- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
Beni anlatmissiniz.bende ufak bi kaza yaptım tövbe dedim bir daha çıkmam tövbe ettiğimi hatirlayinca iyice vazgeçiyorum sanırım otomatiğe geçince ben korkumun üstüne gideceğim.Herkese merhaba arkadaşlar
Bulunduğum çevrede nerdeyse bayanların yüzde 80 i araba kullanıyor.zamanında sırf istiyorum diye esim arabayı otomatik aldı. Ben ilk deneyimlerim sırasında komşunun tamponunu indirdim korktum .maalesef üstüne komşum kaza yaptı ve iki çocuğunu o kazada kaybetti falan derken benim korkularim çığ gibi büyüdü. Ara ara esim çalıştırmaya devam etti ama benim asıl sorunum trafik.trafikteki reflekslerim.sanki araba sürmek bana göre değil gibi geliyor.ama bazende çok zoruma gidiyor .ogretmenim çalışıyorum egitimliyim anneyim neden böyle beceriksiz ve korkagim diyorum.esim asla kızıp bagirmaz sakin bir şekilde öğretir aslında.şimdi yeni ve büyük bir sehirdeyiz abartısız herkesin altında arabası. Kendime gıcık oluyorum ya.bütün kuzenlerimde kullanıyor annem üzülüyorum sen neden böyle korkaksin diyor .acaba sizce cikmalimiyim trafiğe bu korkunun üstüne gitmelimiyim?yoksa oturduğum yerde oturup kocacim beni buraya götür diye beklemeli miyim
aynen bızım gıbı olmusEhliyeti aldım birkaç yıl öylesine cüzdanımda taşıdım. Evlenince eşim gel çalışalım dedi. Başladı anlatmaya. Ben bekliyorum şöyle yap böyle yap demesini ama o olayın mantığını kavrayayım diye arabanın mekanizmasını motorunu anlatmaya başladı tabi benim kafaböyle oldu, bildiklerimi de unuttum. İlk ve son çalışmamız oldu eşimle. Özel ders aldım sonra da eşimden arabayı =) Eşim işe bisikletle ben arabayla
ben araba kullanmayı öğrendiysem ve aktif araç kullandıysam herkes kullanır.benim kadar panikli ve korkak bir insan yoktur zira.Herkese merhaba arkadaşlar
Bulunduğum çevrede nerdeyse bayanların yüzde 80 i araba kullanıyor.zamanında sırf istiyorum diye esim arabayı otomatik aldı. Ben ilk deneyimlerim sırasında komşunun tamponunu indirdim korktum .maalesef üstüne komşum kaza yaptı ve iki çocuğunu o kazada kaybetti falan derken benim korkularim çığ gibi büyüdü. Ara ara esim çalıştırmaya devam etti ama benim asıl sorunum trafik.trafikteki reflekslerim.sanki araba sürmek bana göre değil gibi geliyor.ama bazende çok zoruma gidiyor .ogretmenim çalışıyorum egitimliyim anneyim neden böyle beceriksiz ve korkagim diyorum.esim asla kızıp bagirmaz sakin bir şekilde öğretir aslında.şimdi yeni ve büyük bir sehirdeyiz abartısız herkesin altında arabası. Kendime gıcık oluyorum ya.bütün kuzenlerimde kullanıyor annem üzülüyorum sen neden böyle korkaksin diyor .acaba sizce cikmalimiyim trafiğe bu korkunun üstüne gitmelimiyim?yoksa oturduğum yerde oturup kocacim beni buraya götür diye beklemeli miyim
Yazdığınızı okuyunca izlediğim bir video geldi aklıma. Kadın arabanın arkasına A4e kırmızı büyük puntoyla "çok ama çok acemi şöför,yokuşta yaklaşmayın geri kaydırır" diye yazıp yapıştırmıştı. Çok hoşuma gitmişti.Ben de düz kullanırken çok stres yapıyorum. Özellikle şehiriçinde durduktan sonra kalkarken
Direksiyon hakimiyetim gayet iyidir, hiçbir şekilde korkmuyorum ama ah o arabayı kaldırmak... Sırf bu yüzden dörtlüleri yakıp "beni durdurmayıııın" diye bağırarak kullanmak istiyorum. Nitekim düz kullanmıyorum.
Çocuğunuz da varsa şart bence öğrenmeniz. Dünyanın bin türlü hali var Allah korusun.
İlahiii...Yazdığınızı okuyunca izlediğim bir video geldi aklıma. Kadın arabanın arkasına A4e kırmızı büyük puntoyla "çok ama çok acemi şöför,yokuşta yaklaşmayın geri kaydırır" diye yazıp yapıştırmıştı. Çok hoşuma gitmişti.
Tatlim herkes oyle olmustur eminim. Bide mumkunse babanla falan surme ve kimse sana komuta vermesin herseyi kendin yap yanliz yada yakin arkadasinla sürmeye calisbir korkakta ben eşim babam herkes direksiyon başına oturtmuştur ama dizlerim titreyerek geri indim heves var ama aşırı derecede korkuda var herkes araba kullanıyor etrafımda heves geldi ehliyete yazıldım 17 aralıkta sınavım var sonrası malum direksiyon dersi kabuslar görüyorum resmen nasıl olucak yapabilecekmiyim hoca çok panik in derse falan diye zamanla alışacaksın diyolar da benim pek bi güvenim yok kendime
Tatlim herkes oyle olmustur eminim. Bide mumkunse babanla falan surme ve kimse sana komuta vermesin herseyi kendin yap yanliz yada yakin arkadasinla sürmeye calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?