Araba kullanmak miiii

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Slm kizlar..buda dert mi bilmiyorum ama derdim araba kullanmak artik buyuk ihtiyac farkindayim.esim bu ara beni cok bunaltiyor.cok araba kullanma merakim kalmadi diyebilirim.az cok kullandigim bi donem ufak bi kaza yaptim ve ondan sonra hic kullanmadim.ama esim su ara bak araba kapida sen hep beni bekle bi yere gitmek icin diye soylenmelere basladi..ailem uzakta kullansan istedigin zaman git gel yaparsin beni beklemezsin diyor..kullananlardan neyim eksikmiss herkes kaza yapip araba kullanmaya devam ediyormus..bunaldim valla...korkuyorum sanki her an carpicam gibi geliyor istemiyorum anlatamiyorum...ders alsam bu korku gider mi sizce?yoksa benim araba kullanmaya becerim yoktur belkideeee

esin hakli, ona bu sekilde bagli kalmak hosuna gidiyo olamaz herhalde. araba bide kapida seni bekliyor ustelik.
trafigin yogun olmadigi saatlerde araba kullanmaya calis. ufak ufak mesafelere git gel. park etmeyi gozune kestiremiyosan rahat park edebilecegin bi yer bulana kadar rahat rahat dolan bir iki tur daha at, stres faktoru haline getirme.

Ders almakta bir yere kadar..
Pratik yapmadıkça korkuların geçmez.
Ben de sınavı geçtim, ehliyeti henüz almadım ama işten geldikten sonra 15 dk sürüyorum her gün.
Kesinlikle reflekslerimi etkiliyor, daha da ilerletiyorum.

Bagimli olmak miii aslaa...ama korkumu yenemiyorum iste...surekli bi carparsam modundayim ve bi seyi dusundukce onu cekermisiz yaa diye korkudan elimi anahtara surmuyorum...

Valla eşine helal olsun. Başkalarının eşleri köstek oluyor. Yapacak bişey yok. Nasıl çocuk düşe kalka yürümeyi öğreniyorsa sizde vura çarpa öğreneceksiniz.
Saolsun herseye boyledir hep yanimdadir ama istemiyorum dedikce ustelemesi bu kez bisey olursa sen zorladin demek istemiyorum...su korkuyu atabilsem ustumdennnnn

Iki defa kaza yaptım. Ufak tefek kazalardı tabii ama araba kullanmaktan vazgeçmedim. Boş yollarda pratik yapın ben de ilk kazayı yapınca çok korkmuştum ama şimdi daha rahatım. Sadece araba kullanmayı sevmiyorum. Yaşadığım şehirde trafik çok kötü olmasına rağmen sıkıntısız ise gidip gelebiliyorum. Kendinize güvenin. Kendi işinizi halletmek müthiş özgüven artırıcı bir şey.

sürmeyi biliyorsan ders almanın manası yok. yanında bilen biri ile çık, sonra tek çıkmaya başlarsın.

Tebrik ettim eşinizi..
Kısa mesafelerden başlayın kullanmaya, yavaş yavaş açılın..
Tedirginlik mi var.. Neden korkuyorsunuz..
En iyi şöförler bile kaza yapabiliyor. Sizde yapmışsınız.

Simariklik ne alakaaa...anlatamadim sanirim kaza yaptim ve tekrarindan korkuyorummm
Bi kere kaZa yaptınız diye ömür boyu araba kullanmamak mı ? Bir kere yemeği yaktı diye yemek yapmayan bi insan gördünüz mü siz ya da yürümeyi öğrenen çocuğun bi kez düşünce yürümeyi bırakmaktığını gördünüz mü.. acilen bu kafadan çıkın:) ben çöp arabasına çarpmıştım ilk zamanlarımda sonra da duvara tosladım şuan da gayet iyi sürücüyüm salmayın kendinizi

Araba kullanmayi sevmiyorum yazmjssinjz bende bayilanlardan degilim ama kendi isini gormek icin gercekten gerekli...kazanin etkisinden nasil cikip yeniden basladiniz?ders aldiniz mi???

Araba sürmeye yeni başladığınız dönemlerde eğer kaza yaptıysanız korkmanız çok normal. Uzun yola çıkan ben bile bir kez kaza riski atlattım diye mahalle arasında bile tek araba kullanmam artık. O psikolojiyi yaşayan bilir sadece.

Araba kullanmayi sevmiyorum yazmjssinjz bende bayilanlardan degilim ama kendi isini gormek icin gercekten gerekli...kazanin etkisinden nasil cikip yeniden basladiniz?ders aldiniz mi???
Yok ders almadım. Biraz deli cesareti var herhalde. Yasadigim yerde kadın şoförlere yol vermezler üzerlerine araba sürerler. Ikinci kazayı da üzerime araba süren bir erkek yüzünden yaptım. Eşim bir süre ise getirip götürdü. Zaten şehir içinde çok hızlı kullanamıyoruz istesek de. Ne olabilir ki diyerek devam ettim kullanmaya.

İlk araba kullanma dönemimde kadının biri üstüme arabayı sürdü yanlış sollamayla sol yan aynamı kırdı
daha sonra adamın biri u dönüşü yapılmayan yerde önümden u dönüşü yapmaya kalktı zor toparladım tramvay yoluna girdim çıktım
ama emin ol 1dk bırakmadım olur kaza bu başkasından yada senden kaynaklı olabilir bundan 10 sene sonra çok iyi sürüyorum dediğin zamanda da olabilir kaza boşver korkunu yen başla kullanmaya

Napcaz simdi herkes olur boyle devam et kendine guven diyor..bu aksam baslasam mi ufaktan bos sokaklarda calismalara bilemedimkiii

Napcaz simdi herkes olur boyle devam et kendine guven diyor..bu aksam baslasam mi ufaktan bos sokaklarda calismalara bilemedimkiii
Boş sokaklarda bu akşam başlayın tabi . Ama yanınızda eşiniz varken trafiğe çıkın. Hatta uzun yollarda araba kullanmak daha keyifli oluyor ve daha fazla öz güven sahibi oluyorsunuz.

Canım bende araba kullanıyorum ve büyük bir zevk benim için, en başta özgürlük bence. Öncelikle kısa mesafelere git ve çevredeki arabalar seni korkutmasın, korna çalanlar falan boşver onları sen bildiğini uygula gerisi gelir zaten

Cok gecmis olsun valla bravo...ozguveninizden birazda bende olsaa keskee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…