- Emoji Skoru
- 2.197
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
canım bende birkaç farklı arabayı kullanıyorum babamın arabada neredeyse hiç kalkmadan kavramaya geliyor sürekli kullandığımda ise yarıya gelmesi gerekiyor dediğim gibi ayağın nerde titriyorsa kavrama o arabada orasıdır.ben kızımı kreşe bırakıyorum yol baya dik bazen arkama çok yakın araba koyarlarsa ne olur ne olmaz diye kavramada kaldırıyorum arabayı. tabi birde hemen araba başına geçince olmuyor pratik şart.ama her defasında hoplatıyorsan debriyajı erken bırakıyorsundur.inşallah yarın istediğin gibi olur canım.
eşimde senin dediğin gibi debriajı erken bırakıyorsun sanırım dedi, bende bu sefer debriajı erken bırakmadan gaz veriyorum o zaman da araba bağırıyor resmen :)
offf ne zormuş kalkmak ya.....kalkma sıkıntısı olmasa gayet iyiyim ama neden böyle yapıyorum anlamadım ki....viteslere falan çok çalıştım, bakmadan vites geçişi yapabiliyorum, hatta vites geçişlerinde hissetmiyor eşim bile....arabayı sarsmadan geçebiliyorum bi üst vitese....
ama bu kalkış anındaki durum ne bileyim sanki hep böyle olucam gibi geliyor...
beş kalkışın dördünde hoplatıyorum....
elbette burdan söylemeyle olmaz çok teşekkür ederim yine de ama belki dedim farklı teknikler farklı öğrenme yöntemleri vardır gibisinden konu açtım zaten...bakalım yarın nasıl olacak...eşimi şimdiden bunalttım sanki :) zavallım...