaman da artık bu sebepten bosanıyosa bosansın. AİLESİNE söylemıycem bıle. Yaa ben ek ıs bıle dusunuyorum ama ıste yaranamazsın.
Ben geçen yıl ehliyet aldım. Geçen yıldan beri bir araba alma hevesim var. Belki diyeceksiniz işte durumun ne ki araba istiyorsunuz.Şuan nişanlıyım. Nişanlımın arabası sıfır ve büyük. Arabayı birkaç kez uzun yolda verdi bana. Evlenince de tek başına al şuraya git diye vermeyecegini zaten söylüyor. Bende 1 senedir para biriktiriyorum. Geçen ailesi bana ilerde destek olur size ev alırız dedi.Sende özel araba alma hevesinden vazgeç dedi. Annesi de onayladı ve ilerde verir arabayı dedi. Ben vardiyeli çalışıyorum. Evi ailesine uzak tutacagım.Forumdan ve etrafımda gördügüm kadarıyla evi uzak tutmakla iyi yapıyorum. Ben kendi paramı biriktiriyorum.Kimseden bir lira istemıyorum ama almak ıcın bırılerının onayına ıhtıyacım var. Ben yazın ek işte yapmak istıyorum.Sadece merak ettıgım çok şey mi istıyorum. Nısanlım ıkısının vergısı ve sıgortasının bızı zorlayacagını söyluyor. Ama bende o da calısıyor. Ki ben ek iş bıle dusunuyorum. Sadece sizden tavsiye istıyorum. Ben ehliyet aldım. Nısanlım zaten vermıyor. 3bın lıra verıp ehlıyet aldım o zaman neden aldım ben.
Ben gece gunduz calıscam. Ee sadece 4 duvar alcam. Benım calısmamın karsılıgı sadece 4 duvarmı? Yanı ben paramı topluycam ama kararı kv falan verecek. Allahtan kı evı onlara uzak tutuyorumHadi nişanlını geçtim de ailesine ne oluyor kendi paranla alacağın arabaya hiç kimse karışamaz nişanlın da dahil. Alın arabanızı kimseye muhtaç olmayın. Vergiydi sigortaydı zaten çalışıyormușsunuz kime ne.
Konuşmalar da net olun. Kimseden beklentim yok kendi çapımda biriktirip kimseye yük olmadan arabamı alacağım deyin. Ay ailesine sinir oldum valla.Eee yani. Yok zaten sonunda ona danısmadan alıcam o olacak. O zaman da artık bu sebepten bosanıyosa bosansın. AİLESİNE söylemıycem bıle. Yaa ben ek ıs bıle dusunuyorum ama ıste yaranamazsın.
Bu yuzden ayrılmak ıstemıyorum ondanEvlenmeden daha boşanmayı düşünmek yerine ilişkinize biraz daha zaman tanıyıp ilişkinizi sorgulasanız daha iyi olmaz mı?
Nısanlımla konusurken netim her zaman. Aılesıne dedım ee ılerde cocugumu suraya buraya goturcem. Onlarda ılerde verır dıyor. Tabıkı vermez.Konuşmalar da net olun. Kimseden beklentim yok kendi çapımda biriktirip kimseye yük olmadan arabamı alacağım deyin. Ay ailesine sinir oldum valla.
Vermez net. Erkeklerin arabaları kıymetli olur.Nısanlımla konusurken netim her zaman. Aılesıne dedım ee ılerde cocugumu suraya buraya goturcem. Onlarda ılerde verır dıyor. Tabıkı vermez.
Ben kpss calısıyorum. Kı hergun gıdıp gelmeyı dusunmuyorum. Haftada bırkez yeterlı.Her yorumda allahtan evi uzak tutuyorum diyorsunuz da kv daha nisanliyken sizin hayatinizin tam ortasinda duruyor zaten, ev uzak olsa kac yazar?
Ben cocugumla toplu tasımada harap olmak istemiyorumVermez net. Erkeklerin arabaları kıymetli olur.
Aılesınede ona da net konusucam. Bugune kadar sana danıstım da noldu. 2 sene sonra alcam. Ben ondan sadece manevı destek bekledınkendi ayaklarının üzerinde durduktan snra dediğibn gibi onaya ihtiyacın yok. İhtiyacın var ise kendi çapında alırsın. Vermem diyor alma da diyor. Sen neden fedakar olup o neden cefakarlık yapıyor? Yok öle cicimmm ben alıyorum paramla dicen geçiceksin
Evet zaten cocuk olduktan sonra kesınlıkle sart. Yoo ben kararımı verdım. Ben ılerde soylerım hadı alalım dıye. Hayır derse gıder kafama göre alcam. Aılesıne cıdden laf dusmez. Benım kendı param. Ben herseyden artırıp topluyorum o parayıBi kere ailesine hiç söz düşmez nişanlın da en çok fikrini söyleyip sana bırakabilir. Ayrıca şimdiden arabasını kıskanması da ne demek oluyor ya ben aynı lafı duysam acayip irite olurum sen hayatını paylaşmaya adim atıyorsun ama adam yoook arabamı vermem diyor. Eee o zaman sen neden birikmiş paranı veriyor musun. Kaldı ki araba kullanmak bir kadın için çok önemli bir ihtiyaç diye düşünüyorum. Hele çocuk olduktan sonra şart.
Aılesı benı dusundugunden alma dıyormuşYa bu erkeklerin eşine araba vermemesine de kıl oluyorum. Eşim de öğrensin, acil bir durumda kullanması gerekir diye düşünmüyorlar da...
Bir eve iki araba fazla gibi geliyor bana fakat eğer istiyorsan da evlenmeden önce al. Evlendikten sonra eşini ikna etmek daha zor oluyor.
Ben geçen yıl ehliyet aldım. Geçen yıldan beri bir araba alma hevesim var. Belki diyeceksiniz işte durumun ne ki araba istiyorsunuz.Şuan nişanlıyım. Nişanlımın arabası sıfır ve büyük. Arabayı birkaç kez uzun yolda verdi bana. Evlenince de tek başına al şuraya git diye vermeyecegini zaten söylüyor. Bende 1 senedir para biriktiriyorum. Geçen ailesi bana ilerde destek olur size ev alırız dedi.Sende özel araba alma hevesinden vazgeç dedi. Annesi de onayladı ve ilerde verir arabayı dedi. Ben vardiyeli çalışıyorum. Evi ailesine uzak tutacagım.Forumdan ve etrafımda gördügüm kadarıyla evi uzak tutmakla iyi yapıyorum. Ben kendi paramı biriktiriyorum.Kimseden bir lira istemıyorum ama almak ıcın bırılerının onayına ıhtıyacım var. Ben yazın ek işte yapmak istıyorum.Sadece merak ettıgım çok şey mi istıyorum. Nısanlım ıkısının vergısı ve sıgortasının bızı zorlayacagını söyluyor. Ama bende o da calısıyor. Ki ben ek iş bıle dusunuyorum. Sadece sizden tavsiye istıyorum. Ben ehliyet aldım. Nısanlım zaten vermıyor. 3bın lıra verıp ehlıyet aldım o zaman neden aldım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?