• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba korkusu

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar araba aldık bana kullanıyorum ama yanımda sadece eşim varken o yokken çok korkuyorum hiç daha tek çıkamadım sinir oluyorum korkaklıgıma mesela park halinde ki arabalara çok yakın geciyorum e yakın geçmesem arkamda ki bana çarpacak diye korkuyorum nasıl yenerim korkumu

Kızlar araba aldık bana kullanıyorum ama yanımda sadece eşim varken o yokken çok korkuyorum hiç daha tek çıkamadım sinir oluyorum korkaklıgıma mesela park halinde ki arabalara çok yakın geciyorum e yakın geçmesem arkamda ki bana çarpacak diye korkuyorum nasıl yenerim korkumu

Pratik yaptıkça...
Yalnız kullanmak her zaman daha çabuk adapte eder araç kullanmaya. Müdahale edecek, yönlendirecek kimse olmayınca hızlı düşünüp, karar verip uygulamayı öğrenirsiniz.

tek basınıza cıkarak yenersınız
korksanız da çıkın

Gerçekten direksiyon eğitimcisi olan biriyle 2-3 saat ders alabilirsiniz. Endişelerinizi söyleyin, o herşeyin püff noktasını öğretir size zaten. Sonra 1 hafta kendiniz çıksanız, alışmanız için yeterli.

Ben yanımda eşim varken daha çok gerilirdim ilk zamanlar..bu yüzden yalnız çıkmaya çalışın. Ve bol bol pratik yapın. Yavaş ve dikkatli olursanız birşey olmaz merak etmeyin.
Bu arada yıllardır araba kullandığım halde eşim hala yanıma oturduğunda koca karı gibi vır vır vır konuşur.Araba kullanmak onun çenesini çekmekten daha kolay.)

araba kullanmak kanayan yaram: )))
biliyorum ama korkuyorum.trafikten kaza yapmaktan...
geçen eşim şehir dışına gitti.
kızımı kreşe bırakmak için mecbur kullandım.
ama ne kullanış
"Allahım nolur karşıma araba çıkmasın Allahım nolur arkamda biri olmasın,orda bi bebe mi var.en iyisi kenara çekeyimde o gidince kullanayım" : )))
ha kullandım mı kullandım.
ama hep 1 ve 2. viteste :KK53:
doğdayız ve buranın karı buzu malum,kayarım korkusuyla hızlı kullanamıyorum.
gerçi buz olmasa da sanırım ben 2 den yukarı çıkamam: ))
ama olacak.
hele şu sınav bi bitsin yaz gelsin.

Back
X