- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne kadar itici.Çok cimri kuzum aşşşırı cimri tuvalete gitmiyo acıkacak diyeablam da illallah ediyo kayınvalidesi de böyle cimri yoksa efendi çocuk hani Kırmıyo incitmiyo ama iş benzin yakmaya paraya hesap ödemeye gelince bizim ki pııırrrrr
Evet ben de hiç sevmem allahtan eşim öyle değil öyle olsa çok kavga ederdikAyy ne kadar itici.
Kirmiyor degil ona da useniyor o zaman.
En sevmedigim adamsi tipi...
Vallahi bir şey diyemedim. Aradılar tahlil sonucu bir saate çıkacakmış. Bekleme bile demediler.
Suç sizde kusura bakmayın, bekleyeyim mi diye soruyorsunuz. Bu soruya, sıcak ya nerede bekleyeceksin cevabı gayet uygun verilmiş. Hastaneye bırakıp geçmiş olsun deyip donebilirdinizKeşkeTelefonla aradı kardeşi. Tahlil vereceklermiş bir saat sonra çıkacakmış diye. Bekleyeyim mi dedim bekleme demedi. Sıcak ya nerede bekleyeceksin diyor. BEKLEME demiyor. Sabrediyorum ama cidden bazen sabrım taşıyor.
Oha! Ablaniz ne dedi?Ablamın bebeği oldu görmeye istanbula gittim tek başıma sırf bişe demesinler diye koştura koştura günübirlik bursadan kalkıp gittim Ve elim boş da gitmedim yağmur deli gibi yağıyo Karanlıkta oldu enişteme beni otobüse bırakır mısın dedim benim arabanın lastikleri yağmur lastikleri değil bırakamam dedihani 4 mevsimi duydum kar lastiğini yaz lastiğini duydum ama yağmur lastiğini duymamıştım Bi kız çocuğuna o havada kalk kendin git dedi resmen bir daha da bişey istemedim Çooookkk yüz vermişsin bak bizim enişteye feyz al biraz adam nasıl bahaneler üretiyor
![]()
Hayır evdeydik ablam yoktu yanımızda sorduğumda ben de bişe demedim tabii söylemedim ablamaOha! Ablaniz ne dedi?
Hastanede eşini tek bırakmamak için falan mı öyle söyledi küçük enişte?
Mantikli bir aciklama bulmaya çalışıyorum. Genelde sacma şeyler duyunca savunma mekanizmam mantıklı bir şey bulmak için kendini zorlar.