- Konu Sahibi aksamgunesi
-
bu korku çok normal. Ben de ilk başlarda senin gibiydim, hatta arabayı aldığım ilk zamanlarda ne gerek vardı ya ben otobüsle gayet de gidip geliyordum istediğim her yere satsam mı acaba diye düşünüyordumAma sonra öyle bi alıştım ki şimdi bakkala bile arabayla gibicem nerdeyse :d bu tamamen pratik yapmakla alakalı. önce boş bir arazide kullanmaya çalış eşin yanında zaten ne olabilir ki. En fazla fren yerine gaza basarsın eşin de el frenini çeker olur biter. Hiç korkma sonuçta arabayı sen yönetiyorsun. Ve hergün sürekli kullanmaya çalış bir saat de olsa. Zamanla alışırsın canım :)
ben de cesaret edemiyorum bir türlü. Park edemem, caddeye cıkarken sorun yaşarım vs vs bir sürü ihtimal geliyor vazgeciyorum yine. Cesaret verici cevapları ben de bekliyorum
inşallah alışırım ne bileyim korkuyorum atamadım bir türlü o korkuyu içimden bir kere verdi eşim boş alanda kullandım ya da kullanmaya çalıştım ama daha da cesaret edemedim
selam ben1 seney, ancak ancak dolduruyorum ...korkuyla olacak iş degil malesef.stresle baş edebiln biriyseniz belki yaşadığınız şey başlama heyecanıdır ve denemeden bilemezsiniz.
Ancak kullandıkça ustalaşıyorinsan.daha önce bir arkadaşa da yazdım.araba aldım kullanamıyorum gibi b,r konu başlığı vardı sanırım.
Arabanız otomatikse sorun yok ama vitesli oto kullanmak acemi bir şöfor için özellikle istanbuldaysanız zor bir iş.
Araba kullanmak kolay trafik ve insanlarla baş etmek mühim iş.
özel ders almanın faydası çok.ben 8 yıl kimlik olarak bile kullanmadan bir çekmeceye hapsetmiştim ehliyetimi.
Minübüsler canıma tak etti ve araba istiyorum artık diye karar verdim rabbim nasip etti 12 ders sonrası 1 yıla yakındır trafikteyim.
Moral sizin içinizde bu işi ne kadar istediginize karar verin.eşle olur mu bilmiyorum .babayla becerememiştim,eşim ise benle stres oldu başlarda.
Selam ben1 seney, ancak ancak dolduruyorum ...Korkuyla olacak iş degil malesef.Stresle baş edebiln biriyseniz belki yaşadığınız şey başlama heyecanıdır ve denemeden bilemezsiniz.
Ancak kullandıkça ustalaşıyorinsan.Daha önce bir arkadaşa da yazdım.Araba aldım kullanamıyorum gibi b,r konu başlığı vardı sanırım.
Arabanız otomatikse sorun yok ama vitesli oto kullanmak acemi bir şöfor için özellikle İstanbuldaysanız zor bir iş.
Araba kullanmak kolay trafik ve insanlarla baş etmek mühim iş.
Özel ders almanın faydası çok.Ben 8 yıl kimlik olarak bile kullanmadan bir çekmeceye hapsetmiştim ehliyetimi.
minübüsler canıma tak etti ve araba istiyorum artık diye karar verdim rabbim nasip etti 12 ders sonrası 1 yıla yakındır trafikteyim.
Moral sizin içinizde bu işi ne kadar istediginize karar verin.Eşle olur mu bilmiyorum .Babayla becerememiştim,eşim ise benle stres oldu başlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?