Araba kullanmak?

kullan da demem kullanma da demem tehlikeli bi yonlendirme yapmak istemem. ama ilk trafige ciktigimda hissettim ben de bunu sonra tamamen gecti. eger bu kadar uzun surdyse sizin korkunuz herseyde bi hayir var. herkes araba kullanicak diye birsey yok.

bende boyle bır konu açmıştım
bence bu işi halledin
mesai içinde bir işiniz olsa atlar gidersinz rahatça
gene iyiymiş eşiniz gün içinde gelip götürüyor
benim eşim genelde bu konularda kötüdür
ondan ben araba öğrenmeye mecburdum

kaza elbet oluyor bende aldığımdan beri bir tutanaklı ( ki karşı taraf anlaşmayı teklif etmişti ) pişmanım
anlaşmadığıma, bikaç seferde sürttüm vs

bizim avantajımız bu kadınlar olarak panikten yavaş kullanıyoruz bu da büyük kazalara yol açmıyor zaten
en fazla dokundurma vs
hangi şehirdesiniz
iki hoca var tavsıye edebileceğim

Aslında trafikte kullanmak daha kolay. Herkes dikkatli ve yavaş. Hele araban küçük ve otomatikse hiç sorun yok. Bende kendime yeni araba aldım ve şimdiye kadar eziyet cekmisim diyorum keşke daha önce cesaret etseymisim

bende istekte var korkuda anlamıyorum kendimi direksiyona oturduğumda hem kaldıramıyorum hem hangi tarafa bakacağımı bilemiyorum açıkcası sıfır tecrübe inş kursta öğretirler çocuğumu kreşe bırakıp alsam yeter yaza kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…