Onlar panikletiyo sağolsunlar. Kurstayken gayet relakstım. Ya da kuzenimin arabasıyla pratik yaparkende öyle. Ama bizimkilerin malı pek bir kıymetli o yüzden panik oluyorum kendi arabamızda.Baba,eş,abi hepsi aynı herhalde. Evet kadınlar daha panik yapıdalar da bunlar niye bu kadar anlayışsız?
+1Ben babam bana öğretirken sinirlenip arabayı yolda bırakıp inmiştim arkamdan bin arabaya diye bağırıyordu
Abimle,babamda da şey huyu var neymişte kalkarken ayağımı debriyajdan çok hızlı çekiyomuşum. Arabayı hoplattığım falan yok he. Biraz titretiyorum sadece ama onlar bekliyo ki usta şoför gibi kalkayım. Yok neymiş arabayı çalıştırırken çok bekliyomuşum. Yemin ederim 2 sn. Falan var onların istediğiyle benim yaptığımın arasında. Takıyorum anahtarı,çeviriyorum,sesi duyduğum an bırakıyorum zaten. Bu işler pratik işi ama anlatamıyosun.Kızlar bugun yıne cıktımm ama mecbur yanımdaaydı:))
Bugun cok ıyıydımm en azından o gune gore cok ıyı guvenım geldı
Yokus calıstık arabanıj kalkıs mantıgını anladım bol gazla kalkınca benzınlıde rahat kalkıs yapılıyormuş
Ilk bı ıkı yaoamadım oldu sonraa oldu
Esım garantıcı 50 kere kalktım nerdeyse
Cok mutlu oldum ama yanımda olmasa emınım daha rahat olucam herseye karısıyor
Yaa ben kemerı takıcam ne gerek var dıyo
Kavsakta 1 alıyorum bosmus ne gerek varmıs yuh dedımm bırak ben guvenlı kullanıcam
Ara yollarda hızlan dıyo bıdee manyakmıdır nedır
Cok haklısınAbimle,babamda da şey huyu var neymişte kalkarken ayağımı debriyajdan çok hızlı çekiyomuşum. Arabayı hoplattığım falan yok he. Biraz titretiyorum sadece ama onlar bekliyo ki usta şoför gibi kalkayım. Yok neymiş arabayı çalıştırırken çok bekliyomuşum. Yemin ederim 2 sn. Falan var onların istediğiyle benim yaptığımın arasında. Takıyorum anahtarı,çeviriyorum,sesi duyduğum an bırakıyorum zaten. Bu işler pratik işi ama anlatamıyosun.
Evet agrasıf ama o kadar gömmeyelım:))Bu kocayla düz yolda bile yürüyemezsin.
O ennn profosyonel araba kullananlar var ya hani, işte onların, hepsi ama hepsi ilk oturduklarında acemiydi.Merhaba arkadaslar ehlıyetı yenı aldım hatta cuma geçici ehlıyetımı alıcam
Normalde araba kıllanmayı bılıyordum ama sadece duz park gerı gıtme falan yok
Kursta mantıgı anladım ama tabı kı acemıyım cok
Kurs aracında gayet guzel kullanıyordum bugun kendı aracımla cıktık 2007 atos ve ben cok zorlandım yokus kalkıslar gerı gıtme hepsı korkunctu tabı esım sınırlerımı cok gerdı bana nasıl ehlıyet vermıslerden tutunda daha neler neler
Arabayı kavrayamadım hıc bıde fren ayarı bozukmus el frenı cekıyorum gerı kacıyo.. kavsak ve yokusta durunca tabı kaldıramadım gerı gıdınce korktum panıkledımm tum moralım sıfır sızce alısırmıyım bu arabaya benn((
Suan ımkansız gelıyor hersey
klasik erkek tribi, arabayi erkeklere ait bir vasita ve kadinlarin girmeyecegi bir alan goruyorlar. esinden araba ogreneceksen cicim aylarinda ogreneceksin, o zaman ses cikarmiyorlar :)Merhaba arkadaslar ehlıyetı yenı aldım hatta cuma geçici ehlıyetımı alıcam
Normalde araba kıllanmayı bılıyordum ama sadece duz park gerı gıtme falan yok
Kursta mantıgı anladım ama tabı kı acemıyım cok
Kurs aracında gayet guzel kullanıyordum bugun kendı aracımla cıktık 2007 atos ve ben cok zorlandım yokus kalkıslar gerı gıtme hepsı korkunctu tabı esım sınırlerımı cok gerdı bana nasıl ehlıyet vermıslerden tutunda daha neler neler
Arabayı kavrayamadım hıc bıde fren ayarı bozukmus el frenı cekıyorum gerı kacıyo.. kavsak ve yokusta durunca tabı kaldıramadım gerı gıdınce korktum panıkledımm tum moralım sıfır sızce alısırmıyım bu arabaya benn((
Suan ımkansız gelıyor hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?