- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pes ya hele erkeklerin böylesine kaba oluşuna tahammül edemiyorum. Buna benzer bir şey benim de başıma gelmişti. yıllar önce ayağımdan ameliyat oldum ayak alçıda yatıyorum. dayım kalp krizi geçirdi Manisa da annem ben gidiyorum dedi ben de çok düşkünüm dayıma bişi olur yaşlı son kez göreyim diye anne dedim taksi tutalım gidelim. Bu arada izmir de oturuyoruz. gittik neyse tüm gün alçılı bacakla bekledık çıktı ameliayttan gayet iyi. dönüşte dayımın oğlu arabası olduğu alda 40 dklık yolu göz almadı ve alçılı bacakla otobüs terminaline bıraktı bizi şaka gibi... o günden sonra asla akrabaya özel araba kullanmamaya yemin ettim!Ablamın bebeği oldu görmeye istanbula gittim tek başıma sırf bişe demesinler diye koştura koştura günübirlik bursadan kalkıp gittim Ve elim boş da gitmedim yağmur deli gibi yağıyo Karanlıkta oldu enişteme beni otobüse bırakır mısın dedim benim arabanın lastikleri yağmur lastikleri değil bırakamam dedihani 4 mevsimi duydum kar lastiğini yaz lastiğini duydum ama yağmur lastiğini duymamıştım Bi kız çocuğuna o havada kalk kendin git dedi resmen bir daha da bişey istemedim Çooookkk yüz vermişsin bak bizim enişteye feyz al biraz adam nasıl bahaneler üretiyor
![]()
Yok hiç teklif dahi edilmedibari benzin atıyorlarmı? atmıyorlarsa siz bence Hayır kelimesini kullanmaya başlayın kullanılıyorsunuz cünkü
Yapılan iyilik bir süre sonra gmrev olur,benden size tavsiye..Açıkçası nasıl bir başlık yazacağımı bulamadım. 5 senedir araba kullanıyorum. Önce ailemin arabasını kullandım. Daha sonra birikimimle, biraz da borçla kendime sıfır bir araç aldım. Allah olmayan, isteyen herkese nasip etsin. Ancak sürekli olarak birilerinin şoförü gibiyim. Bu konuda şikayetçi olmamaya çalışsam bile nefsim sinirlerim izin vermiyor bazen. Şu an bile komşuyu bekliyorum hastanenin önünde. Bir saat sürecekmiş tahlil sonuçları filan. Oturduğumuz yerden hastaneye, hastaneden de oturduğumuz yere sürekli otobüs var. İşe giderken beni hastaneye bırakır mısın diyenler ya da otobüs gelmedi beni hastanenin önünden alır mısın diyenler... imkanı olmayan kişiler demiyor bunu. Hepsinin imkanları var. Bazen sinirlendiğim için de çok kızıyorum kendime, üzülüyorum ama öyle anlar oluyor ki enayi miyim ben diyorum kendi kendime. İnsanlar imkanları varken neden hayatını önemsemeden bunu yaparlar ki? Şu an hastaneye getirdiğim komşunun yanında refakatçisi de var. İsteseler işleri bittikten sonra otobüsle kapılarının önüne kadar gidebilirler ancak cayır cayır sıcakta kan tahlili sonucunun çıkmasını ve gelmelerini bekliyorum. Hayır de diyeceksiniz diyemiyorum. Bir keresinde işteyken komşu aradı durakta uzun süredir beklemiş otobüs gelmemiş. Çıkarken beni alır mısın diye. O zaman da böyle sinirlenmiştim. Hastane çalıştığım yere çok çok yakın değil. Allah rızası için neyse tamam diyorum ama bazen ciddi anlamda sinirlerim bozuluyor. Sadece bir iç döküş bu. Gidiş geliş 20 kilometre uzaklıktaki hastaneye hiç işim yokken, otobüsler de varken gelip üzerine saatlerce beklemek galiba nefsime ağır geldi bugün. Halletmem gereken işlerim de var. Gece olsa, ya da imkan olmasa neyse diyeceğim. Arabam olmadığı zaman işe giderken de, acil bir işim olduğunda da hiçbir zaman aynı güzergahta giden veya gitmeyen kimseye beni bırakır mısın demedim. Gece çok acil rahatsızlandığımda ambulansı çağırttım aileme. Birinden keyfi bir şey istemek hiç hoşuma gitmemiştir şimdiye kadar. Belki kızıp tepki gösterenler olacaktır ama başkalarının o kadar çok acil olmayan ve imkan bulunan durumları için o kadar çok zaman harcadım ki doldum taştım sanırım. Bu durumu yaşayan var mı? Kendimi neyse Allah rızası için yardım ediyorum diye teselli etsem de bazen sinirleniyorum. Sonra da sinirlendiğim için pişmanlık yaşıyorum.
Yapılan iyilik bir süre sonra görev olur,benden size tavsiye..
Ne kadar fesat bir insanmış öyle. Aşırı sinirlendim..Öncelikle @Esra + 1
Maddi durumumda değişiklik olduğunu öğrenen bir arkadaşım :
" Eee Subkortikal hanııım, beni tatile yollarken iyiydi, biraz da sen hesap yapa yapa geçin bakalım şimdi " demişti.
Kadına, param yok tatile gidemiyorum diye ağladığında, ben öderim sen git deyip, yıllık izninde yaptığı tatilin parasını ödemiş olmam batmış.
Öyle, her iyilik yaptığınız insanı sizi alkışlıyor falan da sanmayın diye yazdım.
Ne kadar fesat bir insanmış öyle. Aşırı sinirlendim..
Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın allah kimseye muhtaç etmesin kim sana nasıl yaklaşıyosa sen de öyle yaklaşacaksın net yanipes ya hele erkeklerin böylesine kaba oluşuna tahammül edemiyorum. Buna benzer bir şey benim de başıma gelmişti. yıllar önce ayağımdan ameliyat oldum ayak alçıda yatıyorum. dayım kalp krizi geçirdi Manisa da annem ben gidiyorum dedi ben de çok düşkünüm dayıma bişi olur yaşlı son kez göreyim diye anne dedim taksi tutalım gidelim. Bu arada izmir de oturuyoruz. gittik neyse tüm gün alçılı bacakla bekledık çıktı ameliayttan gayet iyi. dönüşte dayımın oğlu arabası olduğu alda 40 dklık yolu göz almadı ve alçılı bacakla otobüs terminaline bıraktı bizi şaka gibi... o günden sonra asla akrabaya özel araba kullanmamaya yemin ettim!