- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
ben de başta karıştırıyordum alışıyorsunŞuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Neden bu kadar zorlanıyorum.
Trafik yoğundu bugün.
Uzun yolda sıkıntım yok hiç ama sehir içi trafik beni benden etti bugün.
Dolmuş, otobüs ve çılgın taksiciler.
Beceremiyorum bu işi lanet olsun.
Kullanmıyorum araba felan.
Malim ben mal !
Eşim yaparsın dedikçe cildiriyorum olmuyor işte olmuyor.
Hele park facia !
Çok salakca ama ben nereden döneceğimi, nasıl döneceğimi bile karıştırıyorum
Insan sagini , solunu karıştırır mi ?
Karistiriyorum !
benimki de otomatik dur bir şey daha anlatcam bir keresinde de amcanın teki yön tarif ediyor park ederken gel gel gel diye bi gaza bastm amcanın önünde zor durdum xd panikledi o da sdsadds nerrdeyse çarpıyordum yahuEvet bir otomatik aracı kullanamıyorum
Kullanmayı biliyorsun fakat şehir içi trafiği ve park konusunda zorlandığını söylüyorsun .bunun için ders alabilirsin ,sana katkısı büyük olur .senin görmediğin basit hataları yanındaki ikinci sakin bir göz tespit edip ,düzeltmene yardımcı olabilir .hemen vazgeçme ,kadinlar olarak trafikte daha çok var olmalıyız.Evet bir otomatik aracı kullanamıyorum
Şuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Trafik yoğundu bugün.
Malim ben mal !
Hele park facia !
Karistiriyorum !
Ay çok kızdım size.Almadım.
Eşim sakin biridir.
Guzel öğretiyor ama öğrencisi yani ben salak oldukça adam daha ne yapabilir ki ?
Geçmiş olsun.Şuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Trafik yoğundu bugün.
Malim ben mal !
Hele park facia !
Karistiriyorum !
Bende sizin gibiyim, cesarte edemiyorum araba kullanmaya çünkü sağımı solunu sasırıyorum inşaallah halldersinizŞuan oturdum agliyorum. Apartmanin bahçe kapısına vurdum on tamponu.
Trafik yoğundu bugün.
Malim ben mal !
Hele park facia !
Karistiriyorum !
MaşallahArabayi aldiktan 2 gun sonra yanimda hoca varken gicir gıcır arabami bahçe korkuluklarına bindirdim. Sag on taraf komple goctu far, tampon, camurluk... cok salakca bir panikle frenle gazi karistirmistim. Kendimi gerizekalı gibi hissediyordum, herhalde bir daha asla sofor koltuğuna oturamam diyordum. Esim sag olsun cok yüreklendirdi. Ben o arabayi senin için satin aldim.kullanmiosan saticam dedi. Ki bana cok lazimdi onun icin almıştık . Bir sene sonra Ist trafiginde rahatlıkla arac kullanan ve alcak gonullu olamicam iyi ve dikkatli bir şoförüm. Azim ettikten sonra olur. Hic pes etme.
Olursunuz, pes etmeyip bol bol pratik yapmak onemli. Kazadan sonra 3 4 kere direksiyon dersinde kullanilan araclarla çalıştım sonra guvenimi tekrar kazaninca kendi aracima gectim. Kendi is ev guzergahimda ve yogun trafikte kullandim. Bir sekilde pişiyorsun.Maşallah
Hayranım istanbul trafiğinde araba kullanan bayanlarahiç kolay değil gerçekten
İnşallah bir gün sizin gibi olurum
Ehliyetiniz var mı? Denediniz mi trafiğe çıkmayıBen cesaret vermiycem. Herkes araba kullanacak diye ya da kullanabilir diye bir şey yok. Ben asla kullanamam , üstüne para verseler yine kullanamam. Ön koltuğa oturunca bile panik oluyorum.
Bir yere çarpmak mesele değil ama ya birine çarpılırsa
Hayır yok, almayı da düşünmüyorum. Dediğin gibi ön koltuk da bilr panik oluyorum, biraz hız olsa kalbim çarpıyor deli gibi. Asla kullanamam, boş bir yolda bile deneyemem :)Ehliyetiniz var mı? Denediniz mi trafiğe çıkmayı
Bende sizin gibiydim. Halada çok korkuyorum o yüzden yalnız kullanmıyorum. Aslında istanbul trafiğinde değilde şöyle küçük yerlerde trafiği yoğun olmayan yerlerde yalnızda kullanabilirim gibime geliyor. Size araç kullanmayı öğreten kişi çok önemli... ben direksiyon hocamla istanbuldan şehir dışına bile giderim mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?