- 30 Aralık 2009
- 23.379
- 92.732
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Ya arkadaşım inan o kadar çok kullanma imkanım oldu ki.Neden vazgeçtin ki.
Tamam gönül ister ki pırıl pırıl çiziksiz olsun arabamız,çarpmayalım ama olabilir böyle şeyler.
Kendini neden şartlandırıyorsun ki ben trafikte kullanamıyorum diye. Uzun yolda kullanan trafikte de kullanır.
Araba kullanmak özgürlüktür. Gerektirse ders al,baştan başla herşeye,eksiklerin üzerine yoğunlaş ama vazgeçme.
Canim sağolsun bana birşey olmadı de geç.
Evet bir otomatik aracı kullanamıyorumOtomatik mi araba
Bir şeyi kafana çok takar ve bunu yapmayacağım dersen yaparsın.Ya arkadaşım inan o kadar çok kullanma imkanım oldu ki.
Insan daha kaç kere aynı hatayi yüzlerce tekrarlayabilir ki ?
Mal olduğumu düşünüyorum yemin ederim.
Kafana taktıkça olmuyor biliyor musun başıma geldi çünkü. Bir kere bende kaza yaptım ama öyle küçük değildi offf hatırladıkça sinirlerim bozuluyor İnan . Arabam manuel benim yokuşta bazen geriliyorum mesela hala . Özel ders aldın mı hiçEvet bir otomatik aracı kullanamıyorum
Almadım.Kafana taktıkça olmuyor biliyor musun başıma geldi çünkü. Bir kere bende kaza yaptım ama öyle küçük değildi offf hatırladıkça sinirlerim bozuluyor İnan . Arabam manuel benim yokuşta bazen geriliyorum mesela hala . Özel ders aldın mı hiç
Ay saçmalama allah aşkına ya herkes anasının karnında mı öğreniyor sende şuan sinirlendimAlmadım.
Eşim sakin biridir.
Guzel öğretiyor ama öğrencisi yani ben salak oldukça adam daha ne yapabilir ki ?
O kadar sinirliyim ki kendime.Ay saçmalama allah aşkına ya herkes anasının karnında mı öğreniyor sende şuan sinirlendim
Bunı söyledikten sonra motive edemeyeceğim.Evet bir otomatik aracı kullanamıyorum
Yanlış anlama ama böyle basit şeyleri böyle sorun yapıp birde üzülenlere sinir oluyorum kendini topla allah aşkına yaO kadar sinirliyim ki kendime.
Gerçekten iki gözüm iki ceşme suan.
O an icin eşimin yüz ifadesi, kapı önündeki insanları görmek benim için kötüydü diyebilirim.Yanlış anlama ama böyle basit şeyleri böyle sorun yapıp birde üzülenlere sinir oluyorum kendini topla allah aşkına ya
Valla geçecek bana İnanO an icin eşimin yüz ifadesi, kapı önündeki insanları görmek benim için kötüydü diyebilirim.
Çünkü kızımı okula götürüp getirmem gerek cumartesi günleri.
Insan demorolize oluyor.
Heves ediyorsunuz ama beceremiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?